Seks Na Vikendici

4.2
(37)

Živim u glavnom gradu, u prometnoj ulici gde je uvek buka.

 

Radim posao koji volim, ali često je stresan. Gradska gužva i dugo putovanje od posla do stana je često znalo da bude naporno. Poželeo sam da imam neku vikendicu van grada da mogu vikendom da odem tamo i odmorim telo i mozak. Rešio sam da prodam stan, a za te pare kupim drugi manji i malu vikendicu van grada. Brzo sam to realizovao.

Ubrzo sam skockao stan i prešao na sređivanje vikendice. Bio je petak veče, vozio sam se ka vikendici presrećan. Stigao sam u to malo mesto , tako-reći selo, nadomak grada u kome sam živeo. Stao sam ispred seoske prodavnice da kupim nešto namirnica pošto ću biti tu dva dana. Natrpao sam u korpu šta mi je trebalo i otišao na kasu, ja sam inače bio jedini kupac u prodavnici.

Jedra meštanka bujnih grudi je stajala iza pulta. Bila je mlada, nije imala više od 22 godine.

 

Imala je kratku crnu kosu na paž, krupne crne oče i puna mesnata usta. Dok je kucala namirnice započela je razgovor sa mnom:

-Odakle ste? Nisam vas ranije viđala.

– Nisam odavde, živim u gradu ali sam nedavno kupio vikendicu ovde.

-Stvarno, gde !? – pitala je iznenađeno.

-Niz put, do mlina pa levo, do kraja.

-Jel to ona žuta kuća na kraju puta? – pitala je…

-Da tako je, pa eto došao sam da malo okrečim i sredim.

-Super ! Ja sam dve kuće od vas. Doći ću ujtru da vas obiđem i vidim kako napreduje posao.

Rekla je to sa širokim osmehom i podignutom jednom obrvom…svo vreme je flertovala, što osmehom, što očima.

Stigao sam u vikendicu, dok sam malo počistio i pospremio već je bila pala noć. Istuširao sam se i legao da spavam. Brzo je svanulo, kao da je prošao tren. Neko je pokucao na vrata. Ustao sam i otvorio, bio sam u gaćama. Na vratima je bila devojka iz prodavnice. Imala je na sebi tesnu crnu majicu na bretele ispod koje su se ocrtavale njene bradavice.

Dole je imala beli biciklistički koji je stezao njen nabubreli pičić.

 

seks na vikendiciViknula je „dobro jutro“ i ušla držeći flašu mleka u ruci. Radoznalo je gledala i osvrtala se oko sebe, pa mi je pružila flašu mleka i rekla: „ovo je za vas, za dobrodošlicu“. Oborila je pogled i pogledala moje međunožje. Uzeo sam flašu, spustio sam je na sto i rekao: „Sedi, idem samo da se obučem“.

Osmehnula se i rekla „nema potrebe, ne smeta mi“ rekla je to dok se spuštala na stolicu. Ponudio sam je kafom a ona je odbila kafu i rekla da kafa nije zdrava, da treba da pijem mleko, jer od toga nema ničeg zdravijeg. Potom je dohvatila flašu sa mlekom i potegla iz nje. Lagano je uzimala gutljaj po gutljaj dok joj je mleko curelo sa strane, niz vrat i po grudima. A gledala me je pohotno, kurvinski.

Uzeo sam joj flašu i spustio usne na njene. Lizao sam mleko sa njenih usana, sa vrata u grudi. Uhvatio sam je za struk i ljubio njene slatke usne a ona je stavila ruku u moje gaće. Izvadila ga je i počela da mi navlači kožicu. Skinuo sam joj majicu i ljubio njene mlade, čvrste grudi.

Lagano sam se spustio dole, bio sam na kolenima. Svukao sam tesan biciklistički, i uhvatio zubima njene čipkaste bele gaćice.

Svlačio sam joj gaćice zubima, a potom sam prešao jezikom preko pice.

 

Ustao sam a ona me je rukama gurala ka stolu. Svukla mi je gaće, seo sam na ivicu stola a ona ga je uzela u usta. Pušila ga je svetski, usta su joj bila tesna, topla i vlažna. Užitak je bio neopisiv.

Pušila ga je dugo, dok me je držala za jaja. Ustala je i otišla do troseda. Popela se kolenima na trosed i rukama naslonila na naslon troseda. Naguzila se i raširila je noge. Mešala je zanosno dok sam joj prilazio od pozadi. Stajao sam iza nje i masirao njene dupe. Jednu nogu sam stavio na trosed i lagano joj ga gurnuo u picu. Jebao sam je od pozadi dok je stenjala i mešala levo, desno.

Ja sam dahtao od zadovoljstva i stezao joj guzove. Jebali smo se bez i jedne progovorene reči, kao da smo čitali misli jedno drugom. Izvadio sam ga i počeo sam da je udaram njime po dupetu.

Okrenula se i sela na ivicu troseda, ponovo ga je pušila. Držao sam je za kosu i jebao u usta.

Izvadio sam ga iz njenih usta, uhvatio sam je za butine i podigao. Bila je u vazduhu, samo su joj laktovi bili na trosedu. Čvrsto sam je držao za kukove i navlačio na kurac. Obuhvatila me je nogama i čvrsto stezala.

Trzala se i mešala dok sam gurao u njenu tesnu picu moju tvrdu kurčinu.

 

Lagano sam je spustio, seo sam na ivicu kreveta, ona mi je okrenula leđa i sela u krilo. Stezala je moje butine dok se nabadala, osećao sam blagu bol od njenih noktiju. Zabacila je glavu u nazad a ja sam joj dahrao za vrat, dok su moji prsti bili na njenom klitorisu.

Počela je da svršava, stegla me je još jače i zarila nokte u kožu. Pustila je glasan uzdah i stala. Sedela je još nekoliko sekundi a onda lagano ustala. Klekla je ispred mene i uzela ga je u ruku. Drkala ga je jako brzo, šetala mi je kožicu i lizala glavić. A onda ga je naglo uzela celog u usta.

Pušila ga je divlje, gledao sam kako ulazi u njena tesna napućena usta. Svršavao sam u njena usta, bacio sam se na leđa i podigao dupe uvis kako bi ušao još dublje. Primila je svu spermu u usta, bilo je neverovatno. Ostao sam da ležim na leđima a ona se obukla i krenla ka vratima.

Otvorila je vrata, okrenula se i rekla „vidimo se“ mahnula mi je i zatvorila vrata za sobom.

Dugo sam ležao i razmišljao kako je dobro što sam kupio vikendicu baš ovde.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 37

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top