Milina Te Je Bilo Jebati

4.6
(38)

Imam jebozovnu koleginicu, zove se Milina, ja joj tepam Malina , tako ću je zvati u daljem tekstu.

 

Malina ima smeđe oči, ravnu smeđu kosu koja se proteže do ispod ramena. Njene lepe crte lica krasi predivan osmeh koji otkriva snežno bele zube. Ima fenomenalno telo, nema velike velike grudi ali ipak dovoljno velike da raspale moju maštu. Kukovi i guza su joj savršeni. Inteligentna i sa stavom, uz takvo telo i lepotu, bila je želja mnogih muškaraca, a i moja. Uživao sam u njenom društvu.

Njene reči, pokreti, gestovi i povremeni uzdasi, meni su ponekada ličili na flert, i ako ona to nije radila namerno, već slučajno i spontano po njenoj prirodi. Moji najbolji dani na poslu su bili naši rođendani i praznici, kada smo čestitali jedno drugom grleći se i ljubeći u obraz.

Kada bih je zagrlio obuzela bi me takva milina da bih se sav raznežio. A kada bih prislonio usne na njen meki i topli obraz, topio bih se od zadovoljstva. Želja mi je bila da joj ljubim usne, ali i obraz mi je pričinjavao veliko zadovoljstvo.

Uzeo sam nekoliko slobodnih dana da bih završio neku papirologiju,

Malinu nisam video već nedelju dana i nedostajala mi je i ako smo se čuli povremeno telefonom.

 

Trebalo mi je nešto iz kancelarije pa sam morao da odem do posla. Javio sam joj da ću doći ujutru oko 8 što je obradovalo.

milina koliko je jebozovnaTačno u 8 sam bio tamo, ušao sam a ona je stajala u kuhinjici i kuvala kafu. Obradovala se kada sam joj rekao dobro jutro, okrenula se i sa najlepišim osmehom na licu mi je uzvratila „dobro jutro“. Zagrlili smo se čvrsto i poljubili u obraz.

Nisam želeo da odlepim usne sa njenog mekog i mirišljavog obraza, ali morao sam. Skuvala je kafu, sedeli smo i pričali uobičajeno, uz pitanja šta ima novo i tako to. Bio sam presrećan što sam sa njom u društvu. U jednom trenutku je ustala da napravi limunadu. Dok je sekla limun stjala je jako blizu mene, sreća pa je kuhinja mala i tesna.

Pričala mi je o novostima koje su joj se desile a ja sam uživao gledajući njene kukove i guzu, koju su stezale tesne farmerke.

 

Poželeo sam je istog trenutka. Ustao sam, stao sam iza nje i nežno uhvatio rukama oko struka. Iznenađeno je okrenula glavu ka meni a ja sam je poljubio nežno u obraz, osmehnula se. Sigurno je pomislila da je to još jedan drugarski poljubac jer mi je drago što se vidimo.

Međutim odmah nakon tog poljupca, ja sam prislonio usne na njene. Ispustila je limun iz ruku. Poljubio sam je tri puta nežno, onako ovlaš, a ona je stajala ukočeno.Okrenuo sam je ka sebi i naslonio na sudoperu. Zagrlio sam je i poljubio ponovo, ovaj put sa jezikom.

Svojim sam jezikom nežno milovao njen jezik i ona se prepustila. Stavila mi je ruke oko vrata i pripila se telom uz mene, a ja sam je još jače stegao oko struka. Ljubio sam je silnije ali i dalje nežno. Podigla je jednu nogu, i njom trljala moju butinu. Spistio sam ruku na njenu butinu i milovao je dok su nam jezici plesali. Uzbuđenje je raslo kod oboje, disali smo duboko.

Uhvatio sam je za butine i podigao a ona je stavila ruke oko mog vrata.

 

Okrenuo sam se i spustio je na sto, ne prestajući da je ljubim. Nisam želeo da prestanem. Pogledi su nam se već mutili, skinuo sam joj majicu preko glave i svukao brus.

Kakve grudi! Čvrste i okrugle molile su da ih ljubim, spustio sam usne na njih a Malina je zabacila glavu u nazad i rekla „voli me nežno“. Potom se nagnula ka meni, nežno mi je zagrizla donju usnu i skinula mi majicu. Odmakao sam se da bih se svukao, taj trenutak je i ona iskoristila da se svuče.

Stajali smo goli jedno ispred drugog, uhvatio sam je čvrsto i ponovo digao na sto, svo vreme ljubeći njen vrat. Stegla me je nogama oko struka i zabacila glavu u nazad. Ljubio sam je po ramenima i grudima, a moj vreli dah je dražio njenu kožu. Bio sam spreman da uđem u nju.

Prstima sam proverio dali je i ona spremna, bila je već dovoljno vlažna. Gledali smo se u oči dok sam lagano ulazio u nju.

 

Prevrnula je očima i ispustila blago „ahh“. Njene ruke su bile oko mog vrata, a njene grudi su bile tesno pripijene uz moje dok sam ulazio u nju laganim tempom. Dahtali smo jedno drugom u vrat, blaga jeza nas je prožimala dok smo se topili od miline.

Milovao sam je po leđima i blago stezao njene plećke, dok sam joj nežno, skoro neprimetno grickao uvo. Onda se spustila u nazad i bila je celim leđima na stolu, njene noge su još uvek bile oko mene. Ubrzavao sam ritam i mazio njen klitoris istom brzinom kojojm sam ulazio u nju.

Grčila je karlične mišiće, kao da nije već dovoljno tesna, a to mi se dopalo i još više me uzbuđivalo. Pružio sam drugu ruku ka njenim grudima i mazio ih, malo jednu, malo drugu. Njene slatke bradavice su molile da ih uzmem u usta. Nagao sam se i igrao se jezikom čas sa jednom čas sa drugom bradavicom. Mešala je kukovima i uzdizala guzu ka meni.

Bila je blizu kraja. Ubrzao sam ritam, silnije i brže sam ulazio u nju. Stegla je ivicu stola i počela da se trza od uzbuđenja, svršavala je. Nisam stajao, samo sam održavao tempo dok se uvijala na stolu i bacala glavu levo desno. Uzdisala je jako glasno, što je i mene dovelo do vrhunca.

Izvadio sam ga a ona je skočila sa stola munjevito. Kleknula je pored mene i uzela ga u ruku. Dovršila je posao svojom toplom ručicom. Velika količina je izletela i isprskala sto i pločice, a ja sam se grčio od zadovoljstva.

Došao sam po jedno, a dobio dve stvari. Ovu drugu koju nisam očekivao pamtiću do kraja života.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.6 / 5. Broj glasova: 38

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top