Blizu mog radnog mesta postoji menjačnica u kojoj radi najlepša i najzgodnija službenica.

 

U toj menjačnici ja često menjam evre, ne zbog kursa već zbog nje. Blizu je 50-oj godini ali izgleda fenomenalno. Crna kosa šišana stepenasto a šiške ravne tik iznad krupnih smeđih oćiju, lepe mesnate usne su dodatno krasile to medeno lice. Grudi za 10-ku. Uvek u špic i visoko, ne preveliko dupe, baš kako treba, sve idealno skladno.

Tog jutra smo se sreli u troli dok smo išli na posao. Imala je tesnu kratku žutu haljnicu sa dubokim dekolteom, mirisala je na seks. Malo smo proćaskali i ona je sišla. Hteo sam da je pozovem da izađemo ali trola je prebrzo stigla na njenu stanicu. Ipak sam izašao malo ranije sa posla da bih stigao u menjačnicu tik pred zatvaranje.

Ušao sam da razmenim 50 evra i opet smo ćaskali. Pozvao sam je na piće a ona je radosno pristala.

Otišli smo do obližnjeg kafića i nastavili da ćaskamo uz vino. Flertovao sam sa njom i davao joj do znanja da je želim. Ona se smeškala i meškoljila u fotelji a pogled je obarala dole kao stidljiva devojčica.

Ipak u jednom trenutku se nežno ugrizla za usnu i pogledala ka mom međunožju.

 

jebozovna radnicaNakon par trenutaka me je uhvatila za patku i rekla „ajmo u wc“. Rekao sam „ajmo“, popili smo još po gutljaj vina i krenuli. Ušli smo zajedno u ženski wc, zaključao sam vrata i zgrabio je očajnički.

Naslonio sam je na zid i podigao haljinicu do pupka, svukao sam joj gaćice kao da sam izvodio mađioničarski trik. Čučnula je dole i svukla mi pantalone sa sve gaćama. Zgrabila me je za patku i malo mi prošetala kožicu a onda ga je samo progutala celog u jednom zalogaju.

Pušila ga je dok je rastao u njenim ustima. A onda se uspravila i rekla „ja sam vlažna“. Gurnula me ka wc šolji a ja sam seo, ona je raširila noge i navukla se na kurac. Ljubila me nasilnički divlje dok se nabadala na kurac. A on je pucao od napregnutosti.

Bila je meka i topla, vlažna i dovoljno tesna da pruži užitak mom kurcu. Ustala je i naguzila se sa dlanovima na zidu.

Klekao sam i lizao joj slatku pičkicu kao da je lizalica.

 

Ustao sam i gurnuo ga u pičku. Tresla je kukovima, cimala se i mešala pohotno, a ja sam je jebao žestoko. Disao sam duboko i mumlao, a ona je stenjala i dahtala, nismo ni razmišljali da li neko može da nas čuje. Širio sam joj i mazio prelepe guzove, zategnute kao bubanj. Bila je fenomenalna. Okrenuo sam je i podigao na zid sa raširenim nogama, ubacio sam joj ga i jebao je brzo i žestoko.

Držao sam je na dlanovima i zabadao joj prste u guzove dok sam ih stezao. Gurnuo sam joj kažiprst u guzu a ona je jauknula. Sada sam joj ulazio u obe rupe, a ona je tresla glavom i dahtala pohotno, dok mi je grizla ramena i zabadala nokte u plećke.

Svršavala mi je po kurcu uz duboke uzdisaje i kratke jecaje. A onda sam je spustio, namestila se kolenima na poklopac od wc šolje i skupila kolena. Naslonila je dlanove na zid a ja sam joj gurnuo u guzu. Bila je toliko tesna da joj je kurac jedva ulazio. Napaljeno je mešala i sama se nabadala skroz do kraja, a ja sam joj od uzbuđenja stiskao guzove toliko jako da su se zacrveneli. Počeo je da pulsira i da ispušta lavinu sperme u njenu toplu guzu.

Dahtao sam kao životinja, i nisam hteo odmah da stanem, tek nakon nekoliko sekundi po svršavanju sam ga izvadio. Ustala je i krnula mi jezičinu do krajnika, obukli smo se i otišli za sto. Naručili smo još po jedno piće i razmenili telefone. A onda smo se razišli sa širokim osmesima na licu.

I dalje se viđamo, ali sada po motelima dalje od grada.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *