Masaža Celog Tela

4.3
(43)

Vozač sam autobusa pa zbog toga imam česte bolove u leđima, zato sam odlučio da odem na masažu.

 

masažaSkinuo sam se i legao na stomak, maserka je radila svoj posao fenomenalno, a ja nisam mogao da ne uzdahnem po nekad, a zvučalo je kao za vreme seksa. Brzo sam se opustio i nestao je bol u leđima a ja sam pitao „da li ipak može da bude masaža celog tela, a ne samo za leđa kako sam zakazao“?

Rekla je da može i da se okrenem. Legao sam na leđa a ona je krenla od ramena. Išla je redom, ramena, grudi, stomak, sve do karlice, a onda je prešla na noge.

Masirala mi je butine a ja sam merkao njeno zgodno telo koje se naziralo ispod bele uniforme. Imala je dobre sise i dupe, bila je prelepa kao lutkica. E tu je počeo da mi se diže…

Primetila je i rekla sa osmehom a glumeći strogoću „gospodine, ponašajte se“. Na šta sam ja šaljivo rekao „pa ponašam se, ali on ima glavu i misli svojom glavom“. Nasmejala se slatko uz reči „pa može negde da izgubi glavu“. Igrali smo se rečima, rekao sam „može, može, on bi stalno negde da gura glavu“. Igrala se opasno, rekla je „ja bih rekla da bi on sada negde da gurne glavu“.

Moje zadnje reči su bile presudne „pa ako imate neko lepo mesto gde bi mogao da gurne glavu vi mu pokažite“. A ona je strgla čaršav sa mene i skunula se.

Uzela je u ruku moj već dignuti palamar, a onda je nastupila masaža mog penisa, navlačila mi je kožicu gore-dole a onda se samo sagla i progutala ga celog.

 

Imala je mala tesna usta u koja je moj kurac ulazio kao u slatku tesnu pičkicu. Pušila ga je slatko dok se igrala sa mojim jajima i dražila me između jaja i čmara. Ludeo sam od uzbuđenja i poželeo da joj ližem pičkicu, pa sam joj rekao, jasno i glasno „daj liz“. Popela se na mene u pozu 69, a njena slatka guza, i medena pičkica su mi se smešile.

Nisam znao šta ću pre da ližem, ali sam se opredelio za „picu medenicu“. Lizao sam je sa velikim uživanjem lagano i slasno. Lizao sam joj klitoris i celu pičku uzduž i popreko, a ona mi je pušila kurac i lizala ga od jaja do glavića.

Onda se okrenula i legla ne mene licem u lice, sama ga je stavila, uhvatila me za ramena i počela da se navlači. Ulazio je ceo u jako tesnu malu pičkicu a mi smo uzbuđeno dahtali u ekstazi. Trljala se cela o moje telo i lizala mi bradavice a ja sam je milovao po telu i stezao nežno. Imala je tako glatku kožu po kojoj su moji dlanovi sporo klizali.

A onda je počela da se uspravlja, moj kurac je sve vreme bio u njoj.

 

Klečala je na kolenima i navlačila se sporo i zanosno dok je lagano mešala guzovima. Uhvatio sam njene jedre, čvrste sise i mazio ih diveći im se.

Sišla je sa stola i stavila ruke na sto, naguzila se i rekla „hoću te od pozadi“. Stao sam iza nje i lagano joj ga stavio sa neviđenim užitkom. Držao sam je za dupence i masirao joj guzove, dok sam je jebao sve brže i brže. Stenjala je tako pohotno da sam se još više napalio.

Počela je sama da se nabada, i to jako silno i brzo. Stegao sam je za bokove da bih je bolje navlačio. Pičkica je bila vrela a tako tesna da je moj kurac treperio sve vreme. Stezala je sto sve vreme dok sam joj ga nabijao a onda je počela da svršava i da se uvija i trese kao luda. Rasturio sam joj pičku a onda sam rešio da joj sredim i guzu.

Izvukao sam ga i trljao sam glavićem njen čmar, meškoljila se zadovoljno a ja sam ga lagano ubacio. Od nje se čulo samo „AH“. Stavljao sam ga u početku sporo i polako, pa sam počeo da ubrzavam ritam. Prijalo joj je to, videlo sam da voli u dupe i da uživa u tome.

Jako sam joj stegao guzove kada sam počeo da joj svršavam u dupe. Svršavao sam uz glasne uzdahe dok mi se telo grčilo, a kurac mi je pulsirao, iscedio sam joj u guzu i poslednju kap sperme.

Bilo je super, a mene leđa više ne bole, najbolja masaža u mom životu!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 43

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top