Seks Na Seoski Način

4.1
(63)

Imao sam tada 19 godina, bio sam mlad i razuzdan

 

Stalno sam pravio probleme pa su me roditelji pod kaznom poslali na selo kod rođaka na mesec dana. Tetka i teča nisu bili strogi prema meni puštali su me da izlazim u provod sa njihovim sinom, ali meni divljem mladiću to nije bilo dovoljno, igranje bilijara svako veče mi nije bilo uzbudljivo. Seoska sredina mi se nije svidela ni malo.

Jednog dana brat od tetke predloži da odemo na pecanje, sranje pomislih, šta tu ima zanimljivo.. ali sam pristao, bolje i to nego da sedim u dvorištu i gledam kokoške kako šetaju i kljucaju.

Reka je bila blizu njihove kuće tako da smo brzo stigli, on kao iskusni pecaroš znao je koje je mesto dobro za pecanje. Išli smo duž krivudave reke i tražili to mesto. Približavajući se mestu gde reka savija u krivinu čuli smo žensko kikotanje, prišunjali smo se i kroz žbunje smo videli dve seljančice kako se kupaju u reci.

“ Goca i Nena” rekao je moj brat iznenađeno “to su dve sestre, najbolje pičke u selu”.

 

seks na seluBile su samo u gaćicama, dok su se bacakale po vodi i plivale, njihove sise su se pomerale u vodi kao da ih neko rukama pomera. Posmatrali smo ih svo vreme onako napaljeni i čvrsto stezali svoje nabrekle kurčeve. U jednom trenutku su nas primetile, rukama su sakrile grudi i stajale nemo dok su zurile u nas, a i mi u njih, pogledali smo se, ustali i krenuli bliže obali.

Došli smo do obale, kurčevi su hteli da nam probiju šorceve što su one mogle da vide. “Šta radite ovde?”- upitala je jedna jako drsko. “Došli smo da uhvatimo neku ribu, i bogami našli dve” – odgovorio sam ja sa osmehom na licu. “A jel mislite da ćete sada da jebete?” pitala je druga, spustila je ruke sa sisa i krenula ka obali. Bila je tako seksi, mokra kosa joj je prekrila sise a kapi vode su se cedile niz njene grudi i njenu glatku kožu,njene bele pamučne gaćice su bile mokre i kroz njih se mogla videti njena pičkica.

Ubrzo je i njena sestra izašla iz vode, bože kakav prizor, onako mokre gaćice kroz koje se sve videlo su me palile kao nikad pre.

Svukao sam šorc i pokazao im svoj ogromni kurac, stajao je pravo kao strela, dičio sam se sa njegovom dužinom i obimom.

 

Obe su zinule kada su videle koliki mi je, krv je tekla nabreklim žilama mog kurca a moj ogromni glavić je samo čekao da uđe u neku od njih. “Oho, ovakvog nema u selu” sa osmehom je rekla ona što je prva izašla iz vode, “ajde da vidimo čiji je veći” rekla je ona druga i prišle su nam bliže. “Skidaj gaće” rekao sam bratu, na šta je on svukao šorc u sekundi. Sada su dva debela i čvrsta velika kurca stajala pravo nišaneći njihove pičke.

“Hajde da vidimo koja ima dublja usta” rekao sam, a njih dve su se samo nasmejale, pogledale jedna u drugu i kao da su čitale misli jedna drugoj istovremeno su prišle i klekle ispred nas.

Uzele su naše kurčeve u usta, nisam obraćao pažnju šta se dešava sa moje leve strane, nisam ni mogao od uzbuđenja, tako sočno ga je sisala dok ga je stezala rukama a prstima se igrala sa mojim jajima.

Pušenje lkurca nije dugo trajalo ova moja je ustala i skinula gaćice, sa ponosom mi je pokazala njenu malecku pičkicu. Bila je obrijana samo je na vrhu bio mali žbunić, prešla je prstima preko nje i liznula ih uz reči: “Hoću da me guziš”.

Postavila se četvoronoške i raširila je noge, bez reči sam kleknuo iza nje, uhvatio sam ga u ruku i gurnuo u pičku.

 

Jauknula je od zadovoljstva, držao sam je čvrsto za bokove dok sam joj ga nabijao, ona se malo uspravila, uhvatio sam je za sise i mazio ih dok sam je guzio.

Video sam da moj brat jebe ovu drugu u misionarskoj pozi, vrpoljila se i uzdisala ispod njega, tako je to kad jebe mlad seljak pun snage. U jednom trenutku sam ga izvadio iz mokre pičkice moje seljančice i počeo sam da trljam glavić o njen čmar, “to ne!” viknula je i odgurnula. Pružila se po travi i okrenula na leđa, legao sam preko nje i ponovo ga gurnuo u tesnu malu pičkicu.

Jebao sam je jako dok sam lizao njene krute bradavice.

“Hoću da te gledam u oči dok me jebeš”

 

Rekla je, uspravio sam se, njene noge su bile na mojim ramenima, držao sam je čvrsto za butine dok sam ga nabijao sve brže i brže, gledao sam njeno golo telo, palila me njena glatka mlečno bela koža na koju se zalepila trava, odmeravao sam je celu.

Onda sam je pogledao u oči, imala je zamućen pogled, jedva je uspevala da drži oči otvorene, stenjala je i uzdisala a svo vreme je govorila, “tako jebi me, razvali me”… a to me je dodatno uzbuđivalo.

Video sam da moj brat leži na leđima dok ga druga sestra jaše kao da je na divljem biku. Što je meni bio dodatni stimulans..

Jebali smo se divljački i razuzdano kao životinje, menjali smo razne poze, trava se lepila za nas..

Dok sam je drugi put guzio ona je već bila svršila dva puta, i ja sam bio blizu…Izvadio sam ga da svršim, ona se okrenula ka meni i širom otvorila usta…drkao sam ga neverovatnom brzinom i sperma je izletela obilno, ali sve po njenom licu i očima a ni kap u usta.

Na kraju je uzela moj kurac u ruke i polizala ga je kao da je najslađi desert.

Posle ludog seksa ušli smo u reku da se svi okupamo, uz poljupce smo se razišli i dogovorili da se vidimo svo četvoro uveče istog dana.

Tako je i bilo a ja sam odlučio da ipak ostanem još neko vreme u selu.

Nastavak sledi…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 63

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top