Salon Nameštaja

4.4
(28)

Radio sam u salonu nameštaja i imao sam prezgodnu koleginicu Marijanu prelog lica.

 

Imala je skladno telo, sa prelepim oblinama, kakve bi svaki muškarac poželeo. Lepo smo se slagali, ona pametna, zrela, modernih shvatanja i spremna za saradnju, brzo smo se ušemili. Često bi ostali posle radnog vremena da isprobamo neki od kreveta koje smo prodavali.

Jednog dana smo dobili novu koleginicu Karolinu. Bila je jebozovna ali jedna od onih koje poželiš samo da dobro izjebeš, i ništa više. Imala je baš veliko dupe i ogromne sise. Marijana je teško skrivala da joj Karolina smeta, ja sam to primećivao. A Karolina je izgleda bila zainteresovana za Marijanu. Ne bih ni pomislio da će ubrzo to postati obostrano. Lagano smo upoznavali novu koleginicu sa poslom, i počeli smo da se upoznajemo i međusobno.

Bila je subota, ostali smo duže da počistimo i oribamo salon, da nas dočeka čist i uredan u ponedeljak.

Izašao sam da kupim sok i nešto za klopu, nije me bilo dvadesetak minuta. Vratio sam se i za sobom zaključao vrata. Dok sam išao ka zadnjem delu gde su bile naše prostorije čuo sam nežno i tiho dahtanje.

Osmeh je ozario moje lice kada sam video u krevetu moje koleginice u pozi 69.

 

koleginice lezbejkeLagano sam prišao i gledao kao što dete gleda izlog poslastičarnice, digao mi se a ja sam spustio kesu i stegao kurac. Marijana je bila na leđima, zabacila je glavu u nazad, pogledala me i rekla „kolega, hoćeš u sendvič“? Karolina me je pogledala i sa osmehom na licu rekla „dođi kolega, da vidimo jel možeš sa dve“. Ma bio sam napaljen za dvadesetdve, skinuo sam se za tren oka.

Ustale su i prišle mi, šetale su oko mene gole, mazile mi kitu, dupe i ljubile me dok su išle u krug. Povele su me do kreveta i spustile na leđa, namestile su se pored mene na kolena tako da su njihove guze bile okrenute prema meni i na dohvat ruke. Pušile su ga zajedno, bio je čas u jednim, čas u drugim ustima.

Jedna bi mi pušila a druga bi mi lizala jaja, pa bi se menjale. Ja sam mazio njihove mesnate guze i gurao im prste u pičkice, bile su tesne i vlažne. Potom mi se Karolina nasadila na kitu i nabijala kao kurvica željna kurca, a Marijana mi je sela na facu, i klizila picom po mom jeziku, dok se ljubila vatreno sa našom koleginicom.

Uzbuđenje je samo raslo sve više i više a onda su zamenile mesta.

 

Marijana je imala malenu pičkicu sa tankim usnama i tesnim ulazom, bila je glatko obrijana sa kratkom frizuricom iznad ribice, a Karolina je bila skroz obijana kao devojčica, imala je debelu pičku sa debelim usnama i manje tesnu. Ipak sam uživao u obe i dok sam im lizao i dok sam im uterivao kurac. Promenili smo nekoliko poza, jebao sam ih odpozadi obe, i dok su bile na leđima, jurili smo se po krevetu i prebacivali jedno na drugo dok su svi naši udovi bili uključeni u igru.

Ipak poslednja poza je bila najbolja.

Karolina je legla na leđa sa jastukom ispod guze, a Marijana je legla preko nje pa su obe raširile noge. Pičkice su im bile jedna iznad druge. Ušao sam medju njihove noge i saterao ga prvo Karolini, jebao sam je žestoko, junački. Stenjala je i mazila Marijanine slatke sise, dok se Marijana vrpoljila čekajući svoj red.

Nisam dozvolio da dugo čeka, izvadio sam ga iz Karoline i nabio joj istom žestinom. Davao sam joj ga sa velikom ljubavlju, a ona je uzvraćala kukovima i dahtala. Trudio sam se da podjednako uživaju pa sam ga vratio Karolini i dok sam je strasno jebao Marijani sam rukom trljao ribicu u gurao joj dva prsta duboko u pičkicu. Mazio sam je iznutra dok sam savijao prste.

Obe su drhtale i dahtale, nije se znalo koja će pre da svrši.

 

Bio sam u Karolini kada je počela da vrišti i da svršava, iz nje je izlazila reka a ona je u zanosu stezala Marijani sise. Izvadio sam ga i stavio mojoj starijoj koleginici. Tražila je brže i jače a ja sam joj ispunjavao želju. Dizala je dupe dok sam ulazio u njenu malu pičkicu i počela je da drhti, ispustila je neopisivo jebozovan krik dok je svršavala po mom kurcu.

Ustale su i namestile me na leđa, uzimale su moj kurac u usta jedna po jedna. Bio mi je u Karolininim ustima a jaja u Marijaninim. Kurac je počeo da mi pulsira i svršavao sam u usta moje nove koleginice a Marijana ga je drkala i lizala jaja.

Kada je sve izašlo iz mene ostao sam da ležim još malo sa rukama ispod glave, onako „kao car“ a one su ga još neko vreme lizale. Nova koleginica je kratko radila, pa je našla drugi, bolji posao. Tako da smo Marijana i ja ostali opet sami, i dalje isprobavamo krevete, i uživamo jedno u drugom.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 28

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top