Moja Žena I Njena Koleginica

4.3
(124)

Zadnjih nekoliko meseci moja žena je postala nezainteresovana za seks, sumnjao sam da me vara i nastala je zategnuta situacija.

 

Nisam joj ništa govorio samo sam razmišljao i tražio uzrok i razlog za to, seks nam je bio redovan i uvek je svršavala… Uveče pre spavanja sam joj rekao da ću otići na pecanje, hteo sam da je uhvatim u prevari. Sledećeg jutra sam spakovao štapove, poljubio sam je nežno kao da je sve u redu i izašao. Vozikao sam se malo po gradu pa svratio u kafanu, popio sam kafu i vinjak i naručio još jedan.

Pozvao sam je sa mobilnog na fiksni koji je jako dugo zvonio, i moja žena se na kraju javila, nervoznim glasom je rekla „halo“ ja sam ćutao i slušao a ona je disala duboko. Prekinuo sam vezu i eksirao drugi vinjak koji je konobar doneo, platio sam i izleteo napolje. Vozio sam brzo, i psovao joj majku… A zanimalo me ko je novi jebač.

Parkirao sam dalje od kuće i otrčao do kuće. Tiho sam otključao vrata, ušao sam i polako ih zatvorio i zastao da oslušnem. Čuo sam je kako uzdiše na spratu, skinuo sam jaknu i otrčao uz stepenice. Pojavio sam se na vratima i stao ukopan.

Moja žena je bila nagužena na krevetu a druga žena nagužena ju je lizala od pozadi.

 

moja zenaNisam mogao da verujem svojim očima, ali sam bio nekako malo mirniji znajući da to nije drugi jebač, nego jebačica. Moja žena je okrenula glavu ka vratima i videla kako zbunjeno stojim. Vrisnula je i skočila sa kreveta, nešto je mumlala a ja je nisam ništa razumeo, gledao sam čas u nju a čas u tu jebačicu na krevetu. Onda sam pogledao svoju ženu a ona me stezala i izvinjavala se.

Protresao sam je za ramena i tiho rekao „srećo smiri se, slušaj me“… Fokusirala se a ja sam joj objasnio kako nisam ljut i da je seks između dve žene, maštarija svakog muškarca. Rekao sam joj da se vrati u krevet i da nastave da rade to što su radile.

Moja žena se smirila i vratila se u krevet, pogledala je njenu jebačicu a ova je samo klimnula glavom u znak odobravanja. Bile su u istoj pozi u kojoj sam ih zatekao. Sedeo sam u fotelji i mazio kurac dok sam gledao kako guzata jebačica liže moju naguženu ženu. Uživale su kao da nisam tu.

Jebačica je rekla „što ne pozoveš muža da nam se pridruži“?

 

Već sam ustao i skidao pantalone kada me je moja žena pogledala mutnim očima i rekla „dođi“. Prišao sam jebačici sleđa i stukao joj ga žestoko i pičku. Vrisnula je a ja sam se smejao. Držao sam je za bokove i navlačio na kurac a ona je podvriskivala.

Moja žena je klečala na krevetu pored mene i ljubila me, a onda je legla na leđa da je jebačica liže. Guzio sam i gledao kako mi se žena pohotno uvija dok je obrađuje ova kurvica jezikom. Stiskao sam zube i gurao ga žestoko… A onda je jebačica rekla da legnem na leđa, namestila se na moj kurac i mešala na njemu.

Moja žena je stala iznad mene sa raširenim nogama, okrenuta prema jebačici koja je lizala picu mojoj ženi dok je jahala moj kurac. Podigao sam ruku i zario mojoj ženi srednji prst u pičku, a kažiprst u dupe. Bilo je sjajno, svo vreme su nam se mešali uspaljeni glasovi dok smo dahtali, a to je samo povećavalo uzbuđenje. Onda se moja žena spustila i sela mi na facu.

Lizao sam je uspaljen kao nikada u životu, lizao sam joj čmarić i gurao jezik u pičkicu dok se jebačica i dalje divlje navlačila na moj kurac i ljubila moju ženu masirajući joj sise. „Hoću kurac“! viknula je glasno moja žena. I brzo smo se razmestili.

Naguzila se i raširila noge, a jebačica je sa raširenim nogama legla na leđa ispred moje žene.

 

Guzio sam moju ženu koja je divlje lizala jebačicu i gurala joj prste u pičku. Jecale su obe i vriskale od uzbuđenja. Rekao sam jebačici „dođi da te ližem“. Ustala je i opkoračila moju ženu i zabila mi vlažnu pičku u facu. Lizao sam je a ona se nabadala na moja usta, dok me ke čvrsto držala za kosu i vukla mi glavu ka njenoj pičkici, jebala me je u usta.

A onda je sela na dupe moje žene i legla preko njenih leđa, onako raskoračena. Izvadio sam ga iz pičke moje žene i gurnuo ga silno i pičku mlade jebačice. Tresla se na leđima moje žene koja se trljala po pici i održavala vatru. Onda bih ga izvadio iz jebačicine pice i opet ga gurnuo ženi.

Jebao sam ih tako naizmenično, vatreno i silno. Moja žena je svršila uz trzaje dupeta i samo je rekla „srušiču se“. Izvadio sam kurčinu iz ženine pičkice i munuo ga jebačici. Zgrabio sam jebačicu i podigao je na zid. Jebao sam je stojeći na krevetu pribijenu leđima na zid. Ona je obmotala ruke oko mog vrata i čvrsto se držala, a nogama je obuhvatila moje kukove.

Držao sam je za dupe i prodirao silno u nju dok su joj pete udarale u moje dupe.

 

Moja žena je ležala na leđima i zadovolno mazila macu dok nas je gledala sa osmehom na licu. Jebačica je svršavala na mom kurcu uz glasne zvuke zadovoljstva. Kada je uzdahnula i rekla „gotova sam, oh bože“, ja sam je spustio pored svoje žene. Obe su ležale na leđima sa raširenim nogama, a ja sam ga drkao i svršavao po njima… Onda su se obe podigle, olizale su mi kucac i poljubile se u usta.

Otišle su pod tuš a ja sam ležao na krevetu i razmišljao kako sam srećan što me žena vara sa ženom a ne sa muškarcem.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 124

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top