Profesorica Jelena – Privatni Časovi

4.3
(167)

Šest meseci sam išla na privatne časove engleskog jezika kod gospođe Jelene.

Ona je imala 45 godina. Bila je udata I imala je ćerku mojih godina. Ja imam 22 godine. Profesorica Jelena je bila kućni prijatelj sa mojim roditeljima, godinama unazad. Odličan je profesor I kao osoba, zaista je veoma fina. Visoka je, vitka, plave kose I plavih očiju.

Oduvek smo imale posebno srdačan odnos. Kad god bih došla kod njih na čas sama ili sa roditeljima, poljubila bi me I zagrlila. Govorila im je kako sam prelepa. Dva puta nedeljno sam dolazila kod njih na čas. Kada bi joj muz bio tu, čika Sima, uglavnom bih pričala sa njim o raznim temama dok je ona vršila pripreme za čas.

Profesorica Jelena i ja lako smo nalazile teme za razgovor ali naravno na engleskom jeziku. Teme o kojima smo pričale su bile uglavnom opšte, kako mi je na fakultetu, I tog tipa. Nikada je nisam gledala kao osobu sa kojom bih mogla da imam nešto više od odnosa profesor-učenik. Mada mi je jednom kroz šalu rekla kako sam zgodna I kako je šteta sto nemam nekog dečka. Ili sam barem ja to shvatila kao šalu.

Bio je četvrtak I došla sam na čas kod profesorice Jelene.

Veoma srdačno me je dočekala, u bade mantilu jer sam došla ranije, a ona je spavala do tad I nije stigla da se obuče. Rekla mi je da se raskomotim I da sednem a da će ona uskoro da dođe. Čika Sima je otišao na pecanje I trebalo je da se vrati uskoro. Rekla je da ide samo da se obuče. Otišla je u svoju sobu ali vrata nije zatvorila već su ostala dovoljno otvorena da se vidi šta radi.

Ja sam kao I obično pošla ka kupatilu da operem ruke. Dok sam prolazila pored njene sobe, shvatila sam da vrata nisu dobro zatvorena. Zastala sam na trenutak I zagledala se jer mi moja radoznalost nije dala mira. Profesorica je laganim korakom prošetala potpuno gola od ormara do kreveta na koji je stavila odeću koju je uzela.

Sagnula se I počela da oblači prvo samodržeće čarape sa čipkom na vrhu. Podigla je pogled I videla kako je zbunjeno posmatram. U tom trenutku osećala sam se kao da ću u zemlju propasti. Potrčala sam do toaleta I zatvorila se. Gledala sam se u ogledalo I nisam mogla da verujem da mi se dopala moja profesorka. Bilo me je sramota da se vratim u sobu. Zavukla sam ruke u gaćice I počela sam da se mazim po pički jer sam se napalila kad sam videla golu profesorku.

Sela sam na ivicu kade I počela da trljam klitoris. Jako mi je prijalo I bila sam jako napeta I napaljena. Zamišljala sam kako mi profesorka liže macu I malo mi je falilo da svršim. Prošlo je desetak minuta I čula sam vrata. Znala sam da je izašla iz svoje sobe I da je otišla u dnevni boravak. Viknula je pozivajući me da dođem I da je spremna za čas. Jedva sam naterala sebe da krenem.

Izašla sam I krenula ka dnevnoj sobi gde me je ona čekala.

Sedela je za stolom I pušila cigaretu. Ponašala se potpuno normalno, kao da je nisam videla golu kako se oblači. Bilo mi je mučno I neprijatno, a posebno što su mi gaćice bile vlažne. Zar sam se ja to napalila na ženu? Počela je da mi objašnjava lekciju ali ja je nisam ništa slušala. U glavi mi je bila samo njena neobrijana pička I sise koje odolevaju gravitaciji. Ne znam zašto ali mene je ona jako palila.

Taj način na koji hoda, priča. Ali nikada nisam sebi dozvolila da razmišljam u tom smeru jer mi je profesorka a I udata je, ima muža. A ako ništa od toga, dosta je starija od mene I kućni smo prijatelji. Sama pomisao na seks sa profesorkom, koja se druži sa mojim roditeljima i po godinama može mama da mi bude me je nenormalno palila.

Ugasila je cigaretu I slučajno me dodirnula. Osetila sam neki grč u stomaku. Pitala me je zašto sam danas tako odsutna. Rekla mi je da se opustim I da je sve okej. Počela je da me mazi po kosi, da je uvija među prstima. Uzvrtela sam se na stolici I bilo mi je jako čudno. Srce mi je sve brže kucalo. Posle par poteza, bila joj je ruka u mojim mokrim gaćicama. Rekla je da nije znala da me tako privlači a da je znala, odavno bi se nas dve družile.

Spustila sam ruku I dodirnula joj pičku koja je bila dlakava što me je još više uzbudilo.

Njena pička je bila vlažna koliko I moja. Bila je raširena I velika. Rekla mi je da sam baš uska I da takve voli najviše. Kada sam počela da joj guram prste u njenu tako mokru pičku, duboko je disala I stenjala. U jednom trenutku se našla među mojim nogama. Moja profesorica Jelena mi je lizala pičku sočno I kao niko do tada. Bila je željna moje pičke I ja njenog jezika. Plašila sam se, nisam znala šta me je snašlo ali moje telo nije moglo da se odupre strasti I želji.

Znala je šta ženi prija I radila je sve što volim. Toliko je dobro lizala, sisala I ljubila moju mačkicu da sam se izgubila potpuno. Grickala mi je usne, jezikom je pravila kružne pokrete masirajući je. Gurnula mi je srednji prst I zacvilila sam. Polako ga je gurala u mene I vadila, lizuci me. Nisam vise mogla da izdržim.

Neko je pozvonio na vratima ali moje telo se raspalo, I u tom trenutku počela sam tako jako da svršavam. Drugom rukom mi je začepila usta da se slučajno ne bih čula kako doživljavam tako jak orgazam. Stisnula sam joj glavu butinama ne želeci da prestane da me liže. Kada sam prestala da se grčim, rekla mi je kako sam joj ostala dužna I da cu sledeći čas morati ja nju da zadovoljim I da ću tako platiti čas.

Brzo je ustala, spustila svoju suknju, a ja navukla svoje farmerke. Otišla sam do kupatila a ona da otključa vrata. Umila sam se I sabrala. Dosao je čika Sima. Nisam bila spremna za susret sa njim ali morala sam. Pozdravili smo se, ja sam brzo pokupila svoje stvari I rekla sam da moram kući da krenem jer smo čas zavrsile za danas.

Profesorka me je otpratila do vrata I šapnula mi je da se sutra vidimo kod nje opet u ovo vreme. Poljubila me je u usta dok se čika Sima presvlačio u drugoj sobi.

Krenula sam kući pogubljena, I jedva sam čekala sutra da se opet igramo.

Šta se desilo kada sam sutradan došla kod profesorice, pročitajte u nastavku ove erotske priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 167

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top