Jebanje Sa Balerinom

4.2
(21)

Imam stan u prizemlju, preko puta mene je velika sala u kojoj je bila škola baleta.

 

Sala je nekoliko metara od moje zgrade, ima velike prozore kroz koje se sve lepo vidi.

seksi balerinaČasove baleta je držala prelepa mlada balerina, gledao sam je dok je pokazivala pokrete učenicama.

Duga crna kosa joj je uvek bila vezana u rep. Na sebi je imala beli triko koji je bio tesno pripijen uz telo i stezao male grudi koje su se lepo videle kroz providni materijal. Bela suknjica je teško sakrivala lepo oblikovano dupe, čiji se razdeljak naslućivao ispod belih čarapa. Duge noge su ulepšavale čvrste butine, čiji su se mišići ocrtavali ispod čarapa.

Želeo sam da je kresnem dok je tako obučena baš tu na tom parketu. Danima sam razmišljao kako da stupim u kontakt sa njom i kako da je kresnem. Onda se rodila ideja. Znao sam kada će biti gotovi časovi i kada ide kući, tako da sam bio spreman da reagujem.

Stigao sa do sale pre nego što je i počela da se presvlači, bila je sama u sali. Ušao sam a ona mi je bila okrenuta leđima. Bila je sagnuta i tražila je nešto po rancu.

Njeno dupe je sevalo ka meni, ocrtavale su se gaćice a nabubreli pičić je štrčao među nogama.

 

Okrenula se kada je primetila da nije sama i naglo se uspravila. Držala je u ruci peškirić i brisala lice i vrat od znoja i rekla dobro veče kako mogu da vam pomognem? Rekao sam kako imam ćerku koja želi da uči balet i kako tražim dobru školu za nju.

Obradovala se i počela veselo da mi objašnjava zbog čega bi ova škola bila dobar izbor, i td. Ja sam povremeno bacio pogleda na njene male sisice koje su bubrele ispod tesnog i providnog trikoa. Kroz tanan materijal su se videli oreoli oko bradavica koje su štrčale kao da će da probiju napolje.

Primetila je moje poglede i malo uozbiljila izraz lica. Rekla je da dovedem ćerku jedan dan da se upoznaju. Rekao sam da hoću i rekao joj da je veoma lepa. Ona se rezervisano nasmejala, sagla je pogled i zahvalila se.

Nisam više mogao da izdržim.

Prišao sam joj i uhvatio je oko struka, moje su usne bile na njenom vratu dok je ona pokušavala da se oslobodi mog čvrstog stiska. Cimala je rukama i govorila da je pustim.

Pali smo na parket a ja sam prilepio usne uz njene i gurnuo joj ruku pod suknju.

 

Stavio sam joj jezik u usta i lizao njen jezik dok sam joj trljao pičku u predelu klitorisa. A onda se jednostavno prepustila. Uzvratila mi je poljupce i počela je da sarađuje. Stegla me je rukama oko vrata dok sam je ljubio i trljao. Išao sam usnama na dole, pocepao sam joj triko i iskočile su špicaste sise.

Zgrabio sam ih ustima divlje i sisao joj bradavice. Ona je ispuštala onaj sladak zvuk zadovoljstva „mmmmm“. Svukao sam joj čarape i pocepao donji deo trikoa kod njene pičkice. Moj kurac je več bio dignut i pretio je da mi pocepa farmerke.Nastavio sam da je ljubim niz stomak i išao sam ka njenoj pičkici. Uvijala se pohotno dok je prstima stezala moju kosu.

Uhvatio sam zubima tesne bele minijaturne gaćice i pocepao ih. Rukom sam sklonio ostatak gaćica i gurnuo sam joj jezik u pičku. Vikala je „to,to.“.. dok sam je lizao i gurao joj jezik u pičku.

Lizao sam je dugo i slasno, gutao sam njene sokove koji su se cedili iz tesne pičkice.

 

Pružio sam se preko nje i uklonio ostatak trikoa, ostala je samo u suknjici. Lizao sam bradavice praveći oko njih kružne pokrete jezikom. Ustao sam i skinuo sve sa sebe u roku od tri sekunde. A onda sam legao preko nje i naglo i bez najave gurnuo kurac u nju, bila je jako tesna. Jauknula je u tom trenutku jer imam jako debeo kurac i veliki glavić.

Jebao sam je divlje kao životinja, stavljao sam ga i vadio u tesan pičić dok sam lizao njene sise. Stenjala je i vikala „ahh, jebi me, tako, too, ahhh“… Uhvatio sam je ispod leđa i podigao a ja sam seo na parket tako da je ona bila na meni. Odigla se a ja sam namestio glavič na ulaz u njenu ribicu, ona se samo spustila i nabola na njega.

Jahala me divlje i vatreno a dlanovima je pritiskala moje grudi i grčila prste čupajući dlake sa mojih grudi. Taj bol od čupanja dlaka mi je godio, palio sam se još više. Ona se nabadala a ja sam gurao odozdo i stiskao njene sisiće. Već je svršavala dok je ispuštala neki glas kao da plače.

Nije stala nastavila je nešto sporijim tempom. Okrenuo sam je i položio je na parket, stomakom na dole.

Raširio sam joj noge i divlje joj lizao čmar.

 

Šakama sam joj širio guzove i čvrsto stezao, dok sam pokušavao da joj gurnem jezik u dupe. Onda sam joj gurnuo kažiprst u čmar i jebao je prstom dok sam joj grizao guzove, ali ne toliko jako da boli. Rekla je da joj nabijem ponovo kurac u pičku, da želi opet da svrši, i podigla je malo guzu.

Lezala je na stomaku sa grudima pritisnutim uz parket, ruke je pružila ispred sebe, a dupence je bilo uzdignuto.

Gurnuo sam joj dva prsta u pičku i protrljao nekoliko puta brzo, a onda sam joj gurnuo kurac i ponovo je jauknula. Jebao sam je ponovo divljački napaljen. Trajalo je kratko a ona je ponovo svršila uz glasan krik.

Izvadio sam ga i izdrkao na njeno dupe. Svršavao sam i režao kroz zube. Kapi sperme su padale na njeno dupe, dok su mi se noge grčile. Prosuo sam se na parket.

Nakon nekoliko sekundi smo ustali. Ja sam se oblačio a ona je skupljala stvari i rekla da idem jer i ona mora da ide, i da obavezno dovedem ćerku.

Rekao sam da hoću i krenuo ka izlazu.

Ćerku nisam imao, ni tad ni sad.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 21

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top