Poslovna Pratnja – Analni Seks

4
(49)

Žena i ja imamo više nego dobar brak, ozbiljnih problema nemamo i seks nam je dobar.

 

Jedini problem je što ja imam fetiše koje žena neće da mi ispuni jer smatra da je to odvratno.

Analni seks ni za živu glavu. Poštovao sam njenu želju i nisam je terao na te stvari, a tako sam želeo te stvari. Rešio sam da platim za analni seks. Morao sam da zadovoljim svoju želju.

Iznajmio sam sobu u motelu i odveo tamo devojku koja je radila kao „poslovna pratnja“ . Bila je po mom ukusu, mlada i nežna, imala je nevino lice sa anđeoskim pogledom, bila je malo niža od mene, tamnije puti, vitak struk, ne preveliko dupe, sise koje ne kipe iz šake i dugu crnu kosu. Po meni idealno.

Istuširali smo se i otili u krevet. Pitala me je šta želim, rekao sam apsolutno sve i obavezno i analni seks, plus da se popiša po meni, i da na kraju obavezno steknem utisak da sam je razvalio od seksa.

Skinuli smo se i rekla mi je da legnem na leđa, spustila je glavu među moje noge i počela lagano da mi ga drka, a svo vreme mi je nežno dahtala u jaja. Topao vazduh iz njenih usta je učinio da mi se brzo digne.

Navukla mi je kondom i počela da ga puši. Stiskala je usne dok joj je ulazio u usta, bio sam neverovarno napaljen.

 

Seo sam na krevet i spustio noge na pod ona mi je sela u krilo okrenuta ka meni a kolenima je klečala na krevtu. Navlačila se na kurac jako dok mi je trljala sise po faci. Stenjala je glasno, znao sam da fejkira ali me je to palilo.

Jahala me dugo a onda je napravila most na krevetu, a ja sam stajao pored kreveta i jebao je, držao sam je za butine i stezao dok sam ulazio u nju svom silinom.

analni seksA onda se naguzila na samoj ivici kreveta, zgrabio sam je pljesnuo sam je par puta po dupetu i gurnuo ga u obrijanu pičkicu.

Gurao sam ga i gurao a ona je vikala „jebi me kurče, tako je, razvali me“ kao da mi naređuje a mene je to sve još više palilo. Imao sam utisak da je stvarno razvaljujem. Rekla mi je da legnem na leđa a ona je legla leđima na moj stomak.

Uzeo sam ga u ruku i nabio u picu. Gurala je telo na dole i tako se sama jebala a ja sam mazio njene tvrde sisiće. Promenili smo brdo poza, a onda sam je okrenuo i namestio da leži na leđima. Namestio sam se iznad nje i gurao joj ga u usta, rekao sam jok da mi steže guzove dok je jebem u usta, to sam voleo.

Onda sam se namestio u pozu 69 ali ja sam bio gore.

 

Pušila mi je divljački, gutala ga je celog dok sam joj lizao potamnelu, slatku, obrijanu pičkicu. Ostali smo tako neko vreme a onda sam se uspravio i rekao da mi liže čmar. Bez pogovora je to uradila. Moji fetiši su se ispunjavali jedan po jedan.

Rekao sam da hoću da joj svršim u dupe jer je analni seks ono zbog čeka sam najviše i došao, naguzila se i digla dupe visoko a glavu spustila na krevet. Ja sam se uspravio, stajao sam sa blago savijenim kolenima i gurao u dupe.

Ulazio sam polako da bih osetio potpuni užitak, bilo je tako tesno i lepo. Analni seks sam tada doživeo prvi put i bilo je predobro. Guzio sam je lagano neko vreme a onda kada je ceo bio u nutra lagano sam se spustio na kolenima držeči je za dupe.

Sada sam počeo brže da ga ubacujem, več sam je jebao kao životinja divljački, hteo sam da svršim.

Stezao sam joj guzove kao da se borim za život, a ona je glasno stenjala. Počeo sam da svršavam uz glasne uzdahe, kao nikada pre. Svršavao sam duže nego obično a ona je svo vreme stezala čmar i dovodila me do ludila.

Svršio sam u njenom dupetu i lagano ga izvukao.

 

Bacio sam se na leđa i uzdahnuo duboko. Ležali smo nekoliko minuta tako a onda sam joj rekao da idemo pod tuš da se popiša na mene. Ušao sam prvi u tuš kabinu i klekao, ona je stala ispred mene i isturila pičku ka meni. Izleteo je vreo mlaz i prskao me po grudima a ja sam zadovoljan trljao pičku koja me je obasipala zlatnim kapima.

Kada je završila liznuo sam je u predelu klitorisa nekoliko puta, dok su se kapi cedile po mojoj bradi. Istuširali smo se i obukli. Platio sam joj i ona je izašla iz sobe uz jednostavno „Čao“. Ja sam ostao još neko vreme i ležao na krevetu presrećan.

Nastavio sam da plaćam za analni seks, kao i za druge usluge, probao sam sve što sam želeo.

Razmišljam da je bolje što plaćam nepoznatim devojkama za to, moja žena u tim stvarima nebi uživala.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 49

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top