Studentska Ekskurzija

3
(169)

Bila je to studentska ekskurzija, u nekom prolecnom periodu.

Kolega i ja odlučili smo da idemo, jer nas je privukla sama pomisao na alkohol, kolegenice sa fakulteta, a takođe i priče o lepim ženama ovog grada. Put u početku i nije bilo mnogo zanimljiv, ali kako se povecavala količina alkohola, tako je bivalo sve zanimljivije.

Negde pred zoru, već pomalo umorni od puta i „zurke“ koja je vladala u autobusu pravili smo pauze i odmarali uz razgovor. Već tada primetio sam stariju kolegenicu, kako mi se malo po malo približava i grabi svaku priliku da me dotakne u predelu ruke i trbuha. Međutim, smetalo joj je to čini mi se što smo već bili blizu Banja Luke i to što je u autobusu bilo previše ljudi koji su cirkulisali stalno.

Kada smo stigli, bili smo raspoređeni u različitim hotelima, što je moram da priznam i mene malo razočaralo, ali zadržao sam to za sebe.

Posle prelepog dana provedenog u ovom gradu, došla je noć koju sam jedva dočekao, kao i onaj napaljeni pogled kolegenice kada mi se približi. U diskoteci u kojoj je bio planiran izlazak, bilo je mnogo dobrih riba, sa tankim providnim haljinama, sorcevima, i butinama koje bi svako pozeleo da liže. Ali naravno podsvest me nagonila da tražim samo jednu oblu i utegnutu guzu. Spazio sam je odmah kada je ušla, na sebi je imala belu kratku suknju i dekolte na kome su se oslikavale čvrste i napaljene bradavice.

Nakon nekoliko popijenih piva, rešio sam da joj se pridružim u igri.

Prišao sam i još je takoreći nisam ništa ni pitao, nastavila je sa dodirivanjem mojih ruku, samo što su ovog puta njena kratka suknja i njena guza, završili pravo ispred mene trljajući se o moj penis. Kako je bila niža od mene, a okrenuta meni leđima, mogao sam da vidim kako grize donju usnu dok su joj oči bile u stanju ekstaze i govorile mi kako bi se „odrala od kurca“.

I u mojoj i u njenoj glavi, nastavak je bio jasan, dosta pre kraja žurke smo izašli i pozvali taksi. Već u samom vozilu me ščepala za gornji deo polnog organa i dlanom ruke ga pipala i mazila. Ruku koja je bila na njenom kolenu, podigla je i rekla: „Stisni mi bradavicu iz sve snage!“, što sam i učinio, prisustvo taksiste nas je oboje napalilo, ali smo i jedva čekali da stignemo u njenu sobu i pojebemo se.

Uleteli smo u sobu i na krevetu je odmah krenulo pušenje i lizanje. Nakon toga legao sam na krevet i ona je počela da skače i da vrišti, to je izgleda zasmetalo njenoj kolegenici za koju inače nismo znali da se vratila sa žurke. Međutim kada je ušla u sobu pogledala nas je i glasno uzviknula „ HHHAA“, nakon petosekundnog šoka sela ja na krevet koji je bio preko puta nas i vrlo napaljeno gledala.

Preko majce je dodirivala svoje bradavice, a levu ruku stavila je između svojih nogu i trljala se o nju. Verovatno joj je bio neprijatan i sam njen upad, pa nam se nije pridružila, ali bez obzira na to, probudila je ludačku želju za jebanjem kod mene i kolegenice dok nas gleda. I sama je uživala u tome, uživala je dok gleda slivanje sperme niz vrat i grudi moje drage kolegenice.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3 / 5. Broj glasova: 169

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top