Konobarica Sa Svadbe

3.7
(33)

Imao sam nešto para sa strane i kupio sam putnički kombi.

 

Napravio sam dogovor sa jednim trubačkim orkestrom, da im ugovaram tezge i da ih vozim, a da delimo zaradu. Moj rođak je snimao i fotografisao svadbe i veselja, bio je to već razrađen posao, i dosta mi je pomagao oko svega.

Pogodio je jednu svadbu i preporučio moj orkestar. Ja sam se sa maldoženjinim ocem dogovorio oko cene i sve je bilo sređeno. Uzeo sam kaparu i otišao zadovoljan.

Došao je dan svadbe. U dogovoreno vreme smo došli u restoran, parkirao sam kombi sa zadnje strane kako bismo po dogovoru ušli kroz kuhinju, kao iznenađenje. Uveli su nas u kuhinju, dobili smo kratko posluženje, meze i piće, imali smo 20 minuta do nastupa.

Snimio sam kako zgodna konobarica povremeno ulazi i izlazi kuhinje, a primetila je i ona mene.

 

Video sam da me gleda sa interesovanjem. Kratka crna suknja do kolena i bele unihop čarape su me palile. Bila je kratko pošišana i plava, imala je bujne grudi zbog kojih dugmići na košulji samo što nisu popucali. Njihala je zanosno kukovima, a dupe je bilo neopisivo izazovno.

Orkestar je ušao u salu i počeo da svira, ja sam sedeo za stolom i čekao da završe. Pojavila se ta konobarica i pitala “da li mi treba nešto”? Rekao sam “ne treba ništa, sve je u redu”, i zahvalio se. Dodala je da ako nešto treba da se ne ustručavam i da slobodno tražim. Pomislio sam, da li bi mi dala pičke kada bih ti tražio…

Konobarica je ušla ponovo jako brzo, pitala me je da li iz podruma mogu da joj donesem paket kisele vode? Rekao sam “naravno pokaži mi gde je podrum”. Krenuo sam za njom, pratio sam je i hvatao se za kurac jer je reagovao dok sam ja buljio u njeno dupe.

Sišla je prva u podum a ja za njom, upalila je svetlo i pokazala rukom na pakete kisele, “evo ih” rekla je.

Sagnula se da dohvati jedan paket, a ja sam joj prišao sleđa.

 

Stavio sam jok ruke na kukove i prislonio kurac na njeno dupe. Već se digao pa je osetila kako je tvrd. Nije se pomerala, samo je rekla “ pa ti odmah prelaziš na akciju”. Nasmejao sam se i rekao “ pa šta ima tu da se femkamo kad znamo šta hoćemo”. Dok sam je polako gurkao kurcem onako naguženu, naslonila se rukama na pakete vode, a ja sam joj podigao suknju.

Svukao sam joj čarape i gaće a njeno svetlo dupe mi se smešilo. Izvukao sam kurac kroz šlic, prošetao sam kožicu nekoliko puta i gurnuo joj u pičku.

Jebao sam je žestoko, dok je dahtala. U jednom trenutku konobarica se uspravila i uzela jednu od barskih stolica koje su bile tu u podrumu i namestila je do zida. Sela je na nju vrhom dupeta, na samu ivicu stolice i raširila noge. Uvukao sam se među njene butine i gurnuo sam joj kurčinu u vreli pičić.

Rukama se odupirala o gajbe i zid dok sam je jebao.

 

sisata konobaricaOtkopčao sam joj košulju i podigao brushalter iznad sisa koje su bile oho-ho dobre. Stolica se klatila pa sam je uhvatio rukama i čvrsto držao dok su mi podlaktice bile fiksirane uz njene butine. Dahtali smo oboje dok samo uživali u ekstazi.

Rekla mi je da stanem, sišla je sa stolice i uzela stolnjak sa jedne gomile i raširila ga na pod. Legla je raširenih nogu a ja sam klekao ispred nje. Stavila mi je noge na ramena i moj kurac je opet bio u njoj, jebao sam je u tesnu pičkicu dok se ona držala za kosu.

Spustila je noge i savila ih u kolenima a ja sam je zgrabio za sise koje su bile čvrste kao kamen.

 

Znao sam da će orkestar uskoro da završi pa sam ubrzao ritam nebih li što pre svršio. U tom trenutku konobarica je počela da ispušta neverovatno jebozovne zvuke i da se trese, svršavala je.

Naglo sam ga izvadio, u poslednjoj sekundi pre nego što sam počeo i ja da svršavam po njoj. Bio je to odličan seks na brzaka, samo smo bili malo nažuljani.

Ustali smo i obrisali se onim stolnjakom. Doveli smo se u red na brzaka. Popeli smo se gore užurbanim korakom. Ja sam išao za njom i gledao njeno zanosno dupe žaleći što je nisam i u dupe jebao. Ona je uletela u salu da nastavi sa poslom, a ja sam seo za sto i potegao dobar gutljaj kisele vode. Orkestar je baš u tom trenutku završio sa nastupom, pa smo otišli svi srećni i zadovoljni.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.7 / 5. Broj glasova: 33

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top