Žena, Majka, Domaćica I Kurva – Moja Komšinica

4.2
(110)

U kuću do moje uselila se četvoročlana porodica

 

Bili su bogati jer se u komšiluku znalo da su kuću platili jako skupo, mirisali su na pare. On je u svojim 50-im godinama, mnogo je odsutan od kuće odlazi ujutru, vraća se uveče. A ona, ona je moja tema, moja komšinica. Ima oko 40 godina, vitka i visoka, crnomanjasta mršavica sa crnom ravnom kosom koja joj pada niz leđa, lepe crte lica krasile su azijatske oči.

Bila je domaćica i retko je odlazila od kuće, uglavnom je radila u bašti oko cveća.

Voleo sam da je posmatram sa terase, palilo me njeno vitko telo i bila je često plod moje mašte.

Tog dana je na tersi presađivala cveće u saksijama na ogradi terase, imala je na sebi tanku , skoro providnu kratku belu haljinicu sa bretelama. Gledao sam njena ramena, vrat, grudi, butine koje je milovao rub njene bele haljinice...u jednom trenutku se okrenula i sagla da nešto dohvati, sevnule su bele gaćice koje su joj se uvukle u guzu, digao mi se...

Bio je tvrd kao kamen, izvadio sam ga i počeo sam da drkam dok sam zamišljao kako mi ga ona puši, kako je guzim...

 

U tri minuta dok sam drkao promenili smo sve moguće poze u mojoj glavi.

Gledao sam je kao životinja dok sam se zadovoljavao, nisam razmišljao da li me neko vidi, svršio sam tako obilno a sperma je letela do njene ograde.

Kasnije tog dana neko mi je zazvonio na vrata, otvorio sam, kad ono komšinica. Bio sam iznenađen i zbunjen toliko da sam zamucao kada sam rekao dobar dan. „Komšija da li mogu da vas zamolim da mi pomognete da pomerim žardinjeru u dvorištu – muž mi je na poslu a deca u školi pa nema ko“

Odmah sam joj bez razmišljanja odgovorio da mogu, nazuo sam papuče i krenuo za njom. Ušli smo u dvorište, prošli smo kroz baštu do zadnjeg dvorišta koje je bilo sakriveno visokim zidovima. Kratka ošišana trava i cveće na sve strane, ličilo je na raj, a komšinica na anđela u toj beloj haljinici...

Pokazala mi je žardinjeru koju treba da pomerimo, rekla: „ pomerimo je do ovog zidića“.

Sagnula se komšinica da uhvati žardinjeru sa kontra strane, u tom trenutku su joj ispale sise iz haljinice

 

Nije marila za to bila je skroz opuštena.

Dok smo vukli žardinjeru nisam skidao oči sa njenih sisa, primetila je to i nije joj bilo neprijatno. Uspravila se i uzdahnula zbog zamora a to me je dodatno napalilo. „ Jesi za hladnu limunadu“ – pitala je.

„ Može“ – odgovorih. Otišla je u kuću a ja sam je pratio pogledom dok sam sedao za sto u bašti.

Brzo se vratila noseći bokal i čaše, izgledala je tako vrelo i sexi dok se haljinica vijorila na njoj.

Sipala je limunadu uz osmeh je rekla „ da nazdravimo za uspešan posao“ uzeo sam čašu ispio pola čaše na eks i spustio je na sto. Ona je još uvek pila sporo je uzimala male gutljaje limunade a sa strane je malo prosula po grudima, „ kako sam nespretna“ - rekla je i spustila čašu. Prstima druge ruke je pokupila kapi limunade sa grudi i stavila je kažiprst na usne i liznula limunadu sa prsta.

Nabrekao mi je kurac kao da će da pukne, to se i videlo preko šorca.

 

Ustao sam da krenem prema njoj, ustala je i ona i krenula ka meni, klekla je i svukla mi šorc, izleteo je kao raketa onako nabrekao i okrznuo je po usni, gurnula me je nazad u stolicu uhvatila ga rukom i stavila sebi u usta.

komsinicaSvo vreme dok mi je pušila jednom rukom ga je masirala, a prstima druge ruke mi je masirala deo izmedju jaja i čmara. Trudila se da što više stane u usta, gutala ga je moja komšinica celog onako nabreklog i tvrdog, ispuštala je uzdahe koji su me još više uzbudili.

