Moja Devojka Je Sadista

3.4
(42)

Dečko moje sestre je imao prezgodnu sestru.

 

Bila je uspešna u svom poslu i imala je svoj stan. Naš prvi izlazak je bio uobičajen, šetnja, piće, upoznavanje... Bili smo blizu njenog stana i pozvala me da vidim gde živi. Odmah je pao seks, meni je bilo odlično ali mi se činilo da ona nije zadovolljna.

Rekla je da nije do mene, nego da ona ima neke posebne navike u seksu. Nije htela da mi kaže šta, ali mi je rekla da dođem sutra oko 10 uveče ako želim da vidim. Nisam znao šta je u pitanju, a kopkalo me celo vreme. Došao sam u dogovoreno vreme.

Otvorila je sa blagim osmehom na licu, na sebi je imala crno – crveni svileni bade mantil. Ušao sam a ona mi je rekla da se skinem i da odem da se istuširam, pa da dođem u sobu.

Tušnuo sam se i otišao go u sobu, scena koju sam video je bila neočekivano iznenađenje.

 

Iz plafona je visio obruč od lanca, za taj lanac, vezane lisicama, sa podignutim rukama, visile su ona i još jedna devojka. Kožne čizme do butina, mrežaste čarape, tesan kožni šorc, i kožni top a sve u crvenoj boji i ukrašeno nitnama i alkama, krasilo je moju devojku. Druga je imala sve to isto ali u crnoj boji.

Za pojasevima su im visili kratki bičevi u boji odeće, a one su se ljubile vatreno kao u transu, dok su im se noge ukrštale. Trljale su se telima a meni se dizao. Prišao sam im i počeo da ih mazim. Poskidao sam sve sa njih i uzeo crni bič, lagano sam ih šibao po guzama a one su tražile jače. Širile su noge i trćile guze očekujući šibanje.

Kleknuo sam na kolena i lizao ih obe, malo jednu malo drugu. One su se okretale oko svoje ose, davajući mi malo dupe malo pičkicu. Lizao sam sve sa uživanjem. Druga devojka je rekla da je odvežem, to sam i uradio. Rekla mi je „stani napred i jebi ovu kučku“.

Stao sam isred moje devojke podigao joj i raširio noge i ubacio ga.

 

zavezana devojka za krevetDržao sam je za butine dok je visila i navlačio sam je na kurac. Druga je sela na pod iza moje devojke i nabijala joj dršku od biča u guzu.

Moja devojka je jaukala i vikala „jebite me, jebite me“.

Bilo je uzbudljivo. A onda sam joj prišao od pozadi i navlačio je isto tako ali od pozadi, druga devojka je bila ispod i lizala mi jaja sve vreme.

Ustala je i rekla „prcaj sada malo mene“, i odvezala je moju devojku. Naguzila se i držala je moju devojku za bokove, lizala joj je pičku a ja sam joj ga ubadao od pozadi.

Onda se spustila na kolena i šake, kao kuče, a moja devojka je legla stomakom na njena leđa, tako da joj je glava bila na dupetu od drugarice. Izvadio sam ga iz pičke njene drugarice u gurnuo njoj u usta. Širom ih je otvorila a ja sam joj gurao u grlo. A ona je drugarici istovremeno gurala prste u pičkicu i dupence.

Poze su se samo menjale, u jednom trenutku su bile nagužene na kolenima licem u lice. Ja sam se premeštao i jebao malo jednu malo drugu a one su lizale jedna drugoj jezik, lice, čupale su sise jedna drugoj. Dok sam guzio drugaricu, moja devojka je ustala i uzela bič, drugarica je stenjala glasno, ja sam joj ga uterivao a moja devojka je šibala po guzovima.

Sve je trajalo dugo, bičevi su sevali i po njima, bol se mešala sa užitkom, a one su se smejale i stenjale.

 

Drugarica je bila na leđima raširenih nogu a moja devojka na njoj takođe raširenih nogu. Uleteo sam među te noge, i nabio ga devojci i jebao je žustro, posle bih ga spustio u drugaričinu pizdicu, i tako malo jednu malo drugu.

Ukoliko ste ljubitelj Sado-Mazo, svratite malo na naš sestrinski portal gde erotske priče pričaju žene.

Svršio sam po pičkicama, koje su bile umazane spermom. Seo sam na pod i naslonio leđima na krevet. Odmarao sam zadovoljan i gledao kako se one zadovoljavaju u pozi 69. U akciju su bili uključeni jezici prsti i drške od bičeva. Divlje su lizale spermu jedna drugoj sa pičke.

U njihove opasne pičkice i guze su ulazili jezici, prsti i bičevi sve dok nisu svršile uz glasne povike. Posle tuširanja u troje i kraće pauze uz piće, nastavili smo i bilo je još bolje nego prvi put.

Seks je bio fantastičan, a moje seksualno iskustvo je bilo podignuto na viši nivo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.4 / 5. Broj glasova: 42

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top