Jebala Sam Se U Vozu

4.3
(109)

Dečko mi je služio vojsku u Beogradu, a moja sestra je tamo studirala.

 

jebanje u vozuDogovorila sam se sa njom da kada dođem dečku u posetu da nas ostavi same u stanu na par sati. Planirala sam žestok seks sa dečkom, a nisam ga imala već mesecima, pa sam gorela. Nisam se ni nadala da ću ga imati usput.

Putovala sam vozom iz Niša ka Beogradu. U kupeu samnom je bio muškarac od nekih 30-ak godina.

Bio je muževan, imao je grube crte lica i sav u mišićima i bio je jako zgodan, a bogami i obdaren, što se moglo lako primetiti.

Čim sam ušla u kupe on je započeo razgovor samnom. U početku je bio jako pristojan i ljubazan. Pitao je gde putujem itd. Objasnila sam da idem da posetim dečka u vojsci, a tada je počeo da prelazi u akciju.

Provocirao me rečima “aha, znači biče seksa” i tome slično… a sve vreme se vrpoljio na sedištu kako bi ona njegova stvar došla do izražaja. Imao je uske farmerke na kojima se ocrtavao njegov alat. Videlo se da je velik. Njegove insinuacije i pokreti su počeli da me pale. Bili smo sami u kupeu, pa se u opšte nije ustručavao.

Palio me pričama i primetio je da se već primam.

 

Gledao je moja otkrivena kolena i u moje grudi a ja u njegov kurac. Prešao je da sedne pored mene a da me nije ni pitao, nisam se bunila. Bio je direktan. I rekao da bi mi sada trebalo da se kresnemo, jer ću posle moći duže da uživam u seksu sa dečkom. Mislio je da će morati više da se muči ali se iznenadio kada sam pristala.

Rekao je “vraćam se brzo i izašao iz kupea. Vratio se posle par minuta, rekao je da je častio konduktera da mu da ključ na pola sata, i zaključao je vrata. Okrenuo se i svukao pantalone i gaće, a ja sam zadigla suknju, skinula gaćice i naguzila i klekla na sedište okrenuta leđima njemu.

Stavio mi je dole prste i mazio mi mindžu a ja sam se već uveliko vlažila. A onda je naglo ušao u mene, onako polu dignut. Osećala sam kako postaje sve veći i tvrđi u mojoj ribici. Naslonila sam ruke na zid i stenjala od zadovoljstva, a on me je jebao baš onako kako volim, grubo.

Podigao mi je majicu i uhvatio za sise i igrao se sa mojim ukrućenim bradavicama.

Htela sam da vidim koliki je i rekla sam mu da hoću da ga uzjašem.

 

Izvadio ga je i seo na sedište. Okrenula sam se i osmeh je ozario moje lice, bio je velik.

Sela sam na njegovu kurčinu i skliznula uz dubok uzdah. Nabadala sam se kao na kolac i stenjala a on mi je sisao bradavice. Diktirala sam ritam, brz i žestok a on je uzdisao kao da njega jebu. Jahala sam sam ga dugo i brzo, divlje i vatreno. Rekao je da mu okrenem leđa jer želi da gleda moje dupe dok me cepa.

Okrenula sam se i ponovo sela, tako što sam se pružila napred i spustila ruke na sedište preko puta. Dizala sam dupe i spuštala, a on je govorio kako sam dobra, opasna , tesna kurvica… upućivao mi je reči koje su me palile i koje sam volela da čujem za vreme seksa.

Stezao je moje dupe kao da će da mi otkine guzove a ja sam se jebežljivo smejuljila i uživala. Bila sam blizu svršetka i u jednom trenutku sam počela da svršavam, u tom trenutku sam se uspravila i počela još brže da se nabijam a on me je čvrsto držao za sise. Ustala sam, naguzila sam se sa raširenim nogama i rekla mu da mi ga stavi u dupe.

Obradovao se i viknuo “to malena” i gurnuo ga.

 

O Bože kako volim da ga primam u dupe. Jebao me tako jako da sam htela da vrištim, a on mi je stavio ruku na usta. Kako me to napalilo, sama sam se nabadala. Na žalost nije dugo trajalo. Svršio je u moje dupe uz prugušeni zvuk groz zube.

Posle toga je vratio ključ, a u međuvremenu je u kupe ušao neki čikica koji je putovao do beograda.

Kasnije smo poželeli da se kresnemo još jednom, gledali smo se i govorili to pogledima. Dao mi je znak očima da izađem i krenula sam a i on odmah zamnom. Na hodniku mi je rekao idemo u wc.

Tamo me je nabio na zid i izjebao me isto onako žestoko, stoječi. I ovaj put sam svršila dok je bio u meni onako nabrekao i tvrd kao drvo. Čučnula sam i u znak zahvalnosti mu popušila kurčinu. Isisala sam sve iz njegove kurčine, jaja sam mu ispraznila a on je urliknuo od zadovoljstva.

Kada sam stigla kod sestre istuširala sam se i odmorila. Brzo sam bila spremna za dečka. A seks sa dečkom je tada bio fantastičan i trajao je jako dugo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 109

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

2 thoughts on “Jebala Sam Se U Vozu”

  1. Sale

    E ja putujem vozom često
    javi se sledećeg puta meni

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top