Najbolje Drugarice – Prvi Deo – Vibrator

4.1
(20)

Bliske smo i najbolje drugarice zadnjih 8 godina, bile smo na odmoru u Turskoj.

 

Soba je bila jednokrevetna sa ogromnim bračnim krevetom. Hotel je bio pored plaže, zasluženo smo uživale svoje dane na odmoru. Posmatrale smo turiste i komentarisale njihov izgled, ponekad bi prokomentarisale kako bi bilo lepo da nas startuju neki zgodni Turci. To smo pominjale u šali ali smo to zaista želele. Bilo je kišno veče i provodile smo ga usobi.

Ležale smo u krevetu a ona je spustila knjigu i prokomentarisala „kako bi sada bilo zgodno da banu ta dva Turčina i da nas siluju. Smejale smo se kao neke klinke, mi žene blizu 40-te godine života. Opisivale smo njihov izgled i poze u kojima bi nas jebali. Sve to je počelo da me pali, pogledala sam u njenu ruku koju je držala na mindži, i neprimetnim pokretima prstiju se mazila preko spavaćice.

Ležale smo na bokovima jedna prema drugoj i maštale, njena ruka je bila na mom struku, i lagano me je češkala prstima dok je detaljno opisivala scene.

Zažmurila sam i zamišljala Turčina na meni, a to češkanje mi je zaista godilo…

 

U jednom trenutku sam osetila njene usne na mojima, i kako mi mazi ribicu preko tanke pidžame, i počela sam da se vlažim. Otvorila sam oči, ona se nije zaustavljala, uzvratila sam joj poljupce i potražila njen jezik tako što sam joj stavila svoj u usta.

Prebacila sam ruku preko nje a ona mi je zavukla ruku u gaćice i mazila me. Treptela sam od uzbuđenja kada me je okrenula na leđa i počela da mi svlači majicu. Ležala je pored mene i spustila usne na moje grudi, ne vadeći ruku iz mojh gaćica. Ljubila je moje grudi i lizala mi krute bradavice a ja sam se zadovoljno meškoljila.

Spuštala je svoje usne lagano ka mom stomaku, kroz moje telo je prolazila neverovatna jeza. Odigla sam se malo a ona mi je svukla pidžamu i gaćice u isto vreme, a onda spustila glavu u moje međunožje.

Osetila sam njen jezik na mom klitorisu i uzdahnula duboko.

 

Lizala me je sa takvom strašću, njen topao jezik je prelazio svaki deo moje ribice. Raširila je usne moje ribice i lizala unutrašnjost i klitoris u isto vreme, dok sam je ja držala za glavu i provlačila prste kroz njenu gustu kosu. Uspravila se i klečući na kolenima se skinula spavaćicu ispod koje nije imala ništa.

Dohvatila je torbicu i izvukla veliku crnu kutiju. Bilo je to baš ono što sam i mislila, iz kutije je izvukla veliki vibrator. Radosno sam se nasmejala i izvukla sam svoj vibrator iz tašne. Smejale smo se obe kao pijane.

Legla je i raširila noge, ja sam legla preko nje raširenih nogu i spustila usne na njenu mindžu, dok je moja lebdela iznad njene glave. Uhvatila me za guzu i spustila, a njen vlažan jezik je klizio po mojoj pičkici.

Osetila sam vibrator u ribici dok je sisala moj klitoris.

 

vibratorUzdisala sam , vatra je gorela u meni a uzbuđenje je raslo.

Stavila sam joj vibrator u mačkicu i jebala je istim tempom kao i ona mene, jezike nismo sklanjale ni na sekund. Ovome se nisam nadala ali je bilo savršeno.  Zadovoljavale smo jedna drugu onako kako smo i same želele biti zadovoljene.

Bez reči smo radile to i uživale. Naša dahtanja su samo povećavala strast i uzbuđenje, dok su vibracije u našim mačkicama povećavale užitak.

Gubile smo se i vraćale svesti pa ubrzale ritam. Menjale smo vibratore i poze, valjale smo se po krevetu kao zgažene zmije na putu.

Svršila je u trzajima dok se njeno celo telo treslo, okrenula se i spustila me na leđa. Ljubila je moje vlažne usne i sisala mi jezik, dok je vibratorom mazila moju ribicu. Spustila je glavu dole i nastavila da ljubi moje druge usne. Gurnula mi je vibrator, i ja sam se ponovo rastopila, ubacivala ga je brzo baš onim tempom kakav sam i htela.

Bilo je prelepo, a onda sam osetila da mi u guzu ulazi drugi vibrator, zadovoljstvo i bol su se mešali, viknula sam od zadovoljstva. Bilo je još lepše, sada su u mene ulazila dva „Turčina“. Ludela sam, bilo je neopisivo, htela sam da vrištim, i ispustila sam nekakav jeziv krik… Na sekund su u sobu uleteli radnici hotela, jer se čuo moj krik. Stajali su šokirani kada su videli scenu, moja drugarica im je na Engleskom rekla da izađu i oni su izleteli.

Vratila se meni i nastavila istim žarom a ja sam se još više uzbudila jer su nas videli. A to je doprinelo tome da sam odmah svršila i to neverovatno uzbudljivo, uzdisala sam dok me je obuzimala sreća, pustila sam suze i trzala kukovima u ekstazi. Ljubile smo se neko vreme vatreno, zahvalivale smo jedna drugoj na pruženom zadovoljstvu i otišle da se zajedno istuširamo. Nakon toga smo se vratile u krevet, nastavile smo da ležimo gole, i da sumiramo utiske od malo pre.

Šta nam se dalje desilo pročitajte u drugom delu ove priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 20

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top