Policajac U Parku

4.3
(23)

Raskinula sam sa dečkom pre više meseci, od tada nisam imala seks.

 

policajacTih dana sam bila posebno napaljena i zadovoljavala sam se vibratorom. Bilo je ok, ali ja sam htela da osetim meso.

Kao i svakog jutra, i to jutro sam se spremala da odem na trčanje do obližnjeg parka. Kako bih posle imala vremena da se istuširam i spremim za posao, morala sam jako rano da idem na trčanje. Kao i svakog jutra, i to jutro sam istrčala dok je još bio mrak. Na sebi sam imala bele helanke, belu duksericu i crni zimski prsluk. Istrčavala sam završni krug kroz nepregledni park, kada me je zaustavio policajac.

“Dobro jutro gospođice, mogu lid a pogledam vašu ličnu kartu”. Stajala sam savijenih leđa, sa naslonjenim rukama na butinama, i disala duboko. Nije mi davao da dođem do daha i ponovio je grubo “ličnu kartu”! Rekla sam mu “čekaj čoveče da dođem do daha” uspravila sam se i rekla mu “nemam ličnu kartu, izašla sam da trčim, a stanujem tu blizu”.

Smarao me je sa nekim glupim pitanjima kao “zašto trčim, dali bežim od nekoga, šta sam uradila pa bežim” nisam mogla da verujem koliki je debil.

Rekao je da mora da me pretrese, uplašila sam se, bio je jako krupan i visok.

 

Uhvatio me je policajac svojim ručerdama i naslonio na banderu. Rekao mi je da se okrenem prema banderi, da stavim ruke na banderu, i raširim noge. A ja sam to uradila i nije mi bilo sve jedno. Spustio se i opipavao mi je noge od listova do butina, a onda me stegao za guzu.

Okrenuo me i rekao grubim i pretećim glasom “ruke iza leđa i nasloni se na banderu”, poslušala sam ga i tresla se od straha. Još uvek je bio mrak i nije bilo nikoga da prođe. Ponovo mi je opipavao noge, njegove šake su se pele ka mojim kukovima, dok sam i dalje duboko disala.

Na kraju mi je uhvatio za pičku i rekao “da nisi pisnula”, nisam ni smela, tresla sam se od straha. Svukao mi je helanke dok se spuštao na dole. Pritisnuo je usnama moju pičku i udahnuo duboko kroz nos da bi osetio njen miris.

Lizao me je policajac kao životinja i gurao mi prste u pičku.

 

A potom bi izvukao prste i stavio sebi u usta,skupio bi usne pa bi ih izvukao i ponovo mi gurnuo u ribicu.

A onda se uspravio i svukao pantalone, kroz otvor na gaćama policajac je izvukao svoj ogromni pendrek, odnosno kurac veličine pendreka, prepala sam se. Podigao mi je jednu nogu i zabio mi ga nasilnički, vrisnula sam a on mi je stavio ruku na usta. Gurao je i gurao ubacivao je svoje ogromno čudovište u moju tesnu malu pičku, a ja sam jecala dok mi je šakom pritiskao usta.

Počela sam da se prepuštam polako, i sve više i više da uživam. Obuhvatila sam ga rukama čvrsto oko vrata i podigla noge oko njegovog struka. Sklonio mi je ruku sa usta i uhvatio čvrsto za guzu. Držao me na snažnim dlanovima dok me je nabijao na banderu.

Sneg je lagano padao a pahulje su se topile na mom vrelom licu. Spustio me je i okrenuo ka banderi, naslonila sam ruke na banderu i izbacila guzu.

Osetila sam kako lagano ulazi u mene i širi ulaz u moju pičku.

 

Pojačavao je tempo dok me jednom rukom držao oko struka a drugom mazio moju uspaljenu mačkicu. Nije mi bilo hladno, gorela sam i mešala sam guzom uspaljeno kao kučka.

Sada je već ulazio najbrže što je mogao, ja sam jecala od miline i stezala banderu. Svršavala sam glasno i neobuzdano dok sam tresla kukovima. A onda ga je izvadio i osetila sam tople kapi sperme kako padaju po mojoj guzi. Pa je stavio glavić među moje guzove i protrljao glavićem da bi obrisao zaostale kapi sperme. Policajac se zatim odmakao i navukao pantalone, ja sam navukla helanke i krenuli smo svako u svom pravcu, bez i jedne reči i zadovoljni.

Po povratku u stan sam se javila na posao i rekla da ne mogu da dođem zbog stomačnog virusa. Istuširala sam se i vratila u krevet, razmišljala sam šta mi se desilo i tako sam utonula u san preplavljena milinom. Ponosna sam na našu policiju, ko kaže da ih nema kada ti trebaju.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 23

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top