Maskirani Provalnik

4.5
(30)

Tog dana sam radila prekovremeno pa sam kasnije došla kući.

 

Živim sama pa nemam mnogo posla po kući. Istuširala sam se i ispružila u dnevnoj sobi da čitam. Bila je samo lampa uključena, pored moje glave. Ležala sam samo u donjem vešu i čitala, srećna što je sutra vikend i ne idem na posao.

jebao me provalnikUmor me je savladao pa sam zaspala. Probudila sam se u neko doba i krenula ka spavaćoj sobi.

Teturala sam se po mraku dok sam išla ka sobi, na samim vratima sobe sam udarila u nešto što nije trebalo da bude tu. Upalilo se svetlo, a na vratima spavaće sobe, sa rukom na prekidaču stajao je maskirani muškarac sav u crnom sa crnom fantomkom na glavi.

Njegove krupne oči su me gledale pretećim pogledom i vrisnula sam. Zgrabio me je oko struka i stavio mi ruku na usta. Odvukao me do kreveta i bacio na leđa.

Držao mi je ruku na ustima a drugom je izvadio moj veš iz fioke.

Prvo mi je vezao usta hulahopkama iz fioke, a onda mi je vezao ruke za uzglavlje od kreveta.

 

Stajao je ispred kreveta i celu me odmeravao pogledom, a ja sam se tresla od straha. Rekao je grubim glasom „došao sam da te opljačkam, ali ću prvo da te jebem“. Skinuo se potpuno go, samo mu je ostala fantomka na glavi. Uhvatio je kurac rukom i počeo je da ga mazi dok mi je prilazio. Rešila sam da se ne branim da me ne bi povredio, morala sam da sarađujem, tako sam bila sigurnija.

Raširio mi je noge i pocepao gaćice kao da su od papira, trgla sam se. Mazio mi je pičkicu jednom rukom, a drugom svoj kurac. A onda je spustio glavu među moje noge i gurnuo jezik u moju pičkicu. Lizao me pohotno i gladno.

Jecala sam tiho u strahu da me ne povredi a on se uspravio i trljao glavićem moju ribicu i ulaz u nju.

Počeo je da mu raste, a ja sam počela da se vlažim.

 

Gledala sam njegove strašne oči dok je ulazio u mene silno, vrisnula sam prigušenim zvukom jer su mi usta bila vezana. Gurao mi ga je duboko a meni je počelo da se sviđa to što radi. Divlje mi je pokidao grudnjak, i nabio glavu među grudi. Sisao mi je bradavice kroz rupu oko usta dok mi je zabijao jako i divljački. Uživala sam, priznajem.

Počela sam i sama da se nabijam odozdo, iznenadio se kada je osetio da podižem kukove, i da se uvijam pohotno. Kada je bio siguran da se neću braniti, on mi je odvezao ruke i okrenuo me na stomak.

Spustila sam glavu u jastuk a dupe sam podigla visoko, očekujući njegov prodor. Uleteo je naglo i opet sam vrisnula kratko. Mešala sam sve vreme a on je stezao moje bokove i navlačio me. Stenjala sam i dahtala, bila sam ispunjena, njegov ogromni kurac je rastezao ulaz u moju ribicu i bilo je tako lepo.

Guzio me je dugo, a onda je strah nestao, uživala sam kao sa nekim koga poznajem i bila sam opuštena.

A onda sam se okrenula i gurnula ga na leđa, preuzela sam stvari u svoje ruke.

 

Namestila sam se iznad njega i namestila kurac na ulaz u moju ribicu. Gledala sam ga u oči koje nisu više izgledale tako strašno, i samo sam se spustila. Jahala sam ga uzbuđeno i vatreno jako dugo a on se osmehivao zadovoljno.

Sišla sam sa njega i legla na leđa, navukla sam ga na mene i rekla „jebi me sad životinjski, hoću da svršim“. Podigao mi je noge visoko i raširio ih, njegov kurac je sam ušao u mene. Jebao me baš životinjski kako sam i htela. Gledala sam kako ulazi u mene sve do kraja, osečaj je bio fenomenalan.

Kroz rupe na fantomci sam gledala njegove umorne oči a pogled mu se gubio, svršavao je u mene, kada sam osetila kako me topla sperma ispunjava, počela sam i ja da svršavam. Svršavala sam glasno uz trzaje mojih kukova, i topila se od miline. Bilo je fantastično i uzbudljivo a jebala sam se strasno i slasno kao nikad pre.

Ustao je i užurbano se oblačio, dobacila sam mu „neću zaključavati vrata večeras, ako rešiš da se vratiš ponesi fantomku“ i nasmejala se.

izašao je bez ijedne reči, a ja sam otišla da se istuširam, zaključala sam vrata i legla da spavam. Na noćni stočić sam stavila čašu vode i tabletu za dan posle, da ne bih zaboravila da je popijem naredni dan.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 30

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top