Moja Žena Kineskinja

4.3
(49)

U to vreme su Kinezi masovno dolazili kod nas i otvarali radnje sa jeftinom robom.

 

Jedna takva radnja je bila i u mom komšiluku. Vlasnici su bili stariji bračni par fini ljudi, često sam tamo kupovao, sve je bilo jeftino i sve mi je trebalo. Brzo smo se sprijateljili, ja sam im davao savete i učio ih našem jeziku.

Neki su sklapali brakove sa našim državljanima zbog papira. Ovi moji su me pitali da se njihova rođaka kineskinja uda za mene a oni će dobro platiti. „Što da ne, pomislih“, pristao sam.

kineskinjaUpoznao sam buduću mladu, bila je niska i sitne građe, prelepog lica sa sitnim malim očima, i jako malim napućenim usnama. Rekao bih tipična kineskinja da nije imala poveće sise u odnosu na telo, ali to je bio samo plus. A guza mala i okrugla a izbačena, ma bila je lutkica. Poželeo sam da je kresnem.

Sve smo se dogovorili, a ja sam imao plan. Rekao sam da mora da živi kod mene neko vreme zbog inspekcije, jer banu tako da vide dali živimo zajedno. Znao sam da je preko tako, kada se stranac venčava, ali da je i kod nas tako, e to nisam znao.

Moj plan je uspeo i došao je dan venčanja, sve je prošlo po protokolu uz desetak gostiju kod matičara, i iz opštine smo se odvezli kod mene kući, gde su već bile njene stvari uredno spakovane.

Sporazumevali smo se na Engleskom, komunikacija je bila dobra.

Bunila se mala kineskinja što ćemo spavati u istom krevetu, ali sam objasnio da je to zbog inspekcije.

 

Bilo je već kasno, uzela je stvari iz sobe i otišla da se istušira. A meni se pripišalo pa sam otišao za njom. Ušao sam a ona je zgrabila zavesu od tuša i sakrila se iza nje.

Rekao sam joj da se opusti, jer smo mi u braku i da je to u redu. Izvadio sam ga i mlaz je šiknuo, kradom je gledala u moj kurac onako ispod oka, a ja sam namerno uzdisao sve vreme. Pustila je zavesu i nastavila da se tušira, a ja sam se skinuo i pridružio joj se.

Razmaknuo sam zavesu a ona je stajala ukopana sa rukama preko sisa i skupljenim nogama. Izgledala je kineskinja božanstveno tako niska sa tankim strukom, i izvajanim kukovima. Gledao sam njene prelepe sise a ona nije skidala pogled sa mog kurca. Rekao sam da želim i ja da se tuširam a ona se nemo pomerila malo u stranu. Ušao sam u tuš kadu i spustio njenu ruku na moj kurac i rekao joj da mi pomogne da se operem.

Uperila je tuš ka njemu i počela da mi ga masira sasvim lagano.

 

Počeo je da raste u njenoj ručici i uskoro više nije mogla da ga obuhvati. Sagao sam se i nežno poljubio te medene male usne. I rekao „ne boj se“. A onda sam je uhvatio oko struka i sisao slatke usnice. Podigao sam je i odneo u sobu, spustio sam je na krevet, i legao među njene noge.

Spustio sam usne na obrijanu malu picu i poljubio je, a ona je zadrhtala. Kada je osetila jezik na ribici odmah je počela da jeca. Gurnuo sam joj jezik unutra a ona se uvijala neverovatno pohotno.

Dok sam joj ubacivao jezik već je svršila uz trzaje i jecaje. Legao sam na leđa i rekao joj „poljubi ga“. Spustila je glavu dole i jedva ga uzela u tesna usta.

Gledao sam kako moj kurac širi njene usne i probija se, bilo je fantastično. Mislim da su je usta bolela pa sam je spustio na leđa i raširio noge, legao sam celim telom preko njenog sićušnog i lagano ga stavljao, bila je to najtesnija pička koju sam ikada jebao. Takve jecaje u životu nisam čuo, vrištala je kineskinja kao da je kolju.

Uzdisala je i jecala kao na mukama.

 

Na licu su se menjali izrazi bola i uživanja, malo se mrštila a malo osmehivala zadovoljno. Tesna mala pička je stezala moj kurac kao stega, a ja sam ulazio duboko ali nežno. Guza joj je bila nemirna, uživala je i nije mogla da se obuzda, dahtanje i stenjanje su bili sve glasniji. Dugo smo ostali tako a ona je opet svršila a svršavala je dugo dok se tresla sva.

Poželeo sam da je jebem u guzu ali nisam smeo. Okrenuo sam je na stomak, i ljubio njenu malu okruglu tvrdu guzu. Lagano sam joj širio guzu i lizao sladak mali čmarić, a ona je mešala guzom uspaljena. A onda sam joj ponovo stavio u picu.

