Vrela Srpkinja U Grčkoj

4.1
(39)

Bio sam na odmoru u Grčkoj, vila je izgledala rustično a nalazila se u malom turističkom mestu blizu mora.

 

Imala je 6 apartmana, tako da se vrlo brzo upoznate sa svima.

Jutro, doručkujem u trpezariji sa bračnim parom iz Novog Sada koji su bili u aprtmanu do mog. Njegova supruga je rekla da je čula da su u vilu stigli novi gosti, tačnije dve žene i da ih je čula da govore našim jezikom. Pričali smo tako kada su u trpezariju ušle dve jako lepe i zgodne devojke.

Bile su to dve nove gošće. Sa Švedskog stola su uzele po tanjir i pribor, nešto hrane, i sele za sto preko puta nas. Mogao sam lepo da ih vidim jer sam sedeo okrenut ka njima i video sam njihove profile. Crnka je bila lepa i zgodna, ali meni je više privlačila pažnju druga.

Brineta čija se kosa presijavala pod zracima sunca koji su ulazili kroz prozor i milovali je po glavi, imala je na sebi žutu majicu na bretele, koja je krila lepe okrugle sise čije su se bradavice trudile da probiju majicu.

Dole je imala sari (to je ona suknja koja se obmotava oko struka), bio je ukrašen žutim, narandžastim i crvenim šarama. Na nogama je imala zlatne sandale koje su otkrivale male prstiće, čiji su nokti bili premazani roze lakom. Merkao sam je dok je lagano jela i sa uživanjem uzimala svaki zalogaj.

Završio sam sa doručkom i otišao na plažu. Plivao sam malo a zatim izašao iz vode i onako mokar legao na peškir. Stigle su i nove gošće raširile su peškire blizu mene, okrenuo sam se na bok i posmatrao ih. Ustvari gledao sam brinetu, bila je jebozovno lepa. Skinula je šešir sa glave, a zatim i majicu.

Gornji deo bikinija je jedva prekrivao njene grudi, dok je skidala sari ja sam je već poželeo.

 

U jednom trenutku mi je okrenula leđa a njeno okruglo dupe mi je izmamilo osmeh na lice, i nabreklost u gaćama. Kratko su bile u vodi a potom izašle da se sunčaju. Kapi vode su se presijavale na njenoj koži kao majušni dijamanti.

Uzeo sam peškir i otišao malo dalje na jednu strmu stenu odakle sam imao bolji pogled. Stenu je skrivalo nekoliko malih žbunova. Ubrzo mi se pridružila i brineta. Na nekih dva metra od mene je raširila peškir i legla potrbuške da se sunča.

Posmatrao sam je pohotno i poželeo seks sa njom odmah tu na toj steni. Iz torbe je izvadila kremu za sunčanje, a ja sam to iskoristio i pitao je dali mogu da pozajmim malo kreme. Iznenađeno je rekla „oho ho, zemljak“ i pružila mi kremu uz reči „ sve za zemljaka“.

„Baš sve“ ? Upitah. Nasmešila se i jedva izustila „pa“… Prišao sam i uzeo kremu.

seks na moruPitao sam je dali mogu u znak zahvalnosti da ja nju namažem. Rekla je da može. Naneo sam kremu na nekoliko tačaka na njenim leđima i opkoračio je. Počeo sam lagano da razmazujem. Dok su moje ruke već vodile ljubav sa njenim telom ja sam zadovoljno posmatrao njenu glatku kožu, i zategnutu guzu a kurac mi se već dizao.

Spustio sam dlanove niz leđa skoro do dupeta i utrljavao kremu nežno i dugo.

 

Glava joj je bila okrenuta na stranu i video sam osmeh na njenom licu. Onda sam ponovo uzeo tubu i iscedio po malo na oba njena guza. Nije ništa rekla, to je bilo to. Lagano sam joj razmazivao kremu kružnim pokretima i širio joj guzove.

Samo je raširila noge i promrmljala „mmmmm“. Krenuo sam da joj skidam donji deo a ona se malo odigla da mi pomogne. Ni ona ni ja nismo marili dali nas neko gleda, gurnuo sam joj prst dole nekoliko puta, bila je tesna i vlažna.

Otkopčao sam joj bikini a ona se okrenula na leđa.

Legao sam preko nje i počeo da je ljubim dok sam je milovao po butinama.

A onda sam uzeo kurac u ruku i gurnuo joj ga a ona je samo širom otvorila usta i zažmurila.

 

A onda je počela zadovoljno da se smejulji. Stezala je čvrsto moje guzove dok sam joj ga nabijao. Uzdisali smo oboje tiho,dok smo vodili ljubav na steni. Ubrzavao sam ritam, brže i brže dok su mi u ustima bile njene krute bradavice, jedna pa druga naizmenično.

Tiho mi je rekla da legnem na leđa, ja sam se okrenuo a ona se popela na mene, sama ga je ubacila i počela je da meša na njemu. Uzdisala je i stenjala dok se nabadala i prelazila dlanovima preko mog stomaka i mojih grudi. Savio sam noge u kolenima da bi ona mogla da nasloni leđa.

Tako je i uradila a dlanove je spustila na stenu da bi mogla da se odupire. Trljao sam joj klitoris a pogled mi je celo vreme bio na njenim belim, slatkim malim grudima. Grudi su joj bile baš kakve ja volim.

Dugo smo bili u toj pozi, divljali smo u ekstazi.

Sve se jače nabijala i sve je glasnje stenjala.

 

Ja sam duboko disao i samo što nisam svršio… ona je u jednom trenutku viknula „svršavaaaaam“. A ja sam ubrzao trljanje njenog klitorisa, osećao sam kako svršava. Stala je, sišla je sa mene i uzela ga u usta. Nije mi dugo trebalo, ta topla i slatka usta su me dovela do vrhunca.

Drkala mi je jako brzo a glavić mi je bio u njenim ustima. Kada je osetila da ću da svršim izvadila ga je iz usta. Svršavao sam i ja glasno uz krik, a sperma je letela sa stene.

Rastali smo se sa poljupcem. Ona je prva sišla i otišla u vodu. Kasnije za ručkom su nas svi radoznalo gledali, i svi su imali blagi osmeh na licu.. Znali su naravno. Nama je bilo lepo, i nismo marili. Ponovili smo to još mnogo puta ali u mojoj sobi. Dolazila je svako veče, i svako veče je bilo sve bolje i bolje.

Nismo razmenili brojeve telefona, dogovorili smo se da to bude samo jedna letnja avantura.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 39

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top