Kafa Sa Komšinicom

4.2
(82)

Živim u centru grada gde je jako urbano, gde svi samo žure, gde se komšije pozdravljaju u prolazu i ne druže se.

 

Takva je bila i moja nova komšinica koja je nedavno iznajmila stan na mom spratu. Pozdravljali smo se u prolazu samo, a ja sam se uvek okretao za njom. Izgleda je fantastično i uvek zanosno. Prosečnog je izgleda ali nekako zrači seksipilom, uvek nosi tesne stvari i izaziva svojim oblinama.

Za sve koji vole da čitaju erotske priče iz komšiluka preporučujemo priču "Komšija Jebač" na našem sestrinskom sajtu.

Jednom smo se sreli u prodavnici, išli smo zajedno po prodavnici i uzimali namirnice i na kraju zajedno stali u red. Bila je jako pozitivna prema meni i uživao sam u priči. Izašli smo iz prodavnice i išli ka zgradi, a ja sam nosio jedan deo njenih namirnica.

Kada smo stigli do njenih vrata, otključala je i ušla prva okrenula se i rekla uđi i zatvorila vrata zamnom. Otišli smo u kuhinju i ostavili namirnice, a ona je rekla sedni da skuvam kafu i da se pošteno upoznamo. Seo sam i posmatrao je dok je stajala za šporetom. Bila je u tesnim farmerkama i još tesnijoj majici, prelepe obline su mi mamile osmeh na lice. Skuvala je kafu i kada se okrenula da spusti šolje na sto, jedna šolja je skliznula sa tacne i pala meni u krilo.

Skočio sam sa stolice a ona je viknula „jao izvini, bože kako sam smotana“ nastavila je da se izvinjava i spustila se na kolena i stavila mi krpu i pritisnula mesto gde je bila fleka od kafe.

Uradila je to spontano, a onda se trgla i sklonila ruku, i ponovila „izvini“. Rekao sam joj „što se izvinjavaš, meni to ne smeta“. Nasmejala se i dodala „ne sumnjam u to“. Ustala je i htela da skuva novu kafu, a ja sam rekao „mani kafu vidiš da nam se neda da je popijemo“. A ona se nagla na sudoperu i pitala pa šta ćemo“? Pa ja bih da skinem ovaj šorc sa mene, smeta mi ovo vlažno.

A komšinica će: „nadam se da ti ne smeta sve što je vlažno“..

 

Rekao sam da neke stvari volim vlažne, i skinuo šorc. Pogledala je u moje gaće i rekla pa i one su vlažne od kafe. Nisam ništa rekao samo sam skinuo i gaće, a ona se izbečila.

„Iju komšija koliki je“ rekla je oduševljeno i prišla mi. Bacila se na kolena i uzela ga u usta, pušila ga je sasvim lagano neko vreme a onda ustala. Otkopčala je tesne farmerke i skinula ih, ja sam joj svukao majicu i otkrio par jako lepih sisa. Spustio sam usne na njih i poljubio ih. Skinuo sam joj gaćice i podigao na sto, raširio sam joj noge i lizao joj macu, bila je tako slatka i meka.

Mazila me je po glavi i legla na leđa. Maca joj je uživla pod mojim jezikom. Podigao sam se i stavio joj ga, a onda sam je uzeo u ruke i odneo u sobu, spustili smo se na krevet dok je moj kurac još uvek bio u njoj.

Legla je na leđa, a ja sam se pružio preko nje i nastavio sam da joj ga ubacujem. Bila je vatrena, a njena guza nemirna, vrpoljila se sve vreme.

Mala pičkica je gutala ceo moj kurac i stezala ga mišićima.

 

Moj jezik je kružio oko njenih bradavica i lizao ih slasno. Sise su joj bile čvrste i okrugle, a moje usne su ih milovale dok su klizile po njima. Uspravio sam je i pružio noge, u par sekundi je već sedela na meni i navlačila se žestoko.

Uzbuđenje je raslo, menjali smo poze i dahtali u ritmu. Legao sam na leđa i savio noge u kolenima, a ona je raširila noge i sela na mene tako da su joj kolena bila pored moga tela. Dlanove je spustila pored mojih ramena i počela da se navlači, sporo pa brže, pa bi opet usporila i ponovo ubrzala. Bilo je fantastično, njene sise su bile iznad moje glave, i gledao sam ih kako se njišu napred nazad.

Zgrabio sam je za dupe i stegao a ona je ispuštala umilo „aahhh, aahh“ i nabadala se istim ritmom. A onda se okrenula, moje noge su i dalje bile savijene u kolenima, a ona je savila ruke oko mojih kolena i nastavila da se navlači.

Gledao sam kako ceo ulazi u njenu pičku, i uživao u sceni kao iz porno filma.

 

seksi komsinicaImala je lepo dupe, palila me glatka bela koža na njenom dupencetu. A onda se nagnula u nazad i spustila dlanove na krevet, a ja sam pružio noge. Bili smo dugo u toj pozi a onda se bacila na bok.

Legao sam iza nje, ona je zabacila nogu preko moje a ja sam joj glavićem protrljao čmarić i nabio ga u pičkicu. Uhvatio sam je za sisu i jebao silno i žestoko. Dahtala je i stenjala mnogo vatrenije nego do sada. Stezala me nogom i nabijala se guzom, a onda je ispustila „uuhhh“ dok je režala, svršavala je i i režala dok se cela tresla.

Čim je stala ja sam ga izvadio i svršio joj među guzove na čmar, bilo je neopisivo dobro, iscedio sam sve do poslednje kapi. Ostali smo tako da ležimo par minuta, a onda otišli pod tuš.Nakon tuša smo se vratili u krevet, i jebuckali se ostatak dana sve do uveče.

Komšinica i ja smo se pošteno upoznali i sada se družimo i redovno se viđamo na „kafi“.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 82

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top