Crveni Čuperak

4.7
(12)

Drugar je dobio ćerkicu pa je pozvao prijatelje na čast u kafić u kome je radio.

 

seksi konobaricaBilo je 30-ak ljudi, mnogi su stajali, od dima se nije videlo ko je pored tebe. Ja sam sedeo za stolom sa par naših zajedničkih drugara. Služila nas guzata konobarica, vatreno crvene kose. Sise su kipele iz dekoltea, poželeo sam je a i ona mene. Dok mi je spuštala pivo, namerno ga je prosula meni u krilo. Svi za stolom su počeli glasno da se smeju i da se ćuškaju.

Ona se izvinjavala ubedljivo, i čučnula je pored mene dok mi je krpom brisala pivo baš sa kurca. Ustala je i rekla „dođi da te osušim, imam fen“. Odvukla me iza šanka, stajao sam naslonjen na šank, a ona je kleknula na kolena i uključila fen. Sušila mi je pantalone u predelu kurca, povremeno bi pipnula da proveri dali je još vlažno, a meni se dizao.

U jednom trenutku mi je otkopčala šlic, izvukla ga je i uzela u usta.

 

Popušila mi je kurac na brzaka tu ispod šanka. Svršio sam joj u usta, zakopčao šlic i vratio se za sto. Kasnije je prišla i šapnula mi da ostanem kada se svi raziđu, ako želim da je kresnem. Tako je i bilo, u kasne sate kada su se svi razišli, ona je zaključala vrata i pogasila svetla.

U kafiću se ipak sve videlo zbog uličnog svetla. Podigla je tesan minić i svukla gaćice, a onda se pojavila prelepa mlada obrijana pičkica, sa čuperkom ofarbanim u vatreno crvenu boju kao i njena kosa.. Oduševljeno sam svukao pantalone i seo u fotelju, a ona je ugurala kolena između mojih butina i stranica od fotelje i navukla mi se na kurac. Odmah je počela brzim ritmom, što mi je i odgovaralo.

Jebala se kao umetnica, radila je to vrhunski. Skinuo sam joj majicu i pocepao brus, uhvatio sam je šakama za dupe i zario glavu u njene sise. Ljudi su prolazili pored izloga od kafića, ne znam dali nas je neko video a i boleo nas je kurac za to. Lagano sam klizao u fotelji, dok mi na fotelji nisu ostala samo leđa. Kolena su mi bila savijena a stopala na podu, kao „most“.

Ona je stajala i nabadala se naslonjena šakama na moj stomak.

 

jebanje za sankomBila je vatrena mala napaljena jebačica. Gledao sam sa uživanjem, kako moj kurac ulazi u njenu pičku, i kako ga stežu usne te jebozovne mlade pičkice.

Onda je ustala i sela na barsku stolicu onako samo sa butinama. Nagnula se napred i pružila ruke preko šanka. Prišao sam joj od pozadi, malo sam savio kolena i zavukao joj ga u mindžu.

Držao sam je za bokove i dahtao duboko dok sam gledao kako ulazi i izlazi. Izgledalo je kao da vuče šank prema sebi i kao da će da ga iščupa. A onda je krenula da se penje na šank, legla je na leđa preko šanka, a ja sam bio na njoj.

Gurao sam ga do kraja, i mešao sam kukovima a ona je stenjala od zadovoljstva. Stezala je moje plećke i mlatarala nogama, čas u vazduhu čas oko mog struka. Jebanje na šanku je bilo više od zadovoljstva, ta visina mi je pružala neki poseban užitak.

Uspravio sam leđa i klečao na kolenima, ona mi je stavila noge na ramena i mešala je kao da je na struju. Ulazio sam brzo i duboko u njenu pičkicu, a ona je stenjala i dahtala se brže i glasnije. A onda, trzaji njenih kukova, stezanje ivice šanka, i dugački i duboki uzdasi su mi jasno govorili da svršava u dubokom transu. Kolutala je očima a zamućeni pogled se gubio negde.

Ustao sam i svršavao sam stojeći na šanku, sperma je letela na sve strane, po šanku, čašama i šoljama.

Trajalo je kratko ali je ovo bila moja najbolja kres kombinacija do tada, sa jebozovnim crvenim čuperkom.

Zgodnih konobarica ima pun kurac, a jedna od njih je igrom slučaja dobila nepristojnu ponudu ali ponudu koja se ne odbija. Pročitajte Jebanje za novac - prvi deo

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.7 / 5. Broj glasova: 12

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top