Berba Malina

4.5
(90)

Kako bih zaradio nešto pored plate, uzeo sam godišnji odmor i prijavio se za berbu malina.

 

Dnevnica dobra, hrana, cigare i smeštaj, sve u svemu lepo sam zaradio. Bilo je zanimljivo, ceo dan na vazduhu u prirodi, oko mene svakakve beračice kojima sevaju sise i kipe na sve strane u širokim majicama na bretele. A kad sednu da odmore, butine se bele na sve strane.

sisata draganaIpak pažnju mi je najviše privlačila Dragana, gazdina žena. Bila je to jedra mlada žena, sa nabujalim sisama i dobrim dupetom. Ona nam je donosila hranu i svaki put bi me zagledala kradom od ostalih. Jednom kada gazda nije bio tu sa nama, prišao sam joj da popričamo, ne bih li ispitao teren. Ustanovio sam da imam šanse i kovao sam plan.

Međutim jednog dana došla je gazdarica i donela doručak i rekla mužu da je crkla veš mašina. Psovao je i nervirao se, zbog neplaniranog troška. Ponudio sam se da odem ja da pogledam jer sam ja navodno majstor za veš mašine.

Rekao je „odlično, idi sa Draganom, pokazaće ti gde stoji alat ako zatreba“.

Krenuli smo a moj plan je počeo da se pretvara u delo.

 

Ćaskali smo dok smo išli po kući, a ona je držala ruke na leđima i njihala kukovima dok je hodala, kao neka devojčica. Došao sam do veš mašine i video da je uključena. Odvrnuo sam slavinu i mašina je počela da uzima vodu… Dragana nije okrenula slavinu i mislila je da je mašina crkla.

Vratila se sa rakijom, bila je iznenađena što mašina radi i pitala me kako sam je tako brzo popravio.

Rekoh joj „pa ja sam majstor, ja to očas posla“. Kikotala se i pitala me „a jel ti sve očas posla“. „Pa zavisi od potrebe, kad treba ja očas posla, a kad može da se gustira ja onda polako“. Smejala se a ja sam počeo da se nabacujem a njoj je to prijalo, videlo se.

Pitao sam je šta misli da neće muž da joj naiđe, da iskoristimo vreme dok smo sami. Rekla je da neće on pre ručka, i da imamo celo pre podne. Uhvatila me za ruku i povela u šupu gde je alat, za svaki slučaj da neko ne naiđe. Trčali smo do šupe a ja sam gledao kako joj se veselo trese dupe.

Kako smo ušli u šupu podigla je suknju i skunula gaće, a ja sam joj skinuo majicu i zabio glavu među sise.

 

Mirisala je na kolače koje je je pekla i donela za doručak. Dok sam joj ljubio sise ona me je zgrabila za kurac i stezala ga. Čučnula je i svukla mi pantalone, uzela je kurac u ruku i nabila ga u usta. Pušila ga je pohotno i kao da ga je željna a on je rastao u njenim ustima.

Ustala je i nagla se na džakove sa peletom i raširila noge. Poželeo sam prvo da je ližem pa sam se spustio i slatko je oblizao celom površinom, da mi je jezik duži, olizao bih je i iz nutra.

Ustao sam i podigao joj noge u visini mojih kukova i nabio sam joj ga, cvilela je kao kuče. Zabijao sam ga toliko snažno da su se džakovi prevrtali. Držao sam joj noge a one su se klatile dok je ona dahtala od zadovoljstva.

Uživao sam u gazdaričinoj pički koja je bila vlažna kao bunar a uska kao grlić od flaše. Uzdisali smo u toj pozi dok nije tražila da joj ga nabijem od pozadi. Okrenuo sam je i zgrabio za pozamažno dupe i saterao ga. Obožavao sam to njeno mesnato belo dupe i masirao sam ga svo vreme dok sam prodirao u nju. Bila je tako jednostavna mlada žena sa sela, u jednostavnoj garderobi, ali tako jebozovna.

Podigao sam je i dok je kurac celo vreme bio u njenoj pički, seo sam na džakove.

 

Nabijala se na kurac kao divlja životinja dok sam joj sisao bradavice i ljubio sisetine. Dahtala je, stenjala, mumlala i jecala a ja sam se sve više i više palio. Na kraju mi je svršila po kurcu dok mi je zarivala nokte u plećke. Dok je svršavala ja sam joj gurnuo prst u dupe i to je još više uzbudilo, pa je njeno svršavanje bilo uzvišenije.

Skinula se sa mene i okrenula mi dupe, „aj stavi ga u guzu i svrši, ja to volim“. Nije trebalo dva puta da mi kaže, gurnuo sam ga a ona je vrisnula i brzo stavila ruku na usta. Uterivao sam joj u tesnu guzu a ona je mešala i dovodila me do ludila.

Malo mi je trebalo i svršio sam Dragani u dupe sa takvom slatkoćom i milinom. Oboje smo bili srećni i zadovoljni. A i gazda jer nje morao da plati popravku veš mašine, nudio je on pare ali nisam hteo da uzmem.. Nisam se puno mučio. A Dragana i ja smo se tajno viđali kada god smo mogli. Berba malina mi je dala i više nego što sam očekivao.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 90

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

5 thoughts on “Berba Malina”

 1. biki

  prica pali mastu mladja radna snga dobro dosla

  1. Bader

   Biki hajde da se vidimo da ti šapnem nešto na usta. Nemam maline ali možeš da ubereš bananu…

 2. biki

  ponuda nije losa obozavam voce narocito sveze ubrano jos kadaga ubira mlada radna snaga biki

  1. Bader

   Biki javi se da iskombinujemo nešto. M islim da se nećeš pokajati. Ako želiš imam i kolegu iz Angole, to ćeš retko naći da probaš. Cmokić.

 3. Bader

  Biki nema te… Nemaš pojma kako je lepo noćno branje banana… ČEKAM.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top