Ujnina Sestričina

4.2
(67)

Bilo je to jednog davnog leta dok sam bio mnogo mlađi.

 

Ujak je krstio sina pa je bilo veliko veselje pod šatorom. Bilo je preko 200 zvanica sa ujnine i njegove strane, pilo se i veselio u svakom delu šatora.

Muzika je svirala kolce a ja sam sedeo i uživao u pogledu. Kolo se vilo blizu mene a mlade devojke su preplitale nogama i veslo skakale u kolu dok su im sisići skakali u ritmu muzike. Posebnu pažnju mi je privukla ujnina sestričina.

sestricinaKolo se vilo blizu mene a mlade devojke su preplitale nogama i veslo skakale u kolu dok su im sisići skakali u ritmu muzike. Posebnu pažnju mi je privukla ujnina sestričina.

Imala je dugu crnu talasastu kosu, predivne krupne crne oči i slatka mala usta. Na sebi je imala belu raskopčanu bluzicu iz koje su iskakali sisići, i belu kratku suknjicu sa crvenim pojasem, bila je preslatka. Uhvatio sam se u kolo pored nje, bila dosta niža od mene pa sam mogao da joj vidim sise.

Kolo se završilo a ja sam pratio pogledom gde će da sedne, video sam da je sela sa roditeljima. Otišao sam kod sestre od ujaka i raspitao se o ovoj maloj. Objasnila mi je da je tu sa roditeljima i da nema dečka.

Rekao sam joj da je izvuče napolje van šatora da se upoznam sa njom.

 

Sestra se nasmejala i rekla mi „ne brini ništa, sestra će sve da ti završi“. Pratio sam sestru pogledom i video ih da razgovaraju, a onda su ustale i krenule van šatora. Krenuo sam i ja i našao ih između kuće i voćnjaka, piškile su.

Sačekao sam malo, a kada su se obrisale vlažnim maramicama i podigle gaće ja sam prišao. Sestra nas je upoznala i rekla „ajde vi ćaskajte ja moram da se vratim, treba uskoro kevi da dam lek“, i samo se okrenula i otrčala.

Ostali smo sami a ona je bila malo zbunjena, pa sam odmah počeo da je opuštam rečima, „video sam kako igraš kolo, razbijaš, bila si najbolja“. Ćaskali smo tako neko vreme a ona je izjavila da joj je hladno i da bi da se vrati pod šator. Predložio sam da ostane samnom i da se družimo, a pošto joj je hladno predložio sam da odemo u moj auto i da tamo nastavimo druženje.

Pristala je i izašli smo kroz voćnjak na put i otišli do auta. Sedeli smo u mraku a ja sam joj delio komplimente, što joj je prijalo.

Spustio sam ruku na njenu golu butinu i počeo da je mazim, nije se bunila već je raširila noge .

 

Pomerio sam joj gaćice i gurnuo prstić u vlažnu ribicu, ušao sam nekoliko puta i pitao „hoćeš da ga pomaziš“? Klimnula je glavom a ja sam se odigao i skinuo pantalone. Uzela ga je u ruku i malo ga mazila, a onda ga je uzela u usta. Svlačila mi je kožicu dok ga je pušila a ja sam se topio od miline.

Uživao sam u njenim toplim i vlažnim ustima. Uspravio sam je i oborio njeno sedište, ona je legla a ja sam joj svukao gaćice i legao preko nje. Stavio sam joj ga a ona je uzdahnula i podigla raširene noge na tablu. Ulazio sam joj žestoko dok se auto ljuljao, sva sreća pa sam zbog gužve parkirao daleko od kuće gde nema uličnog svetla.

Nakon nekog vremena smo prešli pozadi. Kolenima je bila na zadnjem sedištu i stavila je ruke na naslon. Ja sam klečao na naslonu od prednjeg sedišta iza nje i ubacivao joj ga jako i brzo. Oboje smo uživali u strasnom zanosu, slušao sam njeno dahtanje koje je pratilo ritam mog ulaženja u nju.

Onda sam legao na spušteno sedište a ona se popela na mene, klečala je i nabola se na kurac, snažno.

 

Ulazio je do kraja a ja sam joj raskopčao bluzicu i izvadio špicaste sisiće. Mazio sam ih dok se ona navlačila na moj kurac i dahtala kao žedno kuče. Imala je dobru kondiciju, nabadala se dugo i brzo.

Namestio sam je da leži stomakom na spušteno sedište i opkoračio je, ubacio sam joj ga i pružio se preko nje, jebao sam je u ribicu dok mi se telo treljalo o nju. Dahtao sam joj za vraz dok sam je jebao otpozadi u ležećem položaju. Imala je lepo i čvrsto dupence i uživao sam dok ga je moja karlica dodirivala.

Okrenuo sam je na leđa i legao preko nje, ona me je obuhvatila nogama i vukla ka sebi dok sam ja ulazio i izlazio. Jednom rukom se držala za rukodržač iznad vrata a drugom se držala za vozačevo sedište. Uspravio sam se i klečao na sedištu, a ona je bila u mom krilu sa nogama iza mojih leđa.

Navlačio sam je na kurac a ona je divlje stenjala i držala se za naslon.

 

Tresla se sva kada je počela da svršava a njeni zubi su bili zariveni u moje rame. Svršavala mi je po kurcu a nije prestajala da se nabada. Onda je sišla sa mene a ja sam se zavalio na zadnje sedište. Pomagala mi je da svršim, savršenim radom njenih usana i malih ručica.

Uzimala ga je u usta i drkala ga. Kada sam počeo da svršavam u ustima joj je bio samo glavić, dok ga je drkala jednom rukom, drugom mi je mazila jaja, a ja sam se grčio i svršavao joj u usta. Lutkica je sve progutala, ponosno i zadovoljno.

Obukli smo se i vratili pod šator ali ne u isto vreme, ja sam prišao sestri da joj se zahvalim, a ona mi je namignula i rekla „baci kosku“.

Veselje je trajalo do ranog jutