Profesorica Jelena – Drugi Deo

4.2
(326)

Pre nego što sam danas pošla na čas kod profesorke Jelene, razmišljala sam šta ja to radim.

Krenula sam I usput sam svratila u prodavnicu da kupim žvake. Na štandu sa povrćem ugledah krastavac fine veličine. Poveći. Prošlo mi je kroz glavu šta bih mogla njime danas da uradim. Kupila sam krastavac I zaputila se ka profesorkinoj kući.

Kao I juče, otvorila mi je vrata I poljubila me, u usta. Šokirala sam se, zar ćemo se od sad krišom tako pozdravljati? Videla sam cipele čika Sime I pitala da li je kući. Rekla je da ga je danas bolela glava I da nije mogao da ode na pecanje. Dok sam skidala jaknu, I raskomotila se, profesorka mi je rekla da ćemo se igrati, ali ćemo biti pažljive.

Sela sam kao I obično, sačekala Jelenu da se spremi za čas. Iz sobe pored izašao je čika Sima I rukovali smo se. Nisam smela da ga pogledam u oči. Kao da mi je na čelu pisalo šta smo sinoć radile. Profesorka je rekla da mora da se istušira jer nije stigla a da nas dvoje pričamo jer biće brza. Tako smo se zapričali čika Sima I ja. Rekao mi je kako je profesorka od sinoć bas raspoložena I da ne zna šta joj je ali da mu je drago. Zagrcnula sam se jer sam znala da je zbog mene takva.

Zamišljala sam je kako se tušira, kako trlja belom penom svoje divno telo.

Kako prelazi prstima po svojoj maci, kako je pere I masira. Čika Sima je rekao da ide da spava a da se ja osećam kao kod svoje kuće. Otišao je u sobu pored. Moja mašta mi nije dala mira, toliko sam imala želju da tog časa odem u kupatilo I poližem pičku profesorki. Toliko sam je bila željna, samo da je dodirnem, da je osetim. Nekako sam se sabrala da ne odem do nje I ostala da je čekam.

Zažmurila sam, otkopčala sam farmerke I počela sam da mazim svoju mačkicu. Prelazila sam prstima po njoj, dok sam zamišljala profesorku kako se tušira. Zamišljala sam je golu, njene sise, dlakavu pičku koja je mislim uvek vlažna I spremna. Obožavala sam svoju napaljenu profesorku.

Misli mi je prekinula profesorica koja je izasla u haljini iz kupatila, I uhvatila me na delu kako trljam svoju pičku dok je zamišljam. Prišla mi je I pitala me je da li o njoj razmišljam, a ja sam priznala da mi je samo ona na pameti od juče.

Sela je do mene, uzela moju ruku I stavila je među svoje noge.

Tada sam ukapirala da nije imala gaćice. To me je dodatno napalilo. Znala je da ćemo se družiti I nije obukla gaćice. Jako sam želela da osetim ukus njene tek oprane neobrijane pičke. Čučnula sam ispred nje I dobro navlažila usta dok sam je mazila po maci. Čim sam joj jezikom pičku dotakla, osetila sam kako iz nje cure sokovi njene želje. Bila je predobrog ukusa.

Lizala sam je, kružnim pokretima sam joj trljala klitoris. Gurala sam joj jezik u pičku. Bila je baš raširena, klasična jebana pička. Njeni sokovi su mi bili po licu, sva sam bila mokra. Jezikom sam joj mazila ulaz u pičku, nadrazujuci je svojim toplim dahom. Bila je vrela, usne su joj bile otečene I nabrekle. Jako je bila željna I napaljena.

Tada sam izvadila iz torbe krastavac koji sam kupila. Iznenađeno me je gledala I znala je da ću je zadovoljiti njime. Oblizala ga je I dobro ga je navlažila. Gurnula sam joj krastavac u dlakavu napaljenu pičku. A onda sam ga izvadila I polizala ga da osetim još bolje ukus njene matore mokre pičke. Rekla sam joj da ustane I da se prebaci preko stola, da mi ostavi svo pravo na pičku I guzu. Poslušala me je.

Profesorkina guza je bila prelepa, bez celulita, I zategnuta. Ugrizla sam je za tako dobro dupe, a ona je tiho jauknula. Znala je da mora da bude tiha jer joj muž spava u sobi pored.

Stavila sam joj debeli krastavac u pičku.

Njena pička ga je progutala. Gurala sam ga, jebala sam je, dok sam joj prstom masirala anus. Moja pohotna profesorica se tako dobro nabijala na krastavac. Njena pička ga je gutala, I gutala, kao da joj je bilo malo. Potpuno je bila pomahnitala, jako se nabijala, dahtala je, trudeći se da se ne čuje. Stavila sam joj prst u anus I tada je se žestoko nabila na krastavac I počela da svršava kao luda.

Tada su se čula vrata od susedne sobe I znale smo da se čika Sima probudio. Otišao je u toalet, srećom nije kod nas u sobu ušao. A profesorka se držala se za sto, dok su joj se mišići pičke tako jako grčili da nisam mogla da pomerim krastavac koji je bio u njoj. Stisnula ga je. Onda kad ga je pustila, izvadila sam ga I stavila brzo u ranac.

Ona se uspravila, namestila haljinu a ja ponovo zakopčala svoje farmerke I namestile smo se kao da učimo. Taman smo se iskulirale, pogledima smo rekle sve a čika Sima je pokucao na vrata. Pitao je kako nam Ide, a profesorka je rekla da je super I da sve znam. Rekla je da brzo učim I da ću poloziti taj ispit sigurno.

Izašao je iz sobe a nas dve smo tako misteriozne ostale da učimo ali sada stvarno.

Našu tajnu čuvamo jos uvek I družimo se povremeno.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 326

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top