Moje Prvo Lezbejsko Iskustvo

4.2
(77)

U našim domovima zdravlja se dugo čeka na zakazivanje, a čekanje po hodnicima me izluđuje.

 

Ja sam na sve preglede išla na jednu privatnu kliniku. Tog dana sam bila na klinici, imala sam redovan ženski pregled na koji idem svakih 6 meseci i tamo me već poznaju.

U ordinaciju me primila medicinska sestra, koja me je svaki put merkala kada god bih došla na pregled, a poglede nije krila. Davala mi je do znanja da me želi. Zazvonio je telefon a ona se javila, čula sam drugi glas preko telefona, bila je to doktorka koja je trbalo da me pregleda.

Rekla je „sestro otkažite sve preglede za danas, imam urgentni slučaj i morala sam da odem“. Rekla je samo uredu i spustila slušalicu. Rekla mi je da će da me pripremi za pregled, i prišla mi. Bila sam zbunjena jer znam šta sam čula.

Počela je da mi otkopčava košulju i da me svlači, a to je neuobičajeno, kod doktora se sama skidaš.

 

Shvatila sam u kom smeru je krenulo i rešila da se prepustim uživanju. Odavno me je kopkalo to kako bi mi bilo sam drugom ženom i sada je prilika da to okusim, „ma nek ide život“.

Svukla mi je košulju i okačila na čiviluk, odkopčala mi je brus i lagano ga spustila preko košulje. Klekla je ipred mene i otkopčala mi pantalone, lagano ih je svlačila a ja sam podigla jednu pa drugu nogu da bi ih ona samo bacila na stolicu. Svlačila mi je gaćice lagano dok je gledala u moju napaljenu macu. Ustreptela sam kada je podigla glavu i pogledala me u oči. Moj pogled je govorio da želim to.

prvo lezbejsko iskustvoKlekla je ipred mene i otkopčala mi pantalone, lagano ih je svlačila a ja sam podigla jednu pa drugu nogu da bi ih ona samo bacila na stolicu. Svlačila mi je gaćice lagano dok je gledala u moju napaljenu macu. Ustreptela sam kada je podigla glavu i pogledala me u oči. Moj pogled je govorio da želim to.

Uspravila se, uhvatila me je oko struka i prislonila usne na moje, jezici su nam se preplitali. Plašila sam se da neko ne naiđe ali sam želela ovo sve više i više. Skinula je bluzi i suknjicu, ja sam joj prišla i skinula brus, i na isti način kao ona meni skinula sam joj gaćice. Dohvatile smo se i mazile po telu dok smo odlazile ka otomanu za pregled. Legla sam na leđa a ona mi je raširila noge i legla preko mene.

Bile smo u 69-ci. Dok me je mazila prstima, osetila sam vreo dah na mojaj maci i naježila sam se.

 

Konačno sam osetila njen vlažan jezik na svom klitorisu i obuzela me milina. Lizala sam i ja nju onako kako sam želela da ona mene liže, a upravo je tako i radila. Mazila sam njenu guzu i gurala joj jezik u mačkicu, bilo je savršeno, nisam ni slutila da će biti tako lepo. Premestila se na suprotni kraj kreveta, podigla mi je nogu, smestila se između mojih nogu i trljale smo naše pičke jednu o drugu.

Klitorisi su nam se dodirivali i ljubili jedan drugog, dok mi je ona mazila guzu. Zadovoljno sam jecala tiho da neko ne čuje a ona se smešila zadovoljno i gledala me u oči.. Palilo me to jako, ustala sam i namestila se u pozu 69, samo sam ovaj put ja bila gore. Spustila sam usne na njenu pičku u lizala je sa užitkom. Svo vreme sam joj gurala jedan prst u ribicu a drugi u guzu. Želela sam da i ona meni to radi, shvatila je i počela. Samo je ona meni gurnula dva prsta u vaginu a jedan u guzu.

Lizale smo se slasno i jebale jedna drugu prstima onako ludački.

 

Svršavala je i tresla guzom u ritmu kojim sam joj gurala prstić u pičkicu i lzala guzu. Onda smo ustale a ja sam legla na stomak, podigla mi je guzu i gurnula dva prsta u ribicu. Jebala me pe ludački svojim dugim prstima, dok mi je lizala čmarčić svojim tvrdim vlažnim jezikom. A onda mi je gurnula prst u guzu, jauknula sam glasno, a ona je nabijala prst u moju guzu istom brzinom kojom mi je gurala prst u pičkicu. Lizala mi je i grickala guzove sve vreme a ja sam poželela da vrištim od zadovoljstva.

Doživela sam neviđeni orgazam, tresla sam se sva od uzbuđenja. Izjebala me je prstima žestoko. Onda je izvadila prste iz moje mace i guze i sve ih polizala.

Nisam mogla da verujem šta mi se delio, otišla sam prezadovoljna.

Bilo je to moje prvo lezbejsko iskustvo, a nas dve se sada viđamo i privatno.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 77

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top