Ortakova Sestra

4.2
(36)

Sestra mog ortaka je bila strava riba, bila je niska, imala je dugu, ravnu, plavu kosu.

 

Dupe joj je bilo bombastično onako istrćeno i okruglo, imala je velike sise koje su uvek stajale visoko i čvrsto. Ložio sam se na nju već odavno, i redovno sam drkao na nju.

Roditelji su im bili u selu preko vikenda pa je ortak rešio da napravi žurku. Društvo se skupilo i bilo je veselo, pile su se velike količine alkohola do kasno u noć. Pila je i njegova sestra, to veče je bila posebno jebozovna. Imala je tesan mali šorc na sebi, koji je pucao… Gore je imala tesnu belu, majicu uz telo a njene sise su pretile da pocepaju majicu.

Moj ortak se toliko napio da je pao, nije znao za sebe. Odneli smo ga u sobu i položili u krevet, a društvo je počelo da se razilazi. Ja sam otišao u wc i nisam znao da su se svi već razišli. Njegova sestra je ušla u wc i videla me kako pišam. Samo je rekla „ups“ i izašla. Pustio sam vodu i sišao u prizemlje, ustala je i izvinjavala se, a ja sam rekao „ma sve je u ok, nema frke“. Pitao sam „gde su svi“. Ona je spustila dupence u fotelju i rekla „svi su otišli, ja ću da se istuširam i da legnem“. Rekao sam „ok, onda idem i ja“. Krenuo sam ka vratima a ona uz stepenice na sprat. Došao sam do vrata i stao, rešio sam da odem gore da je špijuniram.

Popeo sam se lagano i prišao vratima kupatila, gledao sam je kako se skida, prelepa sestra mog ortaka

 

Kada je skinula majicu izletele su ogromne okrugle sise sa krupnim bradavicama. Skinula je tesan šorc pa tange, a ja sam se divio njenoj zategnutoj okrugloj guzi i mladoj obrijanoj ribici. Digao mi se, bio je tvrd kao kamen.

drugarova sestraUšla je u kadu i pustila vodu na tušu. Tuširala se normalno, ali meni je to ličilo na vrhunsku predstavu.

Ušao sam jednom nogom u kupatilo da bih je bolje video. Izvadio sam ga i počeo da drkam dok sam gledao kako joj se koža puši od vrele vode. Kroz paru sam posmatrao njene obline, stavila je tuš među noge i trljala je ribicu, a ja sam ga drkao i dalje. Okrenula mi je leđa a ja sam se zaleteo ka njoj, i uskočio sam u kadu.

Nabio sam je na zid i gurnuo sam joj kurčinu od pozadi, iznenadio sam se koliko je bila tesna. Jauknula je i pokušala da se oslobodi, tuš joj je ispao uz ruke, voda je prskala po nama a ona se borila i trudila da se okrene. Ja sam je samo jače pritiskao na zid i gurao ga jače i jače.

U ogledalu je videla da sam ja i rekla „budalo što ne kažeš da si ti, ne bih se branila“.

 

A onda se prepustila, odmakao sam se i skinuo sve sa sebe. Bili smo goli i mokri kada smo otišli u njenu sobu. Gurnula me je na krevet i ja sam pao na leđa.

Bacila se na krevet i uzela mi kurac u ruku, samo je rekla „mmm kako je velik i tvrd“ i nabila ga u usta.

Pušila ga je ortakova sestra sa takvim žarom da me je izludela.

A onda je sela na njega, navlačila se lagano i mešala je kukovima a ja sam mazio njene tvrde sise. Bila je prava jebačica. Išla je kukovima u krug i napred nazad. Moj kurac je uživao u toploj i vlažnoj tesnoj maloj pičkici.

Rekao sam joj da želim da je ližem. Okrenula se i namestila se preko mene njena ribica je bila tik iznad mojih usana. Stavio sam jastuk pod glavu i to je bilo to, uzela je moj kurac ponovo u usta, a ja sam lizao njenu slasnu pičkicu. Uživala je i dahtala zadovolnjo dok sam joj nabijao jezik u rupicu.

Nakon kraćeg vremena se izvrnula na leđa i rekla „hoću da svršim, jebi me žestoko“. Legao sam preko nje i rešio da joj ispunim želju. Ubacivao sam ga silno i žustro a prstima sam joj mazio klitoris, a ona je stenjala i jecala, i duboko uzdisala.

Ispunio sam joj želju i svršila je po mom kurcu, osetio sam kako ga tečnost obliva u velikim količinama.

 

Izvadio sam ga a ona je rekla „lezi“ legao sam na leđa a ona je legla pored mene i uzela ga u usta, rekla je da joj slobodno svršim u usta i to me jako obradovalo. Pušila ga je sa takvim uživanjem, tako strasno i slasno i opet me dovodila do ludila. Dok ga je uzimala u usta, sve vreme se igrala mojim jajima i mazila mi mesto između jaja i čmara.

Sve vreme sam joj gurao prst u guzu pa je stenjala dok mi ga je pušila. Sve to me je neverovatno uzbuđivalo pa mi nije mnogo trebalo. Svršavao sam joj u usta a ona je sisala moj glavič i gutala sve. Iscedila je svaku kap iz mene.

Posle toga sam otišao u ortakovu sobu onako go. On je spavao čvrstim snom i hrkao, izvukao sam iz ormana njegove stvari i obukao ih. Uzeo sam i njegove patike nazuo ih i otišao kući. Žurka nije mogla bolje da prođe, bilo je vrh.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 36

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top