Moja Pomoćnica Svetlana

4.3
(34)

Radim kao kuvar u restoranu i volim svoj posao, volim da smišljam nova jela i da eksperimentišem.

 

Za mene je kuvanje umetnost, još ako imam dobar tim pomoćnika, onda je stvar vrhunska. Većinu pomoćnika sam morao da treniram po mome, i da ih upoznajem sa stvarima. Ali Svetlana je bila savršena. Sećam se kada je došla na razgovor za posao, impresionirala me je izgledom na prvi pogled.

pomocnica u kuhinjiZlatna kosa, plave oči, skladno telo sa malo većim sisama, i dobrom čvrstom guzom. Na razgovoru sam iz njenih odgovra na moja pitanja odmah shvatio da je prava za ovaj posao i primio sam je.

Znala je posao, u pravo vreme je stavljala sastojke i začine, sve je znala da secka i da obrađuje, tek po nekada bih joj dao neku sugestiju čisto da olakša sebi. Voleo sam sa njom da kuvam, lepo smo se slagali, kuvanje sa njom je bilo uživanje.

Često smo se sudarali po kuhinji, vrlo često smo bili jako blizu jedno drugog, i slušao sam njeno duboko disanje koje me je palilo. Više puta sam poželeo da je poljubim, ali bih mogao da odgovram zbog mobinga.

Činilo mi se da i ona gaji emocije prema meni ali nisam bio siguran.

 

Prošlo je izvesno vreme a ona je skapirala moj posao i rad, i uvek reagovala u pravom trenutku da doda, isecka, pripremi… kao da mi čita misli. Bilo je veče pred doček nove godine, u restoranu je bio organizovan doček pa sam morao to veče da ostanem posle radnog vremena do kasno da pripremim neke soseve i obradim namirnice za sutra. Svetlana je ostala dobrovoljno da mi pomogne i bilo mi je drago.

U kuhinji je bilo vrelo pa smo bili u kuvarskim belim majicama, a dole kecelje obmotane oko tela.

Ja ispod moje nisam imao ništa, bio sam go, a za nju nisam još uvek znao. Radili smo punom parom, posla preko glave, leteli smo po kuhinji i znojili se od vrućine. Termometar je pokazivao 32˚, povremeno bi otvorili vrata od komore na par sekundi da se rashladimo, pa bi nastavili istim tempom.

U jednom trenutku se zateturala i ja sam je zadržao da ne padne. Pitao sam je dali joj je dobro a ona je rekla da je ok, samo joj se malo vrti u glavi.

Predložio sam pauzu i otišli smo u prostoriju za presvlačenje.

 

Držao sam je oko struka i za ruku, i pomagao joj da se spusti u fotelju. Bili smo licem u lice, osetio sam strasnu želju da je poljubim, i rizikovao sam. Prislonio sam usne na njene i poljubio je nežno. Zastao sam da vidim reakciju, a ona je krenula glavom ka meni i uzvratila poljubac.

Ljubili smo se strasno, a ja sam joj zavukao ruku ispod majice, nije imala brus, tako da sam odmah osetio njene grudi, čvrste i zategnute. Krenuo sam rukom ispod kecelje i iznenadio se kada sam ustanovio da ni ona nema gaće.

Pomazio sam je po ribici i stavio joj prst a ona je već bila vlažna. Kleknuo sam ispred nje na pod i podigao joj kecelju i video lep mali obrijani pičić. Odmah sam uposlio svoj jezik i oblizao je slatko, bila je tako slasna i mirišljava, da mi je kurac odmah skočio.

Ustao sam i odmotao kecelju a kurac je stajao pravo njoj pred očima.

Uzela ga je i stavila u usta, pušila ga je sa uživanjem i golicala mi jaja.

 

Sišla je sa fotelje i kleknula na pod. Nastavila je da ga puši sa velikim žarom, a ja sam joj mazio lice, i usne prstima. Spustio sam se i ja na kolena i okrenuo je ka fotelji, ona je naslonila ruke na fotelju, a ja sam joj ušao od pozadi.

Bila je tako topla i vlažna a moj kurac je klizio i ulazio duboko u nju. Njeno mešanje guzom je samo povećavalo temperaturu u mom kurcu i meni. Mazio sam joj nežnu guzu i štipkao a ona se nabadala i mešala kukovima. Spustila se celim gornjim delom tela na fotelju a ja sam ubrzao ritam. Dahtala je sve dublje i brže i palila me svojim glasom.

Oborio sam je na leđa na pod i legao preko nje, jebao sam je u misionarskoj pozi i ljubio joj čvrste bele sise, a ona se uvijala ispod mene i jecala. Držao sam je za butine i stezao, kada sam osetio da trza kukovima.

Ispuštala je dubok životinjski glas i svršavala ispod mene dok je kolutala očima. Taj prizor me je dovodio do ludila pa sam osetio da ću i ja da svršim. Izvadio sam ga i svršavao po njoj dok mi je kurac pulsirao u rukama. Bila je to fenomenalna noć , a svaki sledeći put je bilo još bolje. Sve dok njen muž nije dobio radno mesto u drugom gradu pa su morali da se odsele. A ja i sada imam dobru pomoćnicu, ali ne tako dobru kao Svetlanu.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 34

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top