Seks Na Seoski Način – Drugi Deo

4.1
(65)

Nakon odličnog seksa pored reke koji sam imao, dan nije mogao da mi bude bolje ispunjen.

 

najbolje picke u seluPo povratku sa „pecanja“ teča nas je pozvao da mu pomognemo da popravi ogradu. Moj nespretni brat od tetke se okliznuo na blato dok je nosio daske i nezgodno izvrnuo zglob na nozi, bio je je sprečen za večerašnji susret sa seljančicama .

Meni je bilo krivo, ne zato što se povredio, već što propade kres kombinacija. Rekao mi je da bi ja trebalo da idem, da ne propuštam takvu priliku. Naravno da me je lako ubedio u to, objasnio mi je gde treba da se nađemo.

U dogovoreno vreme sam bio tamo, po ulasku u kafić sam ih primetio, sedele su u malom separeu blizu ulaza, lokalni momci su obletali oko njih pokušavajući da ih smuvaju, a oni manje hrabri su ih sa strane gutali očima. Prišao sam i poljubio ih obe ovlaš u usta i seo za sto. Objasnio sam im zašto sam došao sam i kako se moj brat povredio.

Prišao nam je konobar vidno ljubomoran.

 

Naručio sam pivo, one su već pile bambus, „volite bambus?“ pitao sam, „da, od njega rastu sise“ rekla je Nena, sestra koju sam jebao na obali reke, na šta su se obe slatko nasmejale „A što ti piješ pivo?“ pitala je Goca druga sestra koju je jebao moj brat. „ Od piva mi raste kurac“ rekao sam, njih dve su se tako gromko smejale da su se svi okrenuli ka nama, „mora da si mnogo piva popio u životu“ rekla je Nena, „lutko moraćeš i večeras da popiješ dosta piva, jer ćemo večeras obe da te jebemo“ rekla je Goca.

Rekle su da idemo kod njih kući, roditelji su na nekoj svadbi i da neće doći do jutra. Predložio sam da odmah krenemo. Išli smo kroz mrak ka njihovoj kući, Nena je u jednom trenutku rekla da mora da piški, stala je malo podigla suknjicu raširila je noge i čučnula pored bandere sa uličnim svetlom.

Levom rukom je držala zadignutu suknjicu a desnom je pomerila gaćice u stranu i izleteo je mlaz vrele tečnosti koja se pušila dok je kvasila asvalt. Obe su se kikotale a Nena me je gledala u oči dok je piškila, to me je palilo.

Digao mi se, Goca me je uhvatila za kurac i sa osmehom rekla:“strpi se malo, nećemo se jebati na ulici“.

 

Meni to ne bi smetalo, ali ipak u kući će nam biti udobnije. Ubrzo smo stigli, ušli smo kroz zadnji deo dvorišta da nas neko ne vidi, kroz verandu smo ušli u kuću i po mraku se popeli na sprat. Goca je otvorila vrata od sobe i rekla „ uđi i čekaj nas idemo malo da se plaknemo“ .

U sobi je bilo mračno, napipao sam krevet i seo, brzo su se vratile, bile su skroz gole, Nena je navukla roletne a Goca je upalila svetlo… „Još se nisi skinuo“ pitala je Goca, prilazeći mi zavodnički.

„Brzo ću ja to“ rekoh i svukoh se za tren oka, Nena je bila sa moje leve strane a Goca sa desne, spustile su me na krevet, seo sam i naslonio se unazad na gomilu jastuka, a moj veliki kurac je bio u Gocinim ustima, lagano ga je uvlačila i zvlačila iz usta, a svaki put kada je ponovo ulazio ona je stezala usne,

Nena mi je lizala jaja i golicala ih prstima, osećao sam kako mi raste u Gocinim ustima.

Menjale su se sa vremena na vreme, čas je bio u Gocinim čas u Neninim ustima, nije se znalo koja bolje puši.

 

„ Sada ćeš ti nas da ližeš“ rekla je Nena i njih dve su se zavalile u krevet raširenih nogu jedna do druge, lizalo sam im klitoris, usmine, lizao sam im pičke celom dužinom, trljao sam im klitorise , gurao prste i jezik u njihove tesne pice, čas jednoj čas drugoj. Obe su uživale i trljale svoje sise dok su se uvijale na krevetu.

Goca se u jednom trenutku naguzila na krevetu a Nena se namestila preko Gocinih leđa tako da joj je glava bila iznad Gocine guze, dok sam jebao Gocu gledao sam u Nenin isplaženi jezik, Nena me je uhvatila čvrsto za guzove i stegla jako, izvadio sam ga iz Gocine pice u gurnuo Neni u usta, jebao sam čas jednu u picu a čas drugu u usta.

Ubrzo sam bio na leđima Nena mi se nabijala na kurac a Goca mi je bila na licu, dok se nena nabadala lizao sam Gocu i masirao joj čmar srednjim prstom, gurnuo sam joj vrh prsta a ona je samo ispustila „mmmmmm“

Voli to posmislio sam i nastavio da joj nabijam prst u dupe…

 

Volim analni seks i često tražim od devojaka, ali ne voli svaka to…a mene to pali…

 

Rekao sam im da se naguze, što su i uradile, naguzile su se jedna do druge i naslonile na stranicu od kreveta. Dok sam Nenu propisno jebao u ribicu, Goci sam nabijao kažiprst u dupe, a srednji prst iste ruke sam gurao u njenu pičkicu. Bilo je uzbudljivo Nena je svršavala glasno dok je stezala stranicu kreveta, a onda se samo prosula po krevetu.

Prešao na Gocu mešala je guzom i kretala se napred nazad dok sam joj glavićem mazio čmar, lagano sam ga gurao unutra sve dublje dok je ona ispuštala razne zvuke zadovoljstva. Ušao je ceo, počeo sam da je jebem, bilo je tako tesno i slasno. Dok sam ja kurcem ulazio i izlazio iz njene tesne guze, sestra joj je mazila klitoris i gurala dva prsta u ribicu. Stenjala je i uzdisala a sve vreme je mešala guzom, bio sam na vrhuncu, svršio sam u njeno dupe.

Svršavao sam duže nego inače dok sam čvrsto držao njene okrugle guzove, ispustio sam dug i glasan krik, kao lav. Svo troje smo se prosuli po krevetu jedno preko drugog, zadihani i znojavi sa osmesima na licu.

Seks je bio nezaboravan, a ja sam definitivno odlučio da ostanem još koji dan u selu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 65

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top