U Pekari Je Bilo Strašno Vrelo

4.4
(68)

Radim kao vozač i razvozim brašno po pekarama, nimalo uzbudljiv posao.

 

To jutro ili bolje reći noć, sam vozio brašno u moju najomiljeniju pekaru. Gazdarica je sve sama radila, i pripremu, izradu, pečenje i prodaju peciva. U 3h posle ponoći već bi bila u pekari. Odavno je ostala bez muža a zbog dece i obaveza nije imala vremena da misli na sebe. Ipak mislio sam ja na nju. Bila je mršavica, ali prelepa i ljupka žena u 40-im godinama.

Mislio sam o njoj dok sam vozio, izgledala mi je seksi u belim bermudama i beloj majici sva uprljana brašnom po rukama i licu. Zadnja vrata su bila otvorena kada sam uneo prvi džak i spustio ga na paletu. Nije ni osetila da sam ušao pa se uplašila kada je čula kako spuštam džak.

Trgla se i izustila „id’u peršun uplaši me“. Ma, rekoh joj „ići ćeš ti u prešun, kada te neko zaskoči ovde, samo ti drži vrata otvorena širom“.

„Pa šta ću kada je ovde u pekari kao u paklu, dve peći mi rade, oću da umrem“.

 

Nasmejah se i rekoh „Pa sestro sama si, skini se lepo gola i radi“. Brzo je odgovorila „mmm opasan si ti, ali to nije higijenski“. „Što da ne upadne dlaka u burek, meni nebi smetala tvoja dlaka“ rekao sam joj i čekao reakciju.

Nasmejala se i rekla mi je „ti moje dlake nećeš videti, ja sam sva obrijana“ i nasmejala se… Prihvatili smo izazov oboje i nastavili. Pitao sam je „ pa jel baš sva, kao devojčica“? Nasmejala se i rekla jeste, skroz glatka“. Nastavili smo da se zajebavamo na tu temu pa sam joj rekao „ma ne verujem ja da si sva obrijana, nemaš ti vremena za sebe, puno radiš. Nego daj da vidim ako hoćeš“.

I dalje se smejala i rekla „eeee ne može to tako, da bi video nečije dlake moraš prvo da je izvedeš negde na piće, pa upoznavanje… “Smejao sam se i dodao „ma šta upoznavanje, upoznali smo se mi, već par meseci ti dovozim brašno“. To sam rekao i prišao joj lagano, uhvatio sam je oko struka i rekao: „Ti sama, ja sam, nemamo redovan seks, ajmo kao odrasli ljudi koji znaju šta žele da se ispomognemo.

Odbijala me ali sam video da želi, jednostavno većina žena ne može tek tako da stupi u odnose sa muškarcem, i ako gori od želje za seksom. Ona je bila takva i poštovao sam je zbog toga. Ali moja želja je bila velika i nastavio sam da je ubeđujem. Držao sam joj jednu ruku oko struka a drugom sam joj milovao obraz i rekao „sami smo, u pekari nema nikoga, niko neće znati da se to desilo, samo mi“

„Stidljivo je sagla glavu, a ja sam je privukao sebi i poljubio joj vrat, pa obraz i usne, nije reagovala.

 

Ponovo sam je poljubio u usta, ovaj put sa jezikom, i počela je da se prepušta uživanju. Zagrlila me je rukama oko vrata i lagano pomerala glavu dok su nam se jezici milovali.

Skinuo sam joj majicu ispod koje nije imala ništa i pokazale su se male grudi, nabrekle i sa tvrdim malim bradavicama. Uzimao sam ih u usta jednu po jednu i ljubio nežno. Spustio sam se na kolena i skinuo joj bermude, imala je tanke bele gaćice koje sam svukao laganim pokretom i ukazala se skroz obrijana pičkica lepe pekarke. Lizao sam je sa uživanjem a ona je tiho dahtala i stezala ivicu stola na koji je bila naslonjena dupencetom.

Ustao sam i podigao je na sto pa sam nastavio da je ližem. Gurao sam joj jezik u pičkicu koja je uveliko bila mokra. Bacakala je ruke i trzala nogama a ja sam rešio da joj pružim neviđeno zadovoljstvo jezikom. Palacao sam po njenoj pičkici a onda je rekla „daj mi ga“.

Ustao sam i skinuo se za svega nekoliko sekundi. Privukao sam je i raširio joj noge, uzeo sam ga u ruku i namestio na njenu pičku i samo ga gurnuo. Štrecnula se u tom trenutku i rekla „Uhhh kako je dobroo“.

Mešala je i dahtala dok sam joj ubacivao kurac a ona nije znala dali da se smeje ili da plače od sreće, znam da dugo nije imala nikoga, kao ni ja. Spustio sam glavi na njene divne male grudi i ljubio ih sa velikim žarom, dok je ona nogama čvrsto stegla oko mog struka kako bi dublje ulazio.

Lagano sam je spustio sa stola i okrenuo je, ona se lagano presavila preko stola i dala mi da je jebem otpozadi, ulazio sam brže i žešće i bilo je još slađe.

 

karanje u pekariStenjala je i govorila mi „šoferčino kako si me prevario, too, tako, ahhhhh“. Milovao sam malu guzu moje pekarke i osetio sam da ću da svršim, nisam želeo da dođe kraj pa sam ga izvadio. Spustio sam se na kolena, ljubio sam tu lepu malu guzu i lizao sam joj čmar dok sam gurao prste u davno zaboravljenu pičkicu.

Jednako je uživala i vrtela je guzom, svršavala je na moje prste a ja sam joj i dalje lizao čmar. Kada je prestala da drhti i da svršava, izvadio sam prste i polizao ih. Ustao sam i ponovo joj stavio kurac u mačkicu.

Išao sam polako, laganim tempom, da bi duže trajalo, a ona se opet vrpoljila. Okrenuo sam je i nabio na zid. Tela su nam se trljala u uzbudljivom ljubavnom plesu, stezao sam joj guzove i ljubio sise kada je ponovo počela da svršava. I ja sam bio blizu. Vratio sam je na sto i ubrzao maksimalno, došlo je do usijanja, moj kurac je hteo da eksplodira. Izvukao sam ga i svršio po njoj, dugo nisam imao ovaj osećaj. Noge su mi se grčile, kolena su klecala a moja sperma je padala po njoj. Konačno smo oboje dobili ono što dugo nismo imali.

Uneo sam ostatak brašna i rastali smo se uz poljubac. Sada jedva čekam da imam turu za nju, a ona je renovirala lokal. Deo magacina u pekari je pregradila, i tu je sada malo kupatilce sa tušem i izdvojena mala sobica u kojoj ima samo mali krevet za jednu osobu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 68

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

2 thoughts on “U Pekari Je Bilo Strašno Vrelo”

  1. biki

    biki takva pica obrijana nazivase brazilka ja je redovno brijam palimi muza ikolegu

    1. Bader

      Biki javi da li bi mi poslala sliku tvoje brazilke, drkao bih na nju i špricao seme u mlazevima! Javi ako hoćeš, da ti ostavim mail. Poz. stariji tip…

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top