Hteo sam da svršim pa sam joj stavljao malo brže nego pre. Ti njeni zvuci su bili neopisivo lepi bio sam napaljen kao životinja. Sada je već manje bolelo i mogao sam malo žustrije da joj ga ubacujem. Izjebao sam je baš kako treba... imao sam utisak da je nevina, toliko je bila tesna omalena kineskinja.

A ako ste od onih koje loži kad je devojka nevina, samo pratite rozi link, nema greške 🙂

Trajalo je kratko, osetio sam da ću da svršim i izvukao sam ga da ga izdrkam na nju. Ona se okrenula la leđa i posmatrala sve to. Svršavao sam joj po sisama i stomaku a ona se kikotala kao klinka. Kurac mi je pulsirao a sperma je štrcala nekoliko sekundi.

Da je bilo bolje, ne bi valjalo, bilo mi je to najbolje svršavanje, a još sam i dobro zaradio. Bila je kod mene neko vreme a onda se odselila da živi sa verenikom koji je stigao iz Kine.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 49

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

4 thoughts on “Moja Žena Kineskinja”

 1. mare

  To je bilo tako u početku dok Kina nije ojačala i počeli su da stižu veliki gazde sa dubokim džepovima. Te kineske baje su počeli da zapošljavaju isključivo naše preseksi Srpkinje za svoje prodavačice i asistentkinje. Naravno da je poznato zašto su ih oni zapošljavali. Svaki Azijac, a pogotovo Kinez preferira da tuca belu Evropljanku, pogotovo one iz istočne Evrope. Kako su naše žene broj jedan u tom smislu, tj sa atributima koje Azijci preferiraju, tako imaju odlične mogućnosti da razbijaju njihova krupna azijska muda od ekstra dobre guze naših ženica. O ovome se malo priča kod nas ali nije nepoznato. Tako se moja mama pre deset godina zaposlila kod Kineza u bloku 70 i tamo se poprilično dobro uklopila. Iako je pre toga bila poprilično obična službenica u propaloj firmi i sa lošem odnosom sa mojim ćaletom i seks im je bio užas živi, ona je odjednom krenula na fitnes i počela je da se zateže i da pumpa guzu. Ćale je radio sa strane i nije ništa primećivao. Jer gde bi ona valjda tako „poštena“. Često sam je hvatao kući dok vežba na sobnom biciklu za koji nisam znao odakle ga je kupila i to uz neki naš turbofolk, koji ona inače nije slušala ranije. Ubrzo mi je bilo jasno zašto sve to. Slušao sam nju i njenu najbolju prijateljicu i skontao da mama ima dečka. Prvo je krila ko je to, čak i od prijateljice,.. a onda. Šok! Jednom je došao njen šef Kinez kod nas u stan i ona je poslala mene i brata da se igramo napolje, jer treba kao nešto da popriča sa svojim šefom o poslu. Meni je rekla da zaključam, ona je otišla po piće sva razdragana kad sam izlazio. Međutim, nešto mi je tu bilo sumnjivo i bratu sam rekao da idem da uzmem nešto u stan. Kad sam stigao do vrata, prvo sam čuo da trešti neka turbofolkerska stvar. Ušao sam polako u stan. Provirio sam pažljivo u dnevnu sobu i video kako mama stoji ispred TVa na kom je pustila neki spot Karleuše i kako zanosno meša ispred njenog šefa koji je sedeo zavaljen u fotelju i izbezumljeno gledao u njeno brutalno dobro dupe koje se jebeno zanosno, kako ranije nisam ni mogao zamisliti uvijalo ispred njegovih izbuljenih očiju. Držala se jednom rukom za policu regala i jebeno brutalno mešala. Šef je odjednom ripio iz fotelje, zgrabio moju mamu onako visočiju od njega i bacio je na kauč, brzo joj svukao uske helanke do kolena i bez pardona joj ga zabio u očigledno već poprilično vlažnu pičku. Gledao sam izbezumljeno kako jedan oniži, lojani Kinez kao životinja razbija njegova jaja od brutalno zategnutu guzu moje mama. Prizor je bio brutalno dobar. Sve je šljapkalo od vlažne, uske ribice moje mame, a Kinez je jebao kao mašina, dok su njegova jaja neverovatno odskakala od maminu guzu

 2. Boško

  Uuuh Mare, ovo baš pali! Piši ako ima još sličnih maminih egzibicija. Ako hoćes, javi da ti ostavim mail da se malo dopisujemo. Poz.

  1. Mare

   Važi Boško. Ostavi kontakt da ti pišem o tome. Pozz.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top