Dobila Sam Veliki… Bakšiš

4.3
(56)

Radim kao čistačica za jednu privatnu agenciju, angažuju nas za čišćenje kuća, stanova kancelarija, lokala…

 

Posao je naporan, plata tu i tamo ali povremeno padne dobar bakšiš. Tog dana sam bila angažovana kod novog klijenta, kojem je trabala da se očisti mala kancelarija u tržnom centru. Firmin vozač me je dovezao do objekta i pomogao mi da unesem materijal.

Vrata kancelarije nam je otvorio fin gospodin, onako markantan, džentlmen, u 40-im godinama, lepo je izgledao. Rukovali smo se, imao je jak stisak, što je na mene ostavilo utisak dok je izgovarao svoje ime. Vozač je otišao svojim poslom a ja sam se presvukla u toaletu i počela da radim.

Krenula sam da skidam paučinu i primetila sam da me merka. Kancelarija je bila mala pa sam morala da ga pomeram, a on se naravno nije bunio. Opušteno smo pričali dok sam radila, ispitivao me je da li sam udata, imam li dece, gde živim i tako to. U međuvremenu sam se popela na merdevine i počela sa pranjem prozora.

Pitao me je da li se plašim da ostanem sama sa klijentom, jer ima raznih budala. Rekla sam da obično idu po dve ili više žena na objekat, ali s obzirom da je ovo mala kancelarija dovoljna je jedna žena. I dodala sam da on deluje kao fin gospodin i da se ne bojim da će me napasti. Nasmejao se i rekao, ma mi fini smo najopasniji.

Oboje smo se nasmejali na to, a ja sam se malo zanela pa su se merdevine zaljuljale.

 

Skočio je i uhvatio merdevine jednom rukom a drugom mene za nogu. Uplašila sam se na trenutak, ali pošto sam shvatila da nema opasnosti lepo sam mu se zahvalila. Ostao je da drži merdevine za svaki slučaj, i nastavio sa temom. Flertovao je otvoreno i shvatila sam da iako je gospodin i da ipak nije previše fin.

Stajala sam na merdevinama iznad njega i brisala prozor, a on je pohvalio moj izgled, shvatila sam da me merka, verovatno gleda moje dupe koje se svima dopada. Nije mi to smetalo, privlačna sam muškarcima i volim kada me gledaju. A onda, kao da nisam čula opet je ponovio „veoma ste zgodni“ a ruke je prebacio sa merdevina na moje noge.

Pokušala sam da se odbranim, nisam smela mnogo da se batrgam jer sam bila na merdevinama. Sagla sam se da skinem njegove ruke sa mojih nogu, a on mi je svukao helanke i gaćice u jednom potezu. Nisam mogla ništa, zgrabio me je za dupe sa obe ruke, mlatarala sam dupetom levo desno ne bi li me pustio ali nije pomagalo.

U jednom trenutku mi je razmakao guzove i počeo da liže čmar, molila sam ga da prestane ali jednostavno je nastavljao.

 

U sledećem trenutku sam osetila jezik na ulazu u moju pičkicu, što sam se više branila on je više navaljivao i lizao je halapljivo i gurao mi jezik u unutra. A onda sam osetila njegove prste duboko u sebi. Gurao ih je i vadio a meni je počelo da se dopada, navlažila sam se i prepustila.

jebanje na kancelarijskom stoluKada je video da se više ne branim pustio me je da siđem, i čim sam stala nogama na pod on me je dohvatio i savio preko stola. Nakon par sekundi sam osetila kako u mene ulazi ogromni tvrdi kurac i celu me ispunjava. Uživala sam sa potpunim strancem, i nisam osećala grižu savest. Jebao me baš kako volim od pozadi i žestoko.

A onda me okrenuo i popeo na sto, raširila sam noge a on je ponovo ušao i jebao me još silnije. Imala sam osećaj da se čujem na celom spratu, ali nisam marila, uživala sam i nisam želela da smanjim sebi to uživanje. Skinula sam mu košulju a on je meni skinuo majicu i brus, pa je spustio glavu među moje grudi i ljubio ih sa oduševljenjem.

Na jednom se odmakao od stola i seo u fotelju, drkao ga je i rekao „dođi“ . Sišla sam sa stola i sela mu u krilo okrenutih leđa, navukla sam se skroz do kraja. Dahtao je dok sam se navlačila na njega, zgrabio me je za grudi i masirao ih jednom rukom, a drugom mi je mazio klitoris, bilo je fenomenalno. Ubrzavala sam i usporavala ritam, onako kako je meni u tom trenutku odgovaralo.

A onda sam se okrenula ka njemu i ponovo sela.

 

Noge sam prebacila preko naslona za ruke a gornji deo tela mi je visio preko negovih ispruženih nogu. Držao me je za bokove i navlačio na kurac. Krv mi se sjurila u glavu i ludela sam od uzbuđenja. Bio je snažan, njegov čvrst stisak na mojim bokovima me je još više uzbudio, volim snažne muškarce.

Uhvatio me je za ruke i uspravio a potom me uhvatio za guzu, i tako zajedno samnom na kurcu je ustao i kleknuo na tepih. Spustio me je na leđa a ja sam podigla noge na njegova ramena, osećaj je sada bio još bolji. Njegov kurac je strugao unutrašnjost moje pice, dok su mu se prsti igrali mojim klitorisom. Jeza je prošla kroz moje telo i počela sam da svršvama kao luda i da se tresem.

Videla sam ga mutno i duplo kao da sam pijana. Vrisnula sam kratko i stavila ruke preko usta, nastavila sam da svršavam uz duboke uzdahe. A on je u poslednjem trenutku izvadio kurac iz mene i svršio mi po somaku i ribici. Bila sam pošteno pojebana. On je posle toga izašao na sat vremena, a ja sam ostala i završila posao.

Kada se vratio, platio je agencijsku cenu, a meni dao bakšiš još toliko. Oboje smo bili zadovoljni. Vozač je došao po mene, izneli smo materijal i ubacili u kombi. Dok smo se vozili ka firmi pitao je kakav je novi klijent? Rekla sam mu, klijent ko klijent, svi su isti.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 56

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top