Muž Moje Koleginice

4.2
(88)

Muž moje koleginice je bio jako zgodan, šarmantan, lep, krupan, pravi muškarac kakvog bi svaka htela da pojebe, pa i ja.

 

Znajući da joj je muž serviser računara, jednom sam joj se na poslu požalila da me zeza komp kod kuće i da moram da ga nosim u servis. A u stvari sam želela da mi ponudi svog muža. I rekla je nemoj da si smešna pa znaš da je moj muž majstor za kompjutere, on će ti to srediti, ništa ne brini.

Stvari su se odvijale kako sam i htela. Kada smo završile smenu, njen muž je čekao u kolima ispred firme. Rekla je dođi da se dogovoriš sa mojim mužem kada da dođe.

Prišle smo kolima i on je izašao, prišao je i poljubio ženu a zatim se pozdravio i samnom. Ošacovao me od glave do pete dok je ona objašnjavala da mi treba njegova pomoć. Sa zadovoljstvom je pristao a ja sam rekla da ću odrediti dan za to i javiti. Razišli smo se a ja sam razmišljala kako da izbegnem nju, nisam želela da i ona bude tu.

Smislila sam plan, njegovoj ženi sam dala ključeve od stana i rekla joj, neka on dođe sutra ujutru dok smo na poslu i nek sredi komp, pa ćemo sa posla ti i ja kod mene pa da svi zajedno ručamo. Složila se i sve je išlo po planu. Međutim ja sam se ujutru javila šefu i rekla da imam jaku upalu i da ne mogu da dođem na posao, i zamolila ga da mi da slobodan dan.

Sve je bilo sređeno, otišla sam u kupatilo i sredila se a njen muž je otključao vrata i iznenadio se kada je video da sam kod kuće.

 

Rekla sam mu dobro jutro i ponudila ga da sedne, skuvala sam kafu i sipala piće da se malo opustimo. Vodili smo lagan razgovor a ja sam mu blagim flertom davala do znanja šta želim.

Sreća pa je inteligentan i odmah je shvatio. Pitao me je da li može da se istušira kod mene, rekla sam naravno i pokazala mu gde je kupatilo. A on je rekao, a možemo i zajedno ako hoćeš, nasmejala sam se i rekla da sam ja to već obavila, idi ti i požuri. Zamračila sam sobu i upalila mirišljave sveće i stvorila romantičnu atmosferu. Skinula sam se i legla na bok i čekala ga.

Pojavio se na vratima potpuno go, gladno sam gledala u njegov kurac dok mi je polako prilazio. Okrenula sam se na leđa a on je legao tik uz mene i poljubio me nežno. Bio je to predivan osećaj, njegov jezik se borio sa mojim a prsti su mu nežno dodirivali moju mačkicu. Ljubio mi je vrat i ramena, a njegov topao dah je proizvodio jezu koja je strujila mojim telom.

Spuštao se sasvim lagano preko mojih grudi i stomaka, njegove su usne nežno klizile po mom telu sve do moje vlažne mace. A onda sam osetila njegove tople usne na mojoj ribici i zadrhtala sam.

Ljubio je i lizao celu a ja sam drhtala od uzbuđenja.

 

Savila sam noge u kolenima a on je prebacio usne na moje butine, poljubio ih nekoliko puta i krenuo da se vraća usnama na gore. Ljubio mi je stomak, pa grudi, vrat, nežno me gricnuo za uvo i na kraju je prislonio usne na moje i jezici su nam se ponovo spojili. Gurnuo mi ga je snaženo a ja sam ga uzbuđena ugrizla za usnu.

Bio je tako tvrd i velik, celu me je ispunjavao a ja sam mu stezala široke i čvrste plećke pritiskajući ga na mene. Jebao me je grubo i nežno u isto vreme a tako senzualno, da sam se topila. Počeo je da meša guzom dok je ulazio u mene a ja sam spustila ruke na tu tvrdu guzu i mazila je.

Tiho sam mu šapnula da legne na leđa, sela sam na njega i sama ga ubacila. Navukla sam se i nabadala sporim tempom, dizala sam se i spuštala, moja maca je gutala njegov čvrsti kurac a on me je držao za kukove i stiskao ih svojim čvrstim šakama. Ludela sam od uzbuđenja i dahtala kao luda. Spustila sam se na njegove čvrste grudi i ljubila ih dok sam mešala i nabijala se na njega.

A onda me je prevrnuo na leđa, klečao je na kolenima i ulazio u mene dok se držao za moje noge koje sam mu stavila na ramena.

 

A onda je ustao držeći me za kukove. Stajao je pravo, moje noge su bile oko njegovog struka, a ja sam visila i oslanjala sam se na krevet samo ramenima i glavom.

Nikada nisam tako vodila ljubav a osećaj je bio fantastičan. Stajao je iznad mene kao car i stavljao mi ga je sa visine. U toj pozi sam svršila prvi put, sva sam se tresla a on je ubrzavao ritam. A onda me je lagano spustio, i opet mi je lizao ribicu koja je bila vrela od uzbuđenja. Uživala sam dok mi je gurao jezik, i sve vreme mi mazio stomačić.

Njegove krupne šake su me okrenule na bok, i legao je tik uz mene. Gurnuo mi ga je jako i ja sam se štrecnula kao da je prvi put. Prebacio je ruku preko mene i mazio mi ribicu dok je sa druge strane prodirao duboko svojim velikim kurcem. Gurala sam guzu u njegovo međunožje i uživala u svakom dodiru njegovog tela.

Valjao me je po krevetu kao palačinku i prebacio me na stomak, znala sam da me želi od pozadi.

 

koleginicin muz me razvaljuje od kurcaOslonila sam se na laktove i podigla guzu visoko. Ubacio ga je i nastavio bržim tempom, držao me je za guzu sa obe ruke i širio mi kriške dok je ulazio u mene, to mi je pružalo poseban osećaj zadovoljstva. Išao je sve brže i brže a ja sam se nabadala i pomagala mu.

Šapnula sam mu da svrši u mene, jer imam tabletu za dan posle. Osetila sam kako pulsira, i to me je ponovo dovelo do vrhunca, svršavala sam a i on sa mnom u isto vreme. Punio me je toplom tečnošću koju sam toliko volela. Bio je to divan stravstven seks sa pravim muškarcem koji me je zadovoljio na tako senzualan način.

Za vreme pauze na poslu, njegova žena, moja koleginica je pozvala da vidi kako sam, objasnila sam joj za upalu… A ona je pitala da li njen muž radi na kompu? Rekla sam da je već završio i da je odradio posao više nego odlično, i da sada komp radi bollje i brže.

Bila je srećna zbog toga a ja sam joj se zahvalila i rekla da dođe sa posla na ručak i da ću zadržati i njenog muža dok ona ne dođe. Složila se i rekla vidimo se. A njen muž i ja smo pre njenog dolaska otišli da se zajedno istuširamo, i vratli se u sobu da sve još jednom ponovimo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 88

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top