Marina I Kres Kombinacija

4.6
(16)

Marina je posebna devojka, ponekada ne znam šta misli ili očekuje, često se pitam u kome je problem, njoj ili meni.

 

Pored svega toga ipak je jako zgodna, atraktivna i zrači seksipilom. Voli da flertuje i uživa kada joj se nabacuju i gutaju je pogledima gde god se pojavi. Prvo smo bili kolege, pa momak i devojka, pa smo se razišli, sada smo u nekoj posebnoj vezi.

Naime viđamo se povremeno zbog seksa, nesto kao kres kombinacija.

Prošlo je dosta vremena od zadnjeg susreta sa Marinom, osećao sam veliku želju za seksom, ali nisam pomišljao na drugu, samo me je ona zanimala. Marina je iskusna u seksu i zna kako da zadovolji muškarca. Viđali bi se mi češće ali ja živim kod tetke a ona sa roditeljima. I jako retko se desi da nešto iskombinujemo.

Ali onda me je pozvala u stan i rekla da njeni za vikend idu u selo na neko krštenje. Jedva sam dočekao viked. Molio sam boga da nešto ne iskrsne.

Seo sam u auto i krenuo ka Rakovici, ka njenom stanu. Blizu njene zgrade nije bilo mesta za parkiranje pa sam se parkirao malo dalje i otišao peške do njene zgrade. Zbog toga sam se malo zadihao. Nisam želeo da čekam lift pa sam istrčao do trećeg sprata, pozvonio sam a ona je otvorila.

Zagrlila me i poljubila a ja sam disao duboko.

 

Na šta se ona našalila rečima “što si tako zadihan kao da te neko juri, nemoj da me razočaraš – nije valjda da si izgubio kondiciju.?” Nasmejah se “ja da izgubim kondiciju? To se meni ne može desiti, znaš ti kolko mogu da izdržim”, rekao sam dok sam odlazio do kupatila da operem ruke i umijem se malo.

Vrlo brzo je ušla zamnom i počela da se svlači. Gledao sam kako skida majicu, pa brus.. jedan od onih koji se skidaju jednim pritiskom na dugme. Prišao sam joj i uhvatio oko struka, poljubio njene slatke sisice koje su taman toliko velike da mogu lepo da stanu u šake.

Rekla je “polako hoću da se zajedno istuširamo, i lagano me odgurnula od sebe. Počeo sam da se svlačim, ona se okrenula i počela da svlači tesne sive helanke.

Sagnula se i došla je do izražaja njena prelepa okrugla guza koja je me je toliko palila.

 

kres kombinacijaJa sam već bio go, prišao sam joj i svukao crne čipkaste gaćice, nisam mogao da odolim a da je ne poljubim u guzu. Ustali smo i držeći se za ruke ušli smo pod tuš.

Topla voda je prskala naša gola tela a mi smo sapunjali jedno drugo ljubeći se. Poželeo sam da je odmah dohvatim tu pod tušem ali je ona tražila da budem strpljiv. Krenuli smo ka sobi usput brisali naša mokra tela.

Bili smo u krevetu, ležao sam preko nje i ljubio je, dok sam rukama šarao po njenim butinama. Duboko smo disali, vreli dahovi su nas palili, ljubio sam je po vratu, ramenima i grudima. Lagano sam se spuštao ka njenoj vreloj pički, bila je lepo obrijana samo je na vrhu ostavila malo dlačica tek toliko da ima.

Lizao sam je onako kako ona to voli, dok sam jezikom prelazio preko njenog klitorisa gurao sam joj dva prsta u ribicu i burgijao unutra.

Širio sam prste u njenoj vagini, vadio ih i gurao i nežno masirao njene zidove iz nutra.

 

Ispuštala je tihe uzdisaje i uvijala se od uzbuđenja.

Rekla mi je da legnem a ona se namestila preko mene, glava joj je bila među ,mojim nogama, a njena ribica iznad mojih usta. Uzela je u ruke moj ukrućeni penis i počela lagano da ga masira i da mi liže glavić dok sam ja nju oralno zadovoljavao.

A onda ga je stavila u svoja vrela usta, drkala ga je jednom rukom dok ga je uvlačila u usta, a sa tri prsta druge ruke mi je masirala mesto između testisa i anusa.

Tačno je znala šta radi, osećao sam da mi je penis još više nabrekao, pulsirao je dok ga je ona uzimala u usta. Uvijali smo se, i menjali poze i ekstazi, uzbuđenje je samo raslo. Hteo sam je od pozadi, namestila se i ja sam ušao u nju.

Prvo sam išao sporije i postepeno sam ubrzavao ritam, onda sam ja stao a ona se sama nabadala dok sam je ja mazio po leđima i bokovima.

Zajedno smo uzdisali, nismo ništa pričali samo smo uživali u tome što radimo. Stala je i pogledala umornim očima i pokazala da sednem na ivicu kreveta. Seo sam a ona mi je sela u krilo uzela ga je u ruku namestila i sela na njega. Pička joj je jako tesna i svaki ulazak je prava slast.

Jahala me polako, lagano je mešala guzom dok se podizala i spuštala.

 

Zabacila je glavu unazad a ja sam je ljubio po leđima i vratu dok sam mazio njene tvrde sise. Kada se umorila legla je na leđa i savila noge u kolenima. Pružio sam se preko nje i ponovo sam joj ga stavio, lice joj je imalo blaženi izraz i širok osmeh joj se pojavio na licu.

Dok sam ulazio u nju i izlazio, moje telo je trljalo njen klitoris što je njoj pričinjavalo dodatno zadovoljstvo. Ona me je obuhvatila nogama, moj jezik je lizao njene krute bradavice dok je stenjala.

Oboje smo bili blizu da svršimo, uspravio sam se i klekao, nogama je obuhvatila moj vrat a ja sam ga nabijao neverovatnom brzinom dok sam joj prstima trljao klitoris.

Svršila je uz krik stežući čaršaf šakama, kada se konačno opustila izvadio sam ga i svršio joj na stomak i pičku. Kriknuo sam i ja od ozbuđenja. Napravili smo malu pauzu, istuširali smo se ponovo, i pojeli puding od čokolade sa zamrznutim višnjama, taman smo se lepo okrepili i domorili da možemo da nastavimo dalje…

Imali smo divnu uzbudljivu noć ispunjenu seksom, i ne samo noć, nego nakon kratkog sna smo nastavili i ceo naredni dan do kasno u noć. Bila je to moja kres kombinacija.

 

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.6 / 5. Broj glasova: 16

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top