Kad Policajac Izvadi Pendrek

4.5
(19)

Po zanimanju sam policajac, volim svoj posao i ako mnogi ne vole nas policajce.

 

policajac me vezao za krevetZanimljivi je, upoznajem nove ljude, a u patroli je uzbudljivo, jer je svaki izlazak nova priča za sebe. Jednom smo zaustavili devojku u džipu i obavili smo rutinsku kontrolu vozila i dokumenta. Ja sam je pretresao dok je jedan kolega proveravao auto a drugi dokumenta.

Bila je prava bomba, imala je dugu crnu kosu, i krupne bademaste oči, sise i dupe vrh, sve kako treba. Svidelo joj se dok sam je pretresao, a i meni. Malo sam je ispitivao, čime se bavi, gde je krenula i tako to. Nije bila odbojna, lepo je odgovarala na sva pitanja. A onda sam joj zatražio broj telefona da je pozovem na piće. Izdiktirala mi je broj uz osmeh a ja sam ga odmah ukucao u telefon.

Bilo je veče i kraj smene, pa sam je pozvao da se nađemo. Pristala je i isto veče smo se našli u kafiću u njenom kraju. Došao sam u civilu a uniformu sam ostavio u stanici, mislio sam da bi joj možda bilo neprijatno ako budem u uniformi. Krenulo je lepo, upoznali smo se malo bolje i jasno smo davali jedno drugom do znanja da nas zanima sex i ništa više.

Predložio sam joj da odemo kod mene, pošto znamo šta hoćemo. A ona je rekla “ne, kod mene ćemo ali ne sada, nego sutra uveče i da dođeš u uniformi, i sa ful opremom, lisice pendrek.. sve, kao policajac na dužnosti, hoću da me hapsiš”. Dogovor je pao i ubrzo smo se razišli.

Sutra veče sam bio ispred njenog stana i pozvonio.

Pogledala je kroz špijunku i otvorila, odmah je počela sa igrom rekavši “juuu gospodin policajac, šta se desilo”?

 

Rekao sam “ništa gospođice, samo rutinska kontrola donjeg veša, ne brinite”. Ušao sam i rekao joj “pokažite gde držite veš”? Odvela me do sobe i pokazala komodicu. Otvorio sam prvu fioku i dohvatio prve gaćice koje su bile na vrhu, bile su bele sa belom čipkom…

Reagovao sam “oho, nedozvoljeni primerak donjeg veša, gospođice da li znate da je ovo zakonom zabranjeno”? A ona se kao branila rečima, “nisam znala, kako da znam, jel neću u zatvor”. Nastavio sam da pretresam fioke i našao vibrator.

“Vatreno oružje u posedu” viknuo sam “bogami vi ste opasni i moraću da vas vežem”, uzeo sam lisice i vezao je za krevet. Ona je glumila uplašenu devojku a ja sam joj rekao, “moram da vas pretresem da vidim da li na sebi imate zakonom zabrenjen donji veš”.

Skinuo dam joj farmerke a na sebi je imala crveno – crne čipkane gaćice, pa sam rekao “ako nećete da idete u zatvor zbog ovoga, moraću da vas kaznim na licu mesta, “kaznite me gosn policajac, samo da ne odem u zatvor”. Skinuo sam joj majicu i ostavio je da visi preko ruku i lisica, a potom sam joj skinuo i gaćice. Naguzila se i rekla mi je “kaznite me žestoko kriva sam”.

Šljepnuo sam je po dupetu par puta, pa sam joj gurnuo prst u pičku, a ona je izbacila dupence da se nabode.

 

Onda sam uzeo vibrator i lagano je udarao po guzi sa njim, pa sam ga spustio na ulaz u njenu vaginu i igrao se malo. Gurnuo sam vrh vibratora u pičkicu pa sam joj dao da poliže, i tako par puta. A onda sam se skinuo i popeo se na krevet. Stavio sam joj moj „pendrek“ u  rekao “puši mala, kažnjavam te”.

