Radnica Iz Menjačnice

4.4
(53)

Blizu mog radnog mesta postoji menjačnica u kojoj radi najlepša i najzgodnija službenica.

 

U toj menjačnici ja često menjam evre, ne zbog kursa već zbog nje. Blizu je 50-oj godini ali izgleda fenomenalno. Crna kosa šišana stepenasto a šiške ravne tik iznad krupnih smeđih oćiju, lepe mesnate usne su dodatno krasile to medeno lice. Grudi za 10-ku. Uvek u špic i visoko, ne preveliko dupe, baš kako treba, sve idealno skladno.

Tog jutra smo se sreli u troli dok smo išli na posao. Imala je tesnu kratku žutu haljnicu sa dubokim dekolteom, mirisala je na seks. Malo smo proćaskali i ona je sišla. Hteo sam da je pozovem da izađemo ali trola je prebrzo stigla na njenu stanicu. Ipak sam izašao malo ranije sa posla da bih stigao u menjačnicu tik pred zatvaranje.

Ušao sam da razmenim 50 evra i opet smo ćaskali. Pozvao sam je na piće a ona je radosno pristala.

Otišli smo do obližnjeg kafića i nastavili da ćaskamo uz vino. Flertovao sam sa njom i davao joj do znanja da je želim. Ona se smeškala i meškoljila u fotelji a pogled je obarala dole kao stidljiva devojčica.

Ipak u jednom trenutku se nežno ugrizla za usnu i pogledala ka mom međunožju.

 

jebozovna radnicaNakon par trenutaka me je uhvatila za patku i rekla „ajmo u wc“. Rekao sam „ajmo“, popili smo još po gutljaj vina i krenuli. Ušli smo zajedno u ženski wc, zaključao sam vrata i zgrabio je očajnički.

Naslonio sam je na zid i podigao haljinicu do pupka, svukao sam joj gaćice kao da sam izvodio mađioničarski trik. Čučnula je dole i svukla mi pantalone sa sve gaćama. Zgrabila me je za patku i malo mi prošetala kožicu a onda ga je samo progutala celog u jednom zalogaju.

Pušila ga je dok je rastao u njenim ustima. A onda se uspravila i rekla „ja sam vlažna“. Gurnula me ka wc šolji a ja sam seo, ona je raširila noge i navukla se na kurac. Ljubila me nasilnički divlje dok se nabadala na kurac. A on je pucao od napregnutosti.

Bila je meka i topla, vlažna i dovoljno tesna da pruži užitak mom kurcu. Ustala je i naguzila se sa dlanovima na zidu.

Klekao sam i lizao joj slatku pičkicu kao da je lizalica.

 

Ustao sam i gurnuo ga u pičku. Tresla je kukovima, cimala se i mešala pohotno, a ja sam je jebao žestoko. Disao sam duboko i mumlao, a ona je stenjala i dahtala, nismo ni razmišljali da li neko može da nas čuje. Širio sam joj i mazio prelepe guzove, zategnute kao bubanj. Bila je fenomenalna. Okrenuo sam je i podigao na zid sa raširenim nogama, ubacio sam joj ga i jebao je brzo i žestoko.

Držao sam je na dlanovima i zabadao joj prste u guzove dok sam ih stezao. Gurnuo sam joj kažiprst u guzu a ona je jauknula. Sada sam joj ulazio u obe rupe, a ona je tresla glavom i dahtala pohotno, dok mi je grizla ramena i zabadala nokte u plećke.

Svršavala mi je po kurcu uz duboke uzdisaje i kratke jecaje. A onda sam je spustio, namestila se kolenima na poklopac od wc šolje i skupila kolena. Naslonila je dlanove na zid a ja sam joj gurnuo u guzu. Bila je toliko tesna da joj je kurac jedva ulazio. Napaljeno je mešala i sama se nabadala skroz do kraja, a ja sam joj od uzbuđenja stiskao guzove toliko jako da su se zacrveneli. Počeo je da pulsira i da ispušta lavinu sperme u njenu toplu guzu.

Dahtao sam kao životinja, i nisam hteo odmah da stanem, tek nakon nekoliko sekundi po svršavanju sam ga izvadio. Ustala je i krnula mi jezičinu do krajnika, obukli smo se i otišli za sto. Naručili smo još po jedno piće i razmenili telefone. A onda smo se razišli sa širokim osmesima na licu.

I dalje se viđamo, ali sada po motelima dalje od grada.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 53

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top