Stranac Koji Me Je Usrećio

3.6
(16)

Živim u glavnom gradu u kom je teško opstati.

 

Nisam volela da imam šefa nad glavom pa sam blizu centra otvorila radnju za antikvitete, stilski nameštaj i razne retke stvari.

U potkrovlju sam imala mali stančić što mi je mnogo olakšavalo , ustanem, istuširam se, i sa šoljom kafe siđem niz stepenice na posao. Volela sam to što radim i to me je ispunjavalo, ali mi je u životu nedostajao muškarac koga već dugo nisam imala.

Bila je kasna jesen, kiše su padale svakodnevno bilo je hladno, zima je bila na pragu. Tog dana je padao jak pljusak, stajala sam pored izloga sa šoljom toplog čaja u ruci. Gledala sam kako pada kiša i ljude kako trče za kišobranima koje im je vetar oteo iz ruku.

Prinela sam šolju ustima da uzmem gutljaj, kada su se vrata naglo otvorila i udarila u ruku a čaj se prosuo po meni.

 

Neznanac je uleteo u radnju skoro trčećim korakom i izazvao sve to. Kada je video šta se desilo počeo je da se izvinjava, to pretpostavljam jer je govorio stranim jezikom koji nisam razumela. Nekako sam uspela da mu objasnim da je sve u redu , on je i dalje nešto pričao i mahao rukama.

Uhvatila sam ga za ruke i smirila, pokazala sum mu rukama da me sačeka tu i otrčala da presvučem džemper koji je bio mokar.

Vraćala sam se silazeći niz stepenice, i videla ga kako šeta i razgleda predmete. Bio je visok, višlji od mene za glavu, bio je krupan, njegova široka ramena su pokazivala da se radi o snažnom muškarcu.

Kada je čuo moje korake okrenuo se, pogledao me i nasmešio se. Imao je gustu crnu kosu i krupne oči, bio je glatko izbrijan a lice mu je krasio predivan osmeh sa snežno belim zubima. Na sebi je imao tamno odelo i kišni mantil, pravi gospodin. Primila sam se na njega na prvi pogled.

Nekako sam uspela da ga pitam šta ga zanima, kao da me je razumeo, objasnio mi je da traži gramofonske ploče sa klasičnom muzikom.

Dok sam mu pokazivala ploče pokušavala sam da zamislim kako izgleda njegovo golo telo.

 

Odmeravao je i on mene, dok je listao ploče povremeno je bacio pogled na moje kukove, i na moje grudi ispod tesno pripijenog džempera.

Izabrao je nekoliko ploča i platio. Pre nego što je je krenuo ka vratima ja sam mu nekako rukama objasnila da ga pozivam na sprat u moj stan, da se osuši i da sačeka da stane kiša.

Uz smešak je klimnuo glavom potvrdno i rukom mi pokazao da idem ispred njega. Zaključala sam radnju i krenuli smo na sprat. Pratio me je na stepenicama, a ja sam mogla da osetim da gleda moju zadnjicu, bila sam u tesnim farmerkama , što je jasno pokazivalo moje zanosne obline. U trenutku sam pomislila da li me je razumeo, da li shvata da sam ga pozvala gore da se osuši… ili misli da sam ga pozvala na seks.

Neka posmisli to, biće sve lakše –motalo mi se po glavi. Bila sam već neko vreme bez muškarca i trebalo mi je tako nešto.

Ušli smo u dnevni boravak, okrenula sam se ka njemu a on je jednim laganim pokretom skinuo mantil sa sebe koji je glatko skliznuo na pod.

 

Prišao mi je i stegao oko struka krupnim i snažnim šakama, prislonio je svoje usne na moje i ja sam se odmah prepustila. Stavila sam mu ruke oko vrata a jezici su nam se spojili. Lagano je jezikom kružio oko mog, i pomerao ga levo desno, ljubili smo se nežno i slasno. Onda se izmakao, prešao je palcem nežno preko moje donje usne i nežno je gricnuo, a potom lagano liznuo moju gornju usnu i ponovo su nam se jezici spojili.

Skinuo mi je džemper , imala sam samo samo brus. Jednim potezom mi je skinuo brus i spustio ga na pod. Njegovi poljupci su išli niz vrat ka mojim grudima, drhtala sam od uzbuđenja. Počeli smo da svlačimo jedno drugo, vrlo brzo smo bili goli. Uhvatio me svojim snažnim rukama i odneo do kreveta. Gledala sam njegove snažne maljave grudi, i držala se za njegove snažne mišiće.

Spustio me je na krevet i ponovo je počeo da ljubi i gricka moje usne, dok su njegove šake milile po mom telu.

Ljubio me je nežno po vratu i grudima, njegove usne su se lagano spuštale ka mom međunožju.

 

Oralno me je zadovoljavao, širila sam butine i uzdiza sam zadnjicu dok su mi prsti bili u njegovoj gustoj kosi. Treptela sam i drhtala, a on se uspravio i snažno me privukao sebi. Obuhvatila sam ga nogama oko struka i on je ušao u mene. Bože kako je bio krut i tvrd, bila sam cela ispunjena njegovom veličinom. Vodio je samnom ljubav sporim tempom, nežno i grubo u isto vreme.

Njegove usne su milovale moj vrat i moje grudi dok je snažno ulazio u mene. Onda me je zagrlio i uspravio. Sedela sam u njegovom krilu i sada sam ja vodila igru. Dizala sam se i spuštala tempom koji sam ja izabrala, čas brže čas sporije. Njegove mesnate usne su milovale moje grudi, jezikom je pravio kružne pokrete oko mojih bradavica. Bila sam u ekstazi, sve me je dovelo do ludila.

neznanacGurnula sam ga da legne na leđa, i ubrzala ritam, htela sam da svršim dok sam toliko uzbuđena. Naslonila sam se na njegove snažne grudi i jahala ga divlje kao životinja. On je svo vreme čvrsto držao moju zadnjicu, i kružnim pokretima zadnjice činio da imam bolji užitak.

 

Svršila sam kao nikada pre, svršio je i on u mene. Osetila sam kako me njegova vrela sperma ispunjava, i prijalo mi je. Nisam se pokajala. Bila sam presrećna.

Nakon uzbudljivog seksualnog čina još me je jednom poljubio, obuka se i otišao sa osmehom na licu.

Kasnije sam sišla u radnju i videla da nije uzeo ploče koje je platio… Pomislila sam da je to namerno uradio kako bi imao razlod da se vrati.

Ali nije nikada više.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.6 / 5. Broj glasova: 16

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top