Bezveze sam napravio fejs iz radoznalosti, nisam ni znao šta je.

 

ljubav preko fejsaPočeo sam da pretražujem i nisam se dobro snalazio, pa mi je sve to izgledalo glupo. Povremeno sam ulazio na fejs i savladavao ga korak po korak, počeo sam da šaljem zahteve za prijateljstvo a i da ih primam.

Prijateljica moje sestre mi je poslala zahtev i ja sam prihvatio. Ubrzo je stigla i poruka, ništa specijalno uobičajena pitanja...

Nakon par dana počeli smo da flertujemo preko fejsa i postajalo je zanimljivije. Iz dana u dan smo bili sve slobodniji, i već smo otvoreno pisali o seksu. Problem je bio što je bila udata pa nismo mogli stalno da se dopisujemo.

Posle smo preko fejsa razmenili telefone pa smo se povremeno i čuli, razmenjivali smo sms-ove i vodili seksi razgovore. Počeo sam da se ložim a i ona, dogovarali smo se kako to da izvedemo s obzirom da živi u drugom gradu.

A onda se ona setila, kazaće mužu da ide da obiđe sestru, sestra joj na sreću živi u mom gradu.

 

I stvar je bila rešena. Provela je kod sestre prvi dan, a naredni sam je čekao na ugovorenom mestu.  Sestri je rekla da ide da prošeta i da pogleda izloge po gradu. Našli smo se na ugovorenom mestu i jedva sam je prepoznao jer sam je znao samo sa slika na fejsu koje su bile nešto starijeg datuma.

Nisam se razočarao, izgledala je prelepo, vitak struk, izbačena guza i sise, duga crna kosa, prelepe tanke oči i mesnata usta. Ličila je na boginju.

Zagrlili smo se i poljubili u usta bez jezika. Svratili smo prvo na kafu i piće, da se uživo upoznamo a onda krenuli kod mene.

Seli smo u taksi pozadi, i odmah počeli da se ljubimo, ovaj put sa jezikom. Nismo mogli da se obuzdamo, milovali smo se i ljubili strasno, hvatao sam je za butine i stezao, a taksista nas je gledao u retrovizoru.

Mnogo ljudi mašta o seksu na zadnjem sedištu taksija, jebačina sa taksistom je nešto sasvim drugo.

Jedva sam čekao da stignemo. S vrata smo se ponovo dohvatili i počeli da se skidamo, bili smo na sred stana goli kao od majke rođeni. Uhvatio sam je u naručje i odneo u sobu. Spustio sam je na krevet, a ona se bacila na leđa a ja preko nje.

Ljubio sam je a moj kurac je ležao na njenoj pičkici i rastao.

 

Kada je bio dovoljo krut, ubacio sam ga a ona je bila vlažna i topla.

Seks je odmah krenuo brzim i vatrenim tempom, ulazio sam snažno u nju, ceo do kraja a ona dahtala i govorilo „too, nabi mi ga celog, ahh“.

Bili smo dugo u toj pozi, a onda me je okrenula na leđa, legla je preko mene pa se namestila na kolena i uvukla ga u pičkicu. Sama se navlačila i dahtala kao posle dva dana u pustinji bez vode. Palilo me njeno dahtanje i jecanje, ona se malo odigla i ostala u tom položaju, a ja sam joj ga ubacivao odozdo. Menjali smo poze i valjali se po krevetu kao zmije.

Noge su joj bile pored moga tela a dlanovi pored mojih nogu a ona je dizala dupe i mešala na mom kurcu divlje i vatreno.

Okrenuo sam je na stomak i kleknuo iza nje, ona se uspravila i bila na kolenima, ubacio sam joj ga i uhvatio je za sise. Zabacila je glavu i spustila je na moje rame, a ja sam joj grickao uvo, i ljubio vrat dok sam je jebao u toj pozi. Jebala se vatreno, sve vreme se nabadala i mešala guzom, mlela mi je kurac kao mašina.

Želeo sam da je jebem u svim mogućim pozama kojih sam se setio.

 

Klečao sam na krevetu a ona mi je sela u krilo tako da su joj kolena bila pored mojih, nabadala se divlje svom težinom, dok su njeni guzovi udarali ispod mog stomaka, a ja sam je zagrlio i mazio joj klitoris.

A onda sam je lagano gurnuo napred i ona se dočekala na dlanove, savio sam se i lizao joj ribicu i čmar. A onda sam se uspravio i nabio joj ga otpozadi. Jebao sam je a ona je pružila ruke po krevetu a dupe joj je ostalo visoko podignuto.

Dok sam joj kurcem ulazio u pičkicu, palcem sam joj lagano mazio čmar i pomalo gurao vrh palca u guzu. Po zvucima koje je ispuštala videlo se da joj se to sviđa. A onda sam joj gurnuo ceo palac u guzu i jebao je prstom.

Osetio sam da svršava i ništa nisam menjao. Svršavala je uz uzdahe i jecaje i trzaje kukova, a onda sam ga izvadio i svršio joj po dupetu. Ona se pružila po krevetu a ja preko nje i ljubio joj leđa.

Rekla mi je da sam mogao i u guzu da joj ga stavim, a ja sam rekao da ćemo to kasnije kada budemo sve ponovili. I tako je bilo, ponovili smo sve a tad sam joj svršio u guzu kako je ona htela.

Želeo sam da traje ceo dan i celu noć ali je morala da se vrati kod sestre da ova ne bi brinula i zvala.

Tako sam se ja uverio da je ljubav preko fejsa moguća... Ona je kasnije ostavila muža i sada živimo zajedno...

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *