U našim domovima zdravlja se dugo čeka na zakazivanje, a čekanje po hodnicima me izluđuje.

 

Ja sam na sve preglede išla na jednu privatnu kliniku. Tog dana sam bila na klinici, imala sam redovan ženski pregled na koji idem svakih 6 meseci i tamo me već poznaju.

U ordinaciju me primila medicinska sestra, koja me je svaki put merkala kada god bih došla na pregled, a poglede nije krila. Davala mi je do znanja da me želi. Zazvonio je telefon a ona se javila, čula sam drugi glas preko telefona, bila je to doktorka koja je trbalo da me pregleda.

Rekla je „sestro otkažite sve preglede za danas, imam urgentni slučaj i morala sam da odem“. Rekla je samo uredu i spustila slušalicu. Rekla mi je da će da me pripremi za pregled, i prišla mi. Bila sam zbunjena jer znam šta sam čula.

Počela je da mi otkopčava košulju i da me svlači, a to je neuobičajeno, kod doktora se sama skidaš.

 

Shvatila sam u kom smeru je krenulo i rešila da se prepustim uživanju. Odavno me je kopkalo to kako bi mi bilo sam drugom ženom i sada je prilika da to okusim, „ma nek ide život“.

Svukla mi je košulju i okačila na čiviluk, odkopčala mi je brus i lagano ga spustila preko košulje. Klekla je ipred mene i otkopčala mi pantalone, lagano ih je svlačila a ja sam podigla jednu pa drugu nogu da bi ih ona samo bacila na stolicu. Svlačila mi je gaćice lagano dok je gledala u moju napaljenu macu. Ustreptela sam kada je podigla glavu i pogledala me u oči. Moj pogled je govorio da želim to.

prvo lezbejsko iskustvoKlekla je ipred mene i otkopčala mi pantalone, lagano ih je svlačila a ja sam podigla jednu pa drugu nogu da bi ih ona samo bacila na stolicu. Svlačila mi je gaćice lagano dok je gledala u moju napaljenu macu. Ustreptela sam kada je podigla glavu i pogledala me u oči. Moj pogled je govorio da želim to.

Uspravila se, uhvatila me je oko struka i prislonila usne na moje, jezici su nam se preplitali. Plašila sam se da neko ne naiđe ali sam želela ovo sve više i više. Skinula je bluzi i suknjicu, ja sam joj prišla i skinula brus, i na isti način kao ona meni skinula sam joj gaćice. Dohvatile smo se i mazile po telu dok smo odlazile ka otomanu za pregled. Legla sam na leđa a ona mi je raširila noge i legla preko mene.

Bile smo u 69-ci. Dok me je mazila prstima, osetila sam vreo dah na mojaj maci i naježila sam se.

 

Konačno sam osetila njen vlažan jezik na svom klitorisu i obuzela me milina. Lizala sam i ja nju onako kako sam želela da ona mene liže, a upravo je tako i radila. Mazila sam njenu guzu i gurala joj jezik u mačkicu, bilo je savršeno, nisam ni slutila da će biti tako lepo. Premestila se na suprotni kraj kreveta, podigla mi je nogu, smestila se između mojih nogu i trljale smo naše pičke jednu o drugu.

Klitorisi su nam se dodirivali i ljubili jedan drugog, dok mi je ona mazila guzu. Zadovoljno sam jecala tiho da neko ne čuje a ona se smešila zadovoljno i gledala me u oči.. Palilo me to jako, ustala sam i namestila se u pozu 69, samo sam ovaj put ja bila gore. Spustila sam usne na njenu pičku u lizala je sa užitkom. Svo vreme sam joj gurala jedan prst u ribicu a drugi u guzu. Želela sam da i ona meni to radi, shvatila je i počela. Samo je ona meni gurnula dva prsta u vaginu a jedan u guzu.

Lizale smo se slasno i jebale jedna drugu prstima onako ludački.

 

Svršavala je i tresla guzom u ritmu kojim sam joj gurala prstić u pičkicu i lzala guzu. Onda smo ustale a ja sam legla na stomak, podigla mi je guzu i gurnula dva prsta u ribicu. Jebala me pe ludački svojim dugim prstima, dok mi je lizala čmarčić svojim tvrdim vlažnim jezikom. A onda mi je gurnula prst u guzu, jauknula sam glasno, a ona je nabijala prst u moju guzu istom brzinom kojom mi je gurala prst u pičkicu. Lizala mi je i grickala guzove sve vreme a ja sam poželela da vrištim od zadovoljstva.

Doživela sam neviđeni orgazam, tresla sam se sva od uzbuđenja. Izjebala me je prstima žestoko. Onda je izvadila prste iz moje mace i guze i sve ih polizala.

Nisam mogla da verujem šta mi se delio, otišla sam prezadovoljna.

Bilo je to moje prvo lezbejsko iskustvo, a nas dve se sada viđamo i privatno.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *