Striper

3.8
(22)

Bio sam mnogo mlađi nego sada i radio sam kao striper u poznatom klubu.

 

Žene su me obožavale, uživale su u mojim nastupima i željno iščekivale da dođem do kraja. Plaćali su me i da gostujem na žurkama. Tu je uvek bio dobar bakšiš, nije se znalo da li bolje plaćaju mlade ili starije. Seks sa mušterijama sam izbegavao iz određenih razloga, ali taj put jednostavno nisam mogao da izbegnem.

Pozvali su me na jednu žurku, mislio sam da je devojačko veče, ali nije tako bilo. Žene su se skupile i napravile žurku za svoju dušu, pa su rešile da se malo opuste uz striptiz.

Dovezao sam se na adresu u dogovoreno vreme, na sebi sam imao odelo i kravatu. Čim sam ušao u kuću video sam desetak pripitih dama koje su me dočekale sa aplauzom i vriskom. Posedale su u krug a ja sam pustio svoju muziku i započeo predstavu. Gledao sam ih redom u oči, zavodnički, dok sam skidao kravatu.

Skinuo sam sako i košulju a one su vikale „skini se, vadi ga napolje“…

 

Izvodio sam svoju predstavu i ostao samo u pantalonama. Napaljene žene su ustajale i cimale mi pantalone dok sam plesao sambu i skidao se. Skinuo sam pantalone i ostao u slip gaćama. Tresao sam kukovima a kurac mi je poskakivao, a one su i dalje vrištale.

Išao sam od jedne do druge i unosio sam im se u lice kurcom, a one su otvarale usta kao da žele da ga gricnu. Palile su se i hvatale me za dupe i butine, jedna je bila najhrabrija i uhvatila me za kurac. Odmakao sam se i nastavio sa plesom, a onda sam stao i pitao koja želi da mi skine gaće. Skočila je ista ona koja me ćapila za kitu vikala je „ja, ja“ kleknula je ispred mene i svukla mi gaće.

Klečala je i držala me za butine dok sam ja vrteo kitom ispred njene face. A onda je ustala i iz torbice izvukla gomilu para i rekla „devojke, vadite bakšiš za momka“.

Bila je to gomila love, nisam mogao da verujem.

 

matora mi pusi kuracPrišla mi je sa svim tim parama, spustila ih na pod pred moje noge i rekla „zavali se u fotelju i uživaj, i sve će ovo biti tvoje“ Predosetio sam šta će biti i pristao sam zbog para. Seo sam u fotelju, muzika je i dalje pičila, prilazile su mi na smenu i pušile kurac, jedna po jedna, a po nekad i po dve. Sve su se izređale i svaka ga je pušila po pola minute, minut.

Digao mi se, bio je krut a one su pravile drugi krug. Onda je jedna sela i počela da se nabada pičkicom. Radile su šta je koja htela, igrale su se samnom a celo vreme su tukle vodku. Trajalo je tako dok više nisu mogle da stoje na nogama.

Ležale su gde je koja pala, na fotelju, kauč, stolicu, pod… samo je najjača ostala na nogama. Prišla mi je i rekla „plaćam duplo od onoga na podu ako me jebeš“. Nasmejao sam se, sama pomisao koliko je para u pitanju mi je davala volju. A gospođa i nije bila tako loša, imala je dobre sise i dupe, i lepe crte lica.

Pitao sam je kako želi da je jebem, a ona mi je rekla da legnem na pod.

 

Spustio sam se na leđa a ona se namestila preko mene. Sela mi je na kitu i nabadala se lagano, oči su joj bile zatvorene a lice joj se blago grčilo, dok mi je đoka ulazio u njenu mačkicu. Ubrzavala je ritam i vrištala od uzbuđenja, neke od pijanih žena su gledale u nas i smejale se. Pokušavale su da nas dohvate ali su bile prikovane od vodke.

Počelo je da mi se dopada to sve, uživao sam dok se ova nabadala na mene a onda sam osetio nešto vlažno na mojim jajima, jedna je uspela da se dovuče i lizala mi je jaja. Ova je svršila na meni i samo se spustila na pod. A onda videh onu što mi je lizala jaja, bila je na kolenima i laktovima, i zvala me ka njoj.

Pomislih ma ko ga jebe, uživaj kada ti je dato, naguzio sam finu damu koja me je lepo zamolila. Nabio sam joj ga jako i jebao je junački, a bila je tesna… Stenjala je jako glasno, ostale su počele da obraćaju pažnju i da pružaju ruke ka nama kao zombiji. I ova je svršila i pružila se po podu.

Bio sam napaljen i hteo sam još da jebem.

 

Prišao sam jednoj koja je ležala na fotelji polusvesna, digao sam joj suknju i svukao gaćice. Kleknuo sam na ivicu fotelje i digao joj noge na ramena. Stavljao sam joj ga još žešće nego prethodnoj, uživala je i smešila se zatvorenih oči dok je uzbuđeno dahtala.

Skinuo sam joj bluzu i ščepao za sisetine, bile su velike i meke, masirao sam ih i prodirao joj u pičkicu. Nije mnogo prošlo i ona je svršavala uz drhtaje tela.

Pored fotelje je klečala sledeća uhvatila me za dupe i rekla „hoću da me jebeš u guzu, hajde“.

Sišao sam sa fotelje i prišao ovoj iza leđa, kleknuo sam i zabio joj ga u dupence a ona je vrisnula.

Uhvatila se za stranicu od fotelje i stezala je jako dok sam joj probijao čmar. Osetio sam da sam blizu svršavanja pa sam joj stisnuo guzove da bude još tesnije. Svršio sam joj u dupe i bilo je tako slatko.

Lagano sam ustao i otišao u kupatilo da se malo zaperem na lavabou. Obukao sam se i pokupio pare, pre nego što sam izašao okrenuo sam se da ih pogledam, nasmejao sam se i rekao laku noć, i ako ne znam dali me je neka u opšte čula.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.8 / 5. Broj glasova: 22

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top