Ustala je i popela se kolenima na drugu stolicu i naguzila se uz reči „razvali me od kurca“. Prišao sam joj i svukao gaćice koje su otkrile, slatku malecku već vlažnu picu. Kleknuo sam i počeo da je ližem, gurao sam joj jezik što sam dublje mogao a prstima sam masirao njen klitoris. Njena slatka tečnost je bila po mojim ustima i bradi, uzdisla je dok se uvijala i nabadala na moj jezik, što mi je otežavalo rad.

Ustao sam, podigao sam jednu nogu na stolicu i gurnuo sam kurčinu naglo i bez najave

 

Jauknula je i jecavim glasom rekla „tooo razvali me me tim tvojim tvrdim kurcem“. Jebao sam je divlje i životinjski, bila je tesna a dodatno me je palilo i to što je povremeno grčila mišiće što je dodatno stezalo moj kurac. Uzbuđenje je bilo veliko kod oboje.

Gurnula me je od sebe ustala i rekla lezi dok me je držala za ramena u gurala na dole. Bio sam na leđima na travi, brzim pokretom je skinula haljinu preko glave i klekla preko mene, uzela ga je u ruku namestila ga i sela na njega. Nabijala se brzim ritmom gore dole dok su joj slatke male sise skakutale.

Uhvatio sam je za sise i trljao ih dok je ona skakala na mom kurcu i uzdisala kao životinja.

 

Rekao sam da ću da svršim rekla je „sačekaj još malo“ okrenula se i nastavila da se nabada meni okrenuta leđima.

Kako sam zario svoju debelu kurčinu u tesnu pičkicu ćerkine drugarice, pročitajte ovde.

Stavio sam joj palac u dupe, ispustila je takav zvuk da sam se naježio od uzbuđenja. Jebao sam je palcem u dupe dok se ona nabadala na moj kurac..Viknula je „svršaaavaam!“ Svršio sam i ja u istom trenutku, svršavali smo zajedno uz trzaje tela i uzdahe.

Komšinica je samo ustala uz reči „popij limunadu, nemoj da mi ostavljaš maler u kući, i idi uskoro mi deca dolaze iz škole“. Osmehnula se i otišla je u kuću kao da se ništa nije desilo. Ja sam ispio ostatak limunade i sa osmehom na licu otišao kući.

Neki ljudi imaju problem sa komšilukom, mi nemamo. Komšinica i ja imamo dobar i REDOVAN komšijski ODNOS.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 110

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

3 thoughts on “Žena, Majka, Domaćica I Kurva – Moja Komšinica”

 1. Mikan

  Živim sa suprugom, ocem i majkom. Kad god je moja žena išla na kupanje, zvala me da joj pomognem i istrljam joj ledja. Ali jednog dana namestao sam luster a ona je krenula na kupanje i kad sam joj rekao sacekaj da zavrsim, rekla mi je radi ti to, tata ce mi pomoći. To je inače moj tata, ali ga i žena tako zove. To je tako prošlo. Ali sledeći put ona krece u kupatilo, ja krećem za njom a ona kaže sedi odmori,tata će mi pomoći oko ledja, ionako on to radi bolje od tebe! Pitao sam je šta ovo znaci a ona se samo nasmesila i krenula u kupatilo a tata za njom. I onda šok-kad sam počeo da negodujem, moja mama se umešala i rekla mi hajde sedi dole, tata će joj pomoći, vidiš da i ona kaže da tata to radi bolje od tebe! Pomislio sam mama kao da namesta tati snajku da je tuca. Sad je već uobičajeno da joj tata stalno trlja ledja. Ali problem ja sto je odskora to počelo da me pali! Puno puta sam čim oni odu u kupatilo drkao kao lud! I sad razmisljam-dal je tata stvarno tuca, dal supruga pristaje na tucanje jer se uopšte ne buni, dal mama pusta tatu da tuca snajku. Sve mi liči na to ali nisam bas 100% siguran. Zanimalo bi me i muško i žensko mišljenje o mom slučaju. Pozdrav svima.

  1. AngelOfLust

   Mislim da je to potpuno popaljivo. Seksualnost tvoje žene je njena privatna stvar i ima pravo da se tuca sa kim ona želi.To je tako prirodno. A i tvoja majka je žena i to ptopuno razume, verovatno je i ona tako jebana od nekog. Uživaj.

 2. toni

  ja mislim tvoj tata tuca tvoju zenu. Oni hoce sigurno i grupni sex

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top