4.1
(83)

U kuću do moje uselila se četvoročlana porodica

 

Bili su bogati jer se u komšiluku znalo da su kuću platili jako skupo, mirisali su na pare. On je u svojim 50-im godinama, mnogo je odsutan od kuće odlazi ujutru, vraća se uveče. A ona, ona je moja tema, moja komšinica. Ima oko 40 godina, vitka i visoka, crnomanjasta mršavica sa crnom ravnom kosom koja joj pada niz leđa, lepe crte lica krasile su azijatske oči.

Bila je domaćica i retko je odlazila od kuće, uglavnom je radila u bašti oko cveća.

Voleo sam da je posmatram sa terase, palilo me njeno vitko telo i bila je često plod moje mašte.

Tog dana je na tersi presađivala cveće u saksijama na ogradi terase, imala je na sebi tanku , skoro providnu kratku belu haljinicu sa bretelama. Gledao sam njena ramena, vrat, grudi, butine koje je milovao rub njene bele haljinice...u jednom trenutku se okrenula i sagla da nešto dohvati, sevnule su bele gaćice koje su joj se uvukle u guzu, digao mi se...

Bio je tvrd kao kamen, izvadio sam ga i počeo sam da drkam dok sam zamišljao kako mi ga ona puši, kako je guzim...

 

U tri minuta dok sam drkao promenili smo sve moguće poze u mojoj glavi.

Gledao sam je kao životinja dok sam se zadovoljavao, nisam razmišljao da li me neko vidi, svršio sam tako obilno a sperma je letela do njene ograde.

Kasnije tog dana neko mi je zazvonio na vrata, otvorio sam, kad ono komšinica. Bio sam iznenađen i zbunjen toliko da sam zamucao kada sam rekao dobar dan. „Komšija da li mogu da vas zamolim da mi pomognete da pomerim žardinjeru u dvorištu – muž mi je na poslu a deca u školi pa nema ko“

Odmah sam joj bez razmišljanja odgovorio da mogu, nazuo sam papuče i krenuo za njom. Ušli smo u dvorište, prošli smo kroz baštu do zadnjeg dvorišta koje je bilo sakriveno visokim zidovima. Kratka ošišana trava i cveće na sve strane, ličilo je na raj, a komšinica na anđela u toj beloj haljinici...

Pokazala mi je žardinjeru koju treba da pomerimo, rekla: „ pomerimo je do ovog zidića“.

Sagnula se komšinica da uhvati žardinjeru sa kontra strane, u tom trenutku su joj ispale sise iz haljinice

 

Nije marila za to bila je skroz opuštena.

Dok smo vukli žardinjeru nisam skidao oči sa njenih sisa, primetila je to i nije joj bilo neprijatno. Uspravila se i uzdahnula zbog zamora a to me je dodatno napalilo. „ Jesi za hladnu limunadu“ – pitala je.

„ Može“ – odgovorih. Otišla je u kuću a ja sam je pratio pogledom dok sam sedao za sto u bašti.

Brzo se vratila noseći bokal i čaše, izgledala je tako vrelo i sexi dok se haljinica vijorila na njoj.

Sipala je limunadu uz osmeh je rekla „ da nazdravimo za uspešan posao“ uzeo sam čašu ispio pola čaše na eks i spustio je na sto. Ona je još uvek pila sporo je uzimala male gutljaje limunade a sa strane je malo prosula po grudima, „ kako sam nespretna“ - rekla je i spustila čašu. Prstima druge ruke je pokupila kapi limunade sa grudi i stavila je kažiprst na usne i liznula limunadu sa prsta.

Nabrekao mi je kurac kao da će da pukne, to se i videlo preko šorca.

 

Ustao sam da krenem prema njoj, ustala je i ona i krenula ka meni, klekla je i svukla mi šorc, izleteo je kao raketa onako nabrekao i okrznuo je po usni, gurnula me je nazad u stolicu uhvatila ga rukom i stavila sebi u usta.

komsinicaSvo vreme dok mi je pušila jednom rukom ga je masirala, a prstima druge ruke mi je masirala deo izmedju jaja i čmara. Trudila se da što više stane u usta, gutala ga je moja komšinica celog onako nabreklog i tvrdog, ispuštala je uzdahe koji su me još više uzbudili.

Ustala je i popela se kolenima na drugu stolicu i naguzila se uz reči „razvali me od kurca“. Prišao sam joj i svukao gaćice koje su otkrile, slatku malecku već vlažnu picu. Kleknuo sam i počeo da je ližem, gurao sam joj jezik što sam dublje mogao a prstima sam masirao njen klitoris. Njena slatka tečnost je bila po mojim ustima i bradi, uzdisla je dok se uvijala i nabadala na moj jezik, što mi je otežavalo rad.

Ustao sam, podigao sam jednu nogu na stolicu i gurnuo sam kurčinu naglo i bez najave

 

Jauknula je i jecavim glasom rekla „tooo razvali me me tim tvojim tvrdim kurcem“. Jebao sam je divlje i životinjski, bila je tesna a dodatno me je palilo i to što je povremeno grčila mišiće što je dodatno stezalo moj kurac. Uzbuđenje je bilo veliko kod oboje.

Gurnula me je od sebe ustala i rekla lezi dok me je držala za ramena u gurala na dole. Bio sam na leđima na travi, brzim pokretom je skinula haljinu preko glave i klekla preko mene, uzela ga je u ruku namestila ga i sela na njega. Nabijala se brzim ritmom gore dole dok su joj slatke male sise skakutale.

Uhvatio sam je za sise i trljao ih dok je ona skakala na mom kurcu i uzdisala kao životinja.

 

Rekao sam da ću da svršim rekla je „sačekaj još malo“ okrenula se i nastavila da se nabada meni okrenuta leđima.

Kako sam zario svoju debelu kurčinu u tesnu pičkicu ćerkine drugarice, pročitajte ovde.

Stavio sam joj palac u dupe, ispustila je takav zvuk da sam se naježio od uzbuđenja. Jebao sam je palcem u dupe dok se ona nabadala na moj kurac..Viknula je „svršaaavaam!“ Svršio sam i ja u istom trenutku, svršavali smo zajedno uz trzaje tela i uzdahe.

Komšinica je samo ustala uz reči „popij limunadu, nemoj da mi ostavljaš maler u kući, i idi uskoro mi deca dolaze iz škole“. Osmehnula se i otišla je u kuću kao da se ništa nije desilo. Ja sam ispio ostatak limunade i sa osmehom na licu otišao kući.

Neki ljudi imaju problem sa komšilukom, mi nemamo. Komšinica i ja imamo dobar i REDOVAN komšijski ODNOS.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 83

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top