Krojačica Po Meri

4.3
(30)

Trebao sam da budem kum na svadbi, pa sam otišao kod moje krojačice koja mi šije pantalone po meri i znamo se već dugo.

 

krojacicaInače krojačica je jako lepa i mlada, još uvek neudata i bez dečka, nekako nema sreće u ljubavi, šteta za tako lepu mladu osobu. Već je imala moje mere, ali je htela da proveri jer joj se činilo da sam smršao, a jesam. Klečala je ispred mene, glava joj je bila baš ispred mene u visini mog kurca, usta su joj bila blago otvorena, uzimala je meru dubine pantalona.

Mahinalno me je dodirnula po kurcu dok je držala metar u rukama, a ja sam reagovao. Osetila je da je tvrd, i na sekund me pogledala u oči.

Pogledi su nam se sreli a moj je govorio „puši ga molim te“. Krojačica je završila sa merenjem i sagla se da dohvati fasciklu, a ispod mini suknje su sevnule bele gaćice. Dvoumio sam se dali da je spopadnem ili ne.

Upisala je šta treba i okrenula se da mi kaže kada da dođem na probu.

Ja sam buljio u njen struk, i naravno da je to primetila, nasmejala se i pitala „da li ste dobro“. Nisam bio ali sam rekao da jesam, zamolio sam za čašu vode a ona se okrenula da mi naspe. Podigla se na prste da dohvati čašu sa police a ja sam gledao u njenu guzu. Osetila je to pa je sa sudopere namerno oborila kašičicu kako bi se sagla da je dohvati.

Dodala mi je vodu a onda se sagla po kašičicu, i opet su sevnule gaćice. Spustio sam čašu na sto i zgrabio je, počela je da se smeje i da meša dupetom.

Kurvica jedna, moja krojačica, pomislih i uhvatih je za pičkicu od pozadi.

 

Ispustila je „mmm“ a ja sam joj svukao gaćice, raskopčao sam pantalone i spustio ih na pod pa sam joj ga zabio onako momački. Stavila je ruke na sudoperu i počela da dahće, odmah je zamešala kukovima i nabadala se. Ulazio sam u nju jako a guzovi su joj se tresli pri mojim naletima.

Okrenuo sam je ka sebi i podigao, stavio sam je na sudoperu i uvukao joj ga. Obuhvatila me je nogama i držala se za sudoperu koja se klatila, nisam vadio kurac, nego sam je tako na kurcu preneo na sto i nastavio da je jebem. Ona je legla na leđa i stavila mi noge na ramena, a ja sam joj lizao noge dok sa prodirao u nju.

Onda sam je postavio da leži na stolu na stomaku, uhvatio sam je za butine i privukao sebi. Opet sam joj ga stavio i gledao sam kako ulazi i izlazi, uživanje je povećao pogled na njenu guzu koja je bila savršeno okrugla i zategnuta.

Izvadio sam ga i kleknuo, nabio sam joj jezik u picu i lizao je halapljivo.

 

Jezik sam premeštao sa pice na guzu i nazad. Dok mi je jezik bio na guzi, u pici su bili moji prsti.. uživala je podjednako dobro. Ritam dahtanja se nije menjao, a ja sam se sve više i više palio. Prešao sam sa kontra strane i stavio sam joj ga u usta, gurao sam ga a ona ga je celog gutala i uživala. U jednom trenutku krojačica mi reče da sednem, privukao sam stolicu i seo, a ona se namestila meni u krilo, i navukla se na kurac.

Jahala ga je kao krotitelj, divlje i uzbudljivo, osmeh joj nije silazio sa lica. Držala me je za ramena a ja nju za guzu, stezao sam je i masirao a ona je mahala glavom i počela da meša uz zvukove „ aaaah, uuhhh, mmm“. Bio je to znak da svršava, a to me je još više uzbudilo, stegla je mišiće i stegla mi kurac da je jedva izlazio napolje.

Izvukao sam ga i svršavao po podu njenog salona, bilo je vrhunski, onako neplanirano. Pantalone mi je odlično uradila, a ja ne menjam moju krojačicu. Sada ima dečka, ali ponekad oživimo uspomene, i ponovimo sve to.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 30

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top