Ljubav Preko Fejsa

3.9
(19)

Bezveze sam napravio fejs iz radoznalosti, nisam ni znao šta je.

 

ljubav preko fejsaPočeo sam da pretražujem i nisam se dobro snalazio, pa mi je sve to izgledalo glupo. Povremeno sam ulazio na fejs i savladavao ga korak po korak, počeo sam da šaljem zahteve za prijateljstvo a i da ih primam.

Prijateljica moje sestre mi je poslala zahtev i ja sam prihvatio. Ubrzo je stigla i poruka, ništa specijalno uobičajena pitanja...

Nakon par dana počeli smo da flertujemo preko fejsa i postajalo je zanimljivije. Iz dana u dan smo bili sve slobodniji, i već smo otvoreno pisali o seksu. Problem je bio što je bila udata pa nismo mogli stalno da se dopisujemo.

Posle smo preko fejsa razmenili telefone pa smo se povremeno i čuli, razmenjivali smo sms-ove i vodili seksi razgovore. Počeo sam da se ložim a i ona, dogovarali smo se kako to da izvedemo s obzirom da živi u drugom gradu.

A onda se ona setila, kazaće mužu da ide da obiđe sestru, sestra joj na sreću živi u mom gradu.

 

I stvar je bila rešena. Provela je kod sestre prvi dan, a naredni sam je čekao na ugovorenom mestu.  Sestri je rekla da ide da prošeta i da pogleda izloge po gradu. Našli smo se na ugovorenom mestu i jedva sam je prepoznao jer sam je znao samo sa slika na fejsu koje su bile nešto starijeg datuma.

Nisam se razočarao, izgledala je prelepo, vitak struk, izbačena guza i sise, duga crna kosa, prelepe tanke oči i mesnata usta. Ličila je na boginju.

Zagrlili smo se i poljubili u usta bez jezika. Svratili smo prvo na kafu i piće, da se uživo upoznamo a onda krenuli kod mene.

Seli smo u taksi pozadi, i odmah počeli da se ljubimo, ovaj put sa jezikom. Nismo mogli da se obuzdamo, milovali smo se i ljubili strasno, hvatao sam je za butine i stezao, a taksista nas je gledao u retrovizoru.

Mnogo ljudi mašta o seksu na zadnjem sedištu taksija, jebačina sa taksistom je nešto sasvim drugo.

Jedva sam čekao da stignemo. S vrata smo se ponovo dohvatili i počeli da se skidamo, bili smo na sred stana goli kao od majke rođeni. Uhvatio sam je u naručje i odneo u sobu. Spustio sam je na krevet, a ona se bacila na leđa a ja preko nje.

Ljubio sam je a moj kurac je ležao na njenoj pičkici i rastao.

 

Kada je bio dovoljo krut, ubacio sam ga a ona je bila vlažna i topla.

Seks je odmah krenuo brzim i vatrenim tempom, ulazio sam snažno u nju, ceo do kraja a ona dahtala i govorilo „too, nabi mi ga celog, ahh“.

Bili smo dugo u toj pozi, a onda me je okrenula na leđa, legla je preko mene pa se namestila na kolena i uvukla ga u pičkicu. Sama se navlačila i dahtala kao posle dva dana u pustinji bez vode. Palilo me njeno dahtanje i jecanje, ona se malo odigla i ostala u tom položaju, a ja sam joj ga ubacivao odozdo. Menjali smo poze i valjali se po krevetu kao zmije.

Noge su joj bile pored moga tela a dlanovi pored mojih nogu a ona je dizala dupe i mešala na mom kurcu divlje i vatreno.

Okrenuo sam je na stomak i kleknuo iza nje, ona se uspravila i bila na kolenima, ubacio sam joj ga i uhvatio je za sise. Zabacila je glavu i spustila je na moje rame, a ja sam joj grickao uvo, i ljubio vrat dok sam je jebao u toj pozi. Jebala se vatreno, sve vreme se nabadala i mešala guzom, mlela mi je kurac kao mašina.

Želeo sam da je jebem u svim mogućim pozama kojih sam se setio.

 

Klečao sam na krevetu a ona mi je sela u krilo tako da su joj kolena bila pored mojih, nabadala se divlje svom težinom, dok su njeni guzovi udarali ispod mog stomaka, a ja sam je zagrlio i mazio joj klitoris.

A onda sam je lagano gurnuo napred i ona se dočekala na dlanove, savio sam se i lizao joj ribicu i čmar. A onda sam se uspravio i nabio joj ga otpozadi. Jebao sam je a ona je pružila ruke po krevetu a dupe joj je ostalo visoko podignuto.

Dok sam joj kurcem ulazio u pičkicu, palcem sam joj lagano mazio čmar i pomalo gurao vrh palca u guzu. Po zvucima koje je ispuštala videlo se da joj se to sviđa. A onda sam joj gurnuo ceo palac u guzu i jebao je prstom.

Osetio sam da svršava i ništa nisam menjao. Svršavala je uz uzdahe i jecaje i trzaje kukova, a onda sam ga izvadio i svršio joj po dupetu. Ona se pružila po krevetu a ja preko nje i ljubio joj leđa.

Rekla mi je da sam mogao i u guzu da joj ga stavim, a ja sam rekao da ćemo to kasnije kada budemo sve ponovili. I tako je bilo, ponovili smo sve a tad sam joj svršio u guzu kako je ona htela.

Želeo sam da traje ceo dan i celu noć ali je morala da se vrati kod sestre da ova ne bi brinula i zvala.

Tako sam se ja uverio da je ljubav preko fejsa moguća... Ona je kasnije ostavila muža i sada živimo zajedno...

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.9 / 5. Broj glasova: 19

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top