Stajao sam mirno a ona se nabadala ustima na njega, ulazio je ceo i počeo je da raste u njenim ustima.

Pušila ga je halapljivo kao da joj od toga život zavisi.

Onda sam joj skinuo lisice i rekao da legne na leđa, pa sam je ponovo vezao za krevet. Raširio sam joj noge, i spustio glavu među njih i rekao “sada ću da nastavim da te kažnjavam” a ona je rekla “da, kaznite me gosn policajac, kažnjavajte me dugo”. Uzeo sam vibrator i stavio joj ga u ribicu dok sam lizao klitoris.

Dahtala je i mešala pohotno. A onda sam joj vibrator smestio u guzu i nastavio da joj ližem macu. Uživala je u kazni a ja u ulozi izvršitelja. Rešio sam da joj malo odmorim guzu, pa sam se ispružio preko nje i zabio joj kurčinu u picu. Uzdahnula je dugo i duboko, i počela neopisivo vatreno da meša guzom. Izjebao sam je dobro tako dok je bila na leđima, a onda sam je postavio na kolena.

Klečala je na krevetu sa rukama na uzglavlju od kreveta, i ušao sam joj od pozadi.

 

Stezao sam joj i širio kriške njene guze, a ona je divlje stenjala. Bio sam blizu svršavanja pa mi je trebala pauza, zato sam se spustio i lizao joj malo pičku malo čmar. Grickao sam njene guzove i nabijao joj jezik u pičkicu, a ona se palila sve više i više.

Skinuo sam joj lisice i legao sa skupljenim nogama, a ona je raširila noge i legla preko mene, stavila je dlanove na krevet i namestila ribicu iznad mog kurca, stavio sam joj ga na ulaz a ona se samo navukla, i nastavila da se navlači u tom položaju. Sve je radila sama a ja sam uživao i mazio joj sise koje su lebdele iznad mene.

Onda je u jednom trenutku prebacila ruke iza leđa i naslonila se na krevet dlanovima a raširene noge savila u kolenima pored moga tela. Nabadala se sada mnogo žešće i brže, tresla je i mešala kukovima kao mahnita, glavu je bacakala čas levo čas desno. Svršavala je na mom kurcu a njeni sokovi su cureli niz moj kurac. Kada je stala rekao sam joj da njena kazna nije izvršena do kraja, i da se spusti dole da mi ga popuši.

Za tren oka je imala moj kurac u ustima i gutala ga celog. Prsti su joj bili na mojim jajima i oko njih sve vreme.

Osetio sam da mi pulsira i počeo sam da joj svršavam u usta, sve je gutala sve što je izašlo.

 

A onda ga je olizala i pitala “zar nećeš da me kazniš u guzu.”

Iznenadio sam se i rekao hoću ali prvo mi donesi hladno pivo. Donela mi je pivo iz frižidera, i dok sam ja odmarao uz pivo i čekao da opet budem spreman, ona je ležala pored mene i igrala se sa mojim kurcem izvršiteljem. Nije mnogo prošlo i opet smo obojica bili spremni. Rekao sam joj strogo „baci se na kolena“, tako je i bilo, za tren oka je bila na kolenima.

Namestio sam se iza nje i ubacio ga u tesnu guzu, bilo je savršeno. Jebao sam je kratko ali slatko, ulazio je ceo skroz do jaja a ja sam joj skupljao i pritiskao guzove kako bi bilo još tesnije. Svršio sam joj u guzu dok su mi se kukovi grčili, a svršavao sam u trzajima kako sam joj i ulazio u guzu.

Nakon što sam svršio, legao sam pored nje i rekao kazna je izvršena. Disao sam duboko, nisam mogao da dođem do daha, a ona je rekla „odmori se malo, pa posle opet da me kazniš“. Ma nisam mogao da verujem da hoće još, nisam bio siguran da ću moći, ali pomslih, zakon mora da se poštuje i zločinci da se kažnjavaju, sve za službu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 19

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top