Seks U Bolnici – Sreća U Nesreći

4.3
(64)

U bolnici.. Imao sam udes u kome sam polomio obe noge, svi ostali delovi tela su bili u redu.

 

A Jedan više nego u redu. Imam kurac od 21 cm kad imam erekciju. Zbog toga me moja žena najviše voli. Imamo više nego redovan seks, neki put i dva puta dnevno. Imam 42 godine i posle 12 godina braka seks nam je još uvek pun strasti. Uvek mogu i uvek sam za. Bio sam u bolnici već dve nedelje a žena je dolazila ujutru i uveče da bi me oprala sunđerom.

Nije želela da neka medicinska sestra vidi koliki mi je, jer bi dobila konkurenciju. Sreća je što sam sam u sobi, jer svaki put kada bi me žena trljala sunđerom, meni bi se digao, a ona bi mi izdrkala ili popušila u zavisnosti od raspoloženja.

Tog jutra je kao i obično došla u posetu, spustila je kesu na stočić i otišla da opere ruke. Vratila se sa posudom i sunđerom. I kao po običaju meni se digao već na prvi dodir njene ruke.

Bez kucanja sestra Suzana je ušla u sobu, pogled je streljao u moj podignuti kurac, a ona je ukopana širom otvorenih usta zurila u moj džinovski kurac.

 

Moja žena je odmah skočila i pokrila me. Izvikala se na sestru što ne kuca, a ova se izvinjavala zamuckujući i samo je izašla. Žena mi ga je kasnije izdrkala i otišla na posao.

Sestra suzana je sutra radila noćnu smenu i došla je da me obiđe i da se izvini što je onako uletelela bez kucanja. Rekao sam da nema potrebe da se izvinjava i da je sve u redu, i da meni nije zasmetalo, i da sam ponosan na svoju veličinu. Rekla mi je da imam na šta da budem ponosan i nasmejala se.

u bolniciTakođe je dodala da joj je jasno zašto moja žena ne želi da sestre vide moj kurac i da zato dolazi da me pere. „Pa sestro ako želite možete i vi da me operete, žena je to malopre uradila, samo što je otišla, ali ne mari da se još jednom opere“. Nasmejala se sestra veselo i rekla: „ala si opasan“ bez persiranja.

A onda mi je strogim glasom rekla „ vadi ga da vidim koliki je“. Otkrio sam se i izvadio ga, uhvatila ga je rukom i prošetala mi kožicu, rastao je u njenoj šaci a ona se zadovoljno smejala. Pustila ga je i rekla: „idem sada jer imam posla, doći ću kasnije“.

Zaspao sam u međuvremenu, u neko doba sestra Suzana je ušla u sobu i tiho me probudila.

Otkrio sam se a ona ga je izvukla i počela da ga drka.

 

Počeo je da se stvrdnjava a ona ga je ubacila u usta i pušila tim tesnim ustima. Imala je slatka mala mesnata usta, koja sam mazio palcem dok je gutala moj kurac.

Nije pušila kao moja žena ali je bilo dobro, ipak je moja žena duplo starija od nje i mnogo iskusnija.

„Želim ga u sebi, kako ćemo“? rekla je i ustala. Rekao sam da se popne na mene i da se nasadi odozgo ali da pazi na noge. Svukla je gaćice i zadigla suknju, popela se i nabola na moj ogromni kurac, ispuštala je dugačko „uuuhh“ dok se pažljivo navlačila.

Nabadala se lagano, i pazila na moje noge „uhtala“ je i dahtala dok je išla gore dole. Ja sam joj svukao bluzu i spustio bretele od brusa i ceo brus skroz do pupka, uhvatio sam njene čvrste mlade grudi i nežno ih masirao. Bio sam srećan što sam u bolnici jer žena ne može da me uhvati u preljubi, nema šanse da bane u bolnicu u sred noći.

Rekao sam joj da mi okrene leđa. Okrenula se i navukla na kurac, mešala je na njemu sada mnogo brže nego malo pre. Ja sam joj držao guzove i stezao ih čvrsto. Gledao sam kako joj dupe ide gore dole i uživao u mom džokeju. Onda je odjednom ubrzala i osetio sam da svršava. Svršila je na mom kurcu i ustala. Oblačila se a ja sam pitao: „a ja? Hoću i ja da svršim“. Rekla mi je: „bićeš zadovoljen majstore“.

Primakla je stolicu i sela, nadvila se iznad mene i uzela ga  u usta.

 

Pušila ga je slasno i strasno onim svojim tesnim mesnatim usnama. Nije mogla celog da ga uzme u usta, ostatak je masirala. Dražila mi je jaja prstima svo vreme.

Nije mnogo prošlo pa sam i ja svršio i to njoj u usta. Posle toga je otišla do lavaboa i sve ispljunula. Isprala je usta i krenula ka vratima, u jednom trenutku se okrenula i tiho rekla: „svaki put kad radim noćnu dolaziću da te obiđem“ i namignula mi, poslala mi je poljubac, i izašla tiho zatvarajući vrata za sobom.

Mora da se hvalila koleginicima, ili je hvalila moj džinovski kurac, jer su svaku noć dolazile različite sestre i nudile se da me operu sunđerom.

Nisam ih odbijao ni jednu, prihvatao sam i one ružne. Šta ću volim da dajem, a imam i šta. Bile su maštovite dok su smišljale poze, a ja sam uživao i molio boga da ostanem u bolnici što duže.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 64

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top