Kućna Pomoćnica I Čišćenje Puške

3.8
(41)

Žena i ja smo prezaposleni i po ceo dan na poslu, pa je kućna pomoćnica dolazila da nam održava stan.

 

kucna pomocnicaDolazila je svakog vikenda da očisti ono što smo mi zasrali. A inače, kućna pomoćnica je prezgodna, punačka, seksi udovica u najboljim godinama. Toga dana nisam išao na posao jer nam je prethodni dan uletela inspekcija i stavila blombu na vrata. Ona je došla i sama otključala vrata pošto ima ključ, a ja sam skuvao kafu, dok se ona presvlačila u mojoj i ženinoj sobi. Nakon kafe se bacila na posao.

Radila je naporno i bila je premorena, a pošto je malo krupnija brzo se umarala. S vremena na vreme bi sela da odmori a ja bih joj donosio limunadu, služio čokoladicama, i buljio u njene velike sise. Imala je i ekstra dobro dupe, malo veće baš onako kako volim. Bila je pri kraju, ostalo je još samo kupatilo.

Dok je ribala kadu i ispirala tušem ja sam ušao da uzmem štapiće za uši. Bila je sagnuta iznad kade a dupe je sevalo u kratkom šorcu.

Majica ispod koje nije imala grudnjak, je bila vlažna i videle su joj se bradavice i lepo ocrtane sise.

 

Prišao sam joj i stegao za kukove i prislonio moj nadignuti kurac na njeno dupe. Trgnula se i ispustila najslađe „aahhh“.

Vrpoljila se i pokušavala da se izvuče a to me je samo još više palilo. Govorila je „nemojte, nije u redu, doći će vaša žena“. Nasmejao sam se i rekao „nemoj da te brine moja žena, ona će doći tek za dva sata“. Okrenuo sam je ka sebi i poljubio strasno, a ona mi je uzvraćala poljupce i stezala mi ramena.

Skidali smo se užurbano i ljubili, ubrzo smo bili goli i u spavaćoj sobi. Nabio sam je licem na zid a ona je izbacila dupe pritisnuta na zid. Mazio sam glavićem ulaz u ribicu a ona se vlažila. Raširio sam joj noge i ubacio ga naglo, uzdahnula je i počela da meša, uzdisala je vatreno i vikala „too ahhh tako aahhh“…

Stezao sam njeno mesnato dupe i širio joj guzove, gledao sam u njen čmar i gutao ga očima.

 

Okrenula se i odgurala me do kreveta. Pao sam na leđa a ona mi je okrenutim leđima sela na kurac. Utonuo je u meku i toplu pičku, a ja sam joj ponovo stezao velike guzove i širio ih kružnim pokretima. Dupe je išlo gore dole i u krug, kao na ringišpilu. Mazio sam joj čmar prstima i pokušao da joj gurnem prst. Rekla je ne i okrenula se ka meni.

Nastavila je kućna pomoćnica da se navlači mesnatom pičkom na moj kurac i gutala ga je celog.

Moje ruke su bile na njenim velikim sisama koje sam stezao i mazio, a ona je skakala istim tempom brzo i vatreno, bez obzira što je malo krupnija. Pored kurca dao sam joj i dva prsta u pičku, gurnuo sam ih i savio, dok se moj kurac uvlačio unutra, ja sam joj prstima mazio zid unutar pičke.

Nabadala se još žešče i počela je da svršava, ispuštala je neverovatne zvuke, skoro kao životinja, a onda se prosula po krevetu. Okrenuo sam je na leđa i raširio joj noge.

Jebao sam je sa posebnim uživanjem, voleo sam taj višak kilograma.

 

Dok sam prodirao u nju, njene su se sise tresle od mojih naleta, a ja sam mazio te božanske sise i seksi stomak.

Nakon kraćeg vremena je ponovo svršavala i tresla glavom, osmeh nije skidala sa lica, bila je presrećna, moja kućna pomoćnica.

Okrenuo sam je na stomak i rekao, „neću da ti ga stavim u guzu, samo hoću da svršim na njoj“.

Stavio sam glavić na njen čmar a onda ga pritisnuo njenim guzovima, jebao sam je tako, kratkim pokretima bez ulaska u dupe. Bilo je i to slatko a onda je počeo da pulsira. Zgrabio sam ga i izdrkao dok mi je glavić bio priljubljen uz njen čmar. Iscedio sam sve, uz krike zadovoljne zveri.

Brzo smo se istuširali i obukli, a ona je posle završila ceo posao do kraja. Već je stigla i moja žena pa smo svi lepo ručali. Nakon ručka sam joj platio i ispratio do vrata. Na vratima smo se rastali uz obično doviđenja.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.8 / 5. Broj glasova: 41

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top