Bliske smo i najbolje drugarice zadnjih 8 godina, bile smo na odmoru u Turskoj.

 

Soba je bila jednokrevetna sa ogromnim bračnim krevetom. Hotel je bio pored plaže, zasluženo smo uživale svoje dane na odmoru. Posmatrale smo turiste i komentarisale njihov izgled, ponekad bi prokomentarisale kako bi bilo lepo da nas startuju neki zgodni Turci. To smo pominjale u šali ali smo to zaista želele. Bilo je kišno veče i provodile smo ga usobi.

Ležale smo u krevetu a ona je spustila knjigu i prokomentarisala „kako bi sada bilo zgodno da banu ta dva Turčina i da nas siluju. Smejale smo se kao neke klinke, mi žene blizu 40-te godine života. Opisivale smo njihov izgled i poze u kojima bi nas jebali. Sve to je počelo da me pali, pogledala sam u njenu ruku koju je držala na mindži, i neprimetnim pokretima prstiju se mazila preko spavaćice.

Ležale smo na bokovima jedna prema drugoj i maštale, njena ruka je bila na mom struku, i lagano me je češkala prstima dok je detaljno opisivala scene.

Zažmurila sam i zamišljala Turčina na meni, a to češkanje mi je zaista godilo…

 

U jednom trenutku sam osetila njene usne na mojima, i kako mi mazi ribicu preko tanke pidžame, i počela sam da se vlažim. Otvorila sam oči, ona se nije zaustavljala, uzvratila sam joj poljupce i potražila njen jezik tako što sam joj stavila svoj u usta.

Prebacila sam ruku preko nje a ona mi je zavukla ruku u gaćice i mazila me. Treptela sam od uzbuđenja kada me je okrenula na leđa i počela da mi svlači majicu. Ležala je pored mene i spustila usne na moje grudi, ne vadeći ruku iz mojh gaćica. Ljubila je moje grudi i lizala mi krute bradavice a ja sam se zadovoljno meškoljila.

Spuštala je svoje usne lagano ka mom stomaku, kroz moje telo je prolazila neverovatna jeza. Odigla sam se malo a ona mi je svukla pidžamu i gaćice u isto vreme, a onda spustila glavu u moje međunožje.

Osetila sam njen jezik na mom klitorisu i uzdahnula duboko.

 

Lizala me je sa takvom strašću, njen topao jezik je prelazio svaki deo moje ribice. Raširila je usne moje ribice i lizala unutrašnjost i klitoris u isto vreme, dok sam je ja držala za glavu i provlačila prste kroz njenu gustu kosu. Uspravila se i klečući na kolenima se skinula spavaćicu ispod koje nije imala ništa.

Dohvatila je torbicu i izvukla veliku crnu kutiju. Bilo je to baš ono što sam i mislila, iz kutije je izvukla veliki vibrator. Radosno sam se nasmejala i izvukla sam svoj vibrator iz tašne. Smejale smo se obe kao pijane.

Legla je i raširila noge, ja sam legla preko nje raširenih nogu i spustila usne na njenu mindžu, dok je moja lebdela iznad njene glave. Uhvatila me za guzu i spustila, a njen vlažan jezik je klizio po mojoj pičkici.

Osetila sam vibrator u ribici dok je sisala moj klitoris.

 

vibratorUzdisala sam , vatra je gorela u meni a uzbuđenje je raslo.

Stavila sam joj vibrator u mačkicu i jebala je istim tempom kao i ona mene, jezike nismo sklanjale ni na sekund. Ovome se nisam nadala ali je bilo savršeno.  Zadovoljavale smo jedna drugu onako kako smo i same želele biti zadovoljene.

Bez reči smo radile to i uživale. Naša dahtanja su samo povećavala strast i uzbuđenje, dok su vibracije u našim mačkicama povećavale užitak.

Gubile smo se i vraćale svesti pa ubrzale ritam. Menjale smo vibratore i poze, valjale smo se po krevetu kao zgažene zmije na putu.

Svršila je u trzajima dok se njeno celo telo treslo, okrenula se i spustila me na leđa. Ljubila je moje vlažne usne i sisala mi jezik, dok je vibratorom mazila moju ribicu. Spustila je glavu dole i nastavila da ljubi moje druge usne. Gurnula mi je vibrator, i ja sam se ponovo rastopila, ubacivala ga je brzo baš onim tempom kakav sam i htela.

Bilo je prelepo, a onda sam osetila da mi u guzu ulazi drugi vibrator, zadovoljstvo i bol su se mešali, viknula sam od zadovoljstva. Bilo je još lepše, sada su u mene ulazila dva „Turčina“. Ludela sam, bilo je neopisivo, htela sam da vrištim, i ispustila sam nekakav jeziv krik… Na sekund su u sobu uleteli radnici hotela, jer se čuo moj krik. Stajali su šokirani kada su videli scenu, moja drugarica im je na Engleskom rekla da izađu i oni su izleteli.

Vratila se meni i nastavila istim žarom a ja sam se još više uzbudila jer su nas videli. A to je doprinelo tome da sam odmah svršila i to neverovatno uzbudljivo, uzdisala sam dok me je obuzimala sreća, pustila sam suze i trzala kukovima u ekstazi. Ljubile smo se neko vreme vatreno, zahvalivale smo jedna drugoj na pruženom zadovoljstvu i otišle da se zajedno istuširamo. Nakon toga smo se vratile u krevet, nastavile smo da ležimo gole, i da sumiramo utiske od malo pre.

Šta nam se dalje desilo pročitajte u drugom delu ove priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *