Tattoo majstor

5
(5)

Obožavam tetovaže i imam ih puno po celom telu, omiljeni su mi leptiri.

 

tattoo majstorVećinu sam ih radila u Beču gde i živim, ali sam tada bila u Srbiji u poseti roditeljima pa sam rešila da ovde uradim sledeću tetovažu jer je mnogo jeftinije.

Htela sam da uradim šarenog leptira preko cele pičke. Sa leve i desne strane usmina su trebala da budu krila, a kod klitorisa glava sa malim antenicama. Ivice usmina su trebale da budu telo leptira. Otišla sam u studio objasnila šta želim, pokazao mi je je neke slike i ja sam izabrala leptira.

Merkao me je i delovao je srećno što će mi odraditi ribicu, videlo se to.

Vratila sam se sutra dan u dogovoreno vreme, ušla sam a on je prišao da me pozdravi i zaključao je vrata, uz objašnjenje da ne upadne neko dok budem obnažena. Skinula sam se i legla na krevet koji ima dodatke za noge kao kod ginekologa. Legla sam na taj krevet sa blago raširenim nogama, a on je uzeo skicu i preneo je na ribicu.

Nakon što je skica bila na mojoj vagini, uzeo je mašinicu i počeo da radi.

 

Osećala sam blagi bol od igle, ali u isto vreme sam osećala i prijatne dodire njegovih prstiju koji su umanjivali bol. Prijali su mi ti dodiri, zatezao mi je kožu i pomerao usmine, svašta je radio prstima a ja sam počela da se vlažim i da pomeram kukove, bilo je lepo.

A onda je spustio mašinicu i gurnuo mi prst u pičku, malo sam se brecnula jer nisam očekivala, ali se nisam bunila, samo sam se nasmešila. Nastavio je da mi ubacuje prstić a moj klitoris je izašao iz kućice. Spustio je jezik na klitoris i lizao ga slasno.

Imao je zlatne prste, ubacio je još jedan, a ja sam poželela njegov kurac, i rekla sam mu to. Odmah me je poslušao, i skinuo pantalone. Podigao mi je noge na one stalke i gurnuo mi ga. Ulazio je ceo a bio je ogroman, prodirao je u moju tesnu pičku koja je vrištala od zadovoljstva, i držao se za moje noge koje su stajale na stalcima. Bio je zgodan, imao je uzak struk a široka ramena, mišići su mu bili tvrdi, sav zategnut i istetoviran.

Spustila sam noge a on se popeo na mene, ulazio je lagano a njegovo telo je trljalo moj klitoris dok je išao napred, nazad.

Topila sam se od miline i stiskala njegovu čvrstu guzu.

 

A onda je lagano skliznuo sa stola, uhvatio me i privukao do same ivice, digao mi je noge na ramena i ponovo ga stavio. Sada je ulazio brže a ja sam mumlala i disala duboko. Gledala sam kako ulazi u mene i trljala sam klitoris. Želela sam da traje dugo ali sam već bila blizu da doživim orgazam.

Sišla sam sa kreveta i čučnula da mu ga pušim. Kada sam ga uzela u usta ispustio je dugačko “mmmm” i uhvatio me za glavu. Pušila sam ga alavo, bio je prava poslastica, a on je gurao napred i jebao me u usta. Ustala sam i savila se preko kreveta, rekla sam mu “jebi me žestoko da svršim”.

I jebao me žestoko, ulazio je tako brzo da mi je ribica gorela od trenja. Šamarao mi je guzu i štipkao mi je guzove dok me je jebao životinjski. Svršavala sam uz vrisak i čudne krike a on je ulazio istim brzim tempom. Izvukao ga je jako sporo i počeo da mi gura u guzu jedan prstić, pa dva, a onda mi je stavio i kurčinu. Nije mnogo bolelo, a i vollim da ga primam u guzu. Nije mu puno trebalo, svršio je i on. Punio mi je guzu toplom supermom a ja sam mešala i dovodila ga do ludila.

Sledeća dva dana mi je završio tetovažu, bila sam prezadovoljna sa obe usluge. Narednih nekoliko dana sam sam se dole prala samo sa mlazom vode bez trljanja… A kada je prošao taj određeni period koliko treba da prođe posle tetoviranja, picnula sam moju ribicu i otišla da mu se zahvalim i da ga častim još jednim seksom.

Eto kako jebe tatto majstor, a kako tek jebe majstor Toma što popravlja komšinicama bojlere, veš mašine, i šporete 🙂

Pročitajte kako je majstor Toma svojom ogromnom kurčinom razvalio mladu komšinicu dok joj je muž bio na poslu!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 5 / 5. Broj glasova: 5

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top