Koncert Za Pamćenje

4.9
(17)

Bio sam sa drugarima na koncertu naše omiljene rok grupe, posetilaca je bilo par hiljada.

 

koncertKoncert se održavao na otvorenom, što je bilo super. Mogli smo da pušimo, što u zatvorenom ne može. Bilo je već skoro jutro ali još uvek mrak. Rulja je neumorno skakala i pevala, piva je bilo na sve strane, pravi doživljaj.

U toj gužvi sam primetio devojku malo dalje od mene. Imala je crno-crvenu kosu sa dve kratke kikice, a šiške isečene ravno u liniju. Kod oka je imala pirsing i nekoliko tetovaža po rukama.

Nosila je tesan crni kožni prsluk sa dosta otkopčanim rajsfešlusom pa su sisići kipeli.

Dole je imala kratku kariranu crno crvenu suknjicu, koja je jedva prekrivala izbačenu guzu, ia noge su bile gole i u crnim martinkama.

Odvojio sam se od društva i probijao se kroz gužvu ka njoj. Nekako sam uspeo da stanem tik iza nje, saginjao sam glavu i merkao njenu guzu koja je izgledala savršeno. Poželeo sam je istog trenutka.

Neko me je gurnuo od pozadi i ja sam se sudario sa njom, okrenula se ka meni, a ja sam se izvinuo. Ona se samo nasmešila i rekla „sve ok“. Posle par trenutaka sam se lagano pomerio malo unapred i moj kurac je blago dodirnuo njenu guzu. Ponovo se okrenula i nasmešila mi se bez reči.

Primio sam se i uradio sam to opet, ali ovaj put se nisam odmakao.

Stajao sam tako sa kurcem na njenom dupetu a ona je pravila lagane pokrete guzom i trljala se o moj kurac.

 

Osetila je kako postaje tvrđi i nabila se jako, hteo sam da puknem. Stavila je ruku iza leđa i uhvatila me za kurac i stegla. A ja sam joj stavio ruku ispod suknjice i opipao joj guzu, a zatim joj mazio ribicu preko gaćica. Bila je već vlažna, a ja sam rešio da je kresnem sada odmah tu.

Malo sam spustio žorc i izvukao ga, zadigao sam joj suknju i pomerio gaćice u stranu pa sam joj ga gurnuo. Primila ga je radosno i nabijla se i sama na moj kurac, sporo tako reći neprimetno.

Držao sam je za struk i lagano povlačio ka sebi. Bilo je jako uzbudljivo što smo se jebali tu među više hiljada ljudi, dok je trajao koncert a niko ništa ne vidi u mrklom mraku. Par minuta je trajo taj diskretni seks među gomilom ljudi.

Šapnuo sam joj „hajmo negde“. Okrenula se i rekla „hajdemo“. Otišli smo sa koncerta u obližnji park gde je već bilo nekoliko parova, pa su najbolja mesta već bila zauzeta. Međutim našli smo skrovito mesto i uleteli kroz žbunje.

Skinula je gaćice i stavila u tašnicu.

Prsluk je stavila na travu i namestila se četvoronoške, ja sam skinuo šorc i kleknuo sam iza nje.

 

Ubacio sam joj ga celog u tesnu vrelu pičkicu a ona je mešala i dahtala u mom ritmu, a naši glasovi su se mešali sa ostalim glasovima u parku pa je sve postalo još uzbudljivije. Svidelo mi se kako se nabadala imešala a ja sam joj mazio leđa i dupence.

Nismo ništa pričali samo smo menjali poze kako je kome palo na pamet. Legao sam na leđa a ona je čučnula iznad mene i navlačila mi se na kurac brzo i žestoko. Sise su joj skakale gore dole, a ja sam stavio ruke na njih i mazio ih. Gledala me je u oči kao da me hipnotiše, a ja sam uživao na bockavoj travi.

Spustila se na kolena i legla preko mene, mešala mi je na kurcu a on je buktao od temperature. Uhvatio sam je i spustio na leđa, pa legao preko nje. Uživala je dok su nam se tela trljala, podizala je guzu i cimala kukovima kao da je trese struja, jebala se profi.

Uspravio sam se i podigao joj noge spojene i skroz uspravno. Cepao sam je tako slatko i grickao sam joj listove kao kanibal.

Osetio sam da svršava, njen glas je postao životinjski, tresla se i mahnito tresla glavom.

 

To me je još više uspalilo i bio sam blizu da svršim. Izvukao sam ga i istresao na ribicu, ona se topila od miline a ja sam režao kroz zube i tresao se. Izjebali smo se baš ekstra. Dok smo se oblačili pitao sam je da razmenimo brojeve pa da se čujemo i ako želi da se opet vidimo. Dala mi je broj a ja sam ga ubeležio i cimnuo da joj ostane moj broj.

Pozvao sam je da je upoznam sa drugarima, a ona je rekla „ne mogu, moram da se vratim dečku, tamo je u gomili, pije pivo sa ortacima“. Bio sam iznenađen i smejao se kao blesav a i ona sa mnom. Sve u svemu koncert je bio super a ja se nisam vratio ortacima nego sam otišao kući, onako srećan.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.9 / 5. Broj glasova: 17

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top