Najbolje Drugarice – Drugi Deo – Radnici Hotela

4.3
(22)

Dok smo tako gole ležale na krevetu, oni radnici hotela su ponovo ušli u sobu i to bez kucanja.

 

Stali su na sred sobe i počeli da se svlače, nas dve smo iznenađeno gledale šokirane. Ustale smo iz kreveta da ih izbacimo iz sobe, ali su oni bili jači. Nismo mogle ništa protiv njihovih snažnih ruku.

Zgrabili su nas svojim snažnim rukama i nosili ka krevetu, branila sam se, udarala sam pesnicama po njegovim širokim i snažnim ramenima ali sam osetila, da mi ribicu dodiruje vrh njegovog kurca i ponovo sam se napalila.

Bacili su nas na krevet a mi smo ostale da ležimo nepomične i uplašene. Kurčevi su im stajali pravo i bili su ogromni. Pogledale smo se u oči a ja sam drugarici rekla, ma jednom se živi, hajde da ih jebemo. Složila se samnom, i krenule smo u akciju.

Sela sam na ivicu kreveta, i uzela veliki kurac u usta. Uživala sam dok ga je ubacivao, moja usta su bila tesna za njegovu debljinu ali ipak sam ga primala duboko. Uhvatila sam ga za jaja i šaka je bila prepuna. Sisala sam čokoladni kurac, kao nikad u životu. Uhvatio me je za ramena i oborio, kleknuo je na ivicu kreveta, podigao mi je malo guzu i nasadio u krilo.

Kada mi je gurnuo kurčinu vrisnula sam, ulazio je u mene onako ogroman, sreća pa sam već bila vlažna.

 

Navlačio me je a ja sam jecala. Stavio mi je noge na ramena i uterivao ga je celog, dok su ogromna jaja udarala po mojoj guzi.. to me palilo neviđeno. Uspravila sam se i zajahala ga žestoko. Njegove usne su šarale po mojim grudima. Ljubio ih je sa takvim žarom i lizao mi bradavice a ja sam drhtala na njegovom kurcu.

Gurnula sam ga i pao je na leđa. Spustila sam se na njega okrenutim leđima i navukla se ponovo. Nabadala se se do kraja i sama sam određivala ritam. On je mazio moja leđa krupnim šakama, i to tako da me jeza prodilazila. A Ja sam stiskala njegove dlakave butine, čvrste kao kamen i skakala gore dole. Nagnula sam se još više, klečala sam nasađena na kurac, pripijenim telom uz njegove ispružene noge, a guza je skakutala veselo.

Prodirao je u mene i strugao unutrašnjost moje pičke, blaga bol se mešala sa osećajem zadovoljstva i bilo je savršeno.

Drugi par je uživao u kučećem stavu pa sam poželela i ja.

 

radnici hotelaNamestila sam se četvoronoške licem u lice ispred moje drugarice i poljubila joj usne. Ubacila mi je jezik u usta, a Turčin mi je ubacio tvrdi kurac prošaran debelim venama u ribicu. Jebao me je žestoko dok smo se mi ljubile u transu. Naslonile smo glavu jedna drugoj na rame i čekale vrhunac.

Prosule smo se po krevetu, ležale smo jedna uz drugu sa podignutim guzama i mazile jedna drugoj guze ubacivajući prstić u čmarić. Ovaj siledžija mi je stegao guz i ubzao ritam tako da mi se ribica usijala, svršavala sam uz duboke uzdisaje dok su mi se kukovi tresli. Guzom sam gurala prema njegovom stomaku sa željom da me probije, osećaj je bio vrhunski.

Tu nije bio kraj, okrenuo me na leđa i legao je preko mene. Raširila sam noge i on je ponovo ušao u mene. Ležala sam opuštena i prepuštena njemu. Odigao se na ruke, i njihao se napred nazad a ja bih pri svakom njegovom ulaženju cimnula kukovima na gore. Mešao je dok je ulazio u mene, a ja sam stezala njegove maljave i čvrste grudi. A onda se spustio celim telom preko mene i ljubio mi vrat i ramena, nežno i osećajno, a kurcem je grubo ulazio u mene.

Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stegla, osetila sam da mi je pička cela ispunjena.

 

Zgrabila sam ga za dupe i čvrsto stezala maljave guzove i masirala ih. Ponovo sam svršavala, raširila sam ruke i noge a moj glas je zvučao kao životinjski dok sam ispuštala zvuke zadovoljstva kroz uzdahe i jecaje. Potom ga je izvadio i svršio po stomaku.

Kapi sperme su padale po meni kao vosak sa sveće koja se topi. A onda je ustao i bez reči je počeo da se oblači, dok se on oblačio i moja drugarica je svršila ispod ovog drugog Turčina a on po njoj. Izašli su sa ogromnim osmesima na licu. A mi smo ostale da ležimo onako iscrpljene prosute po krevetu. Okrenule smo glavu jedna ka drugoj, uhvatile se za ruke i smejale se kao lude i drogirane još neko vreme.

Dane smo provodile uživajući na plaži, a preko noći bi smo primale onu dvojicu u sobu. A ako tu noć ovi radnici hotela nisu bili u smeni, mi bi smo izvadile vibrator i ponovo bi smo oživele onu noć.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 22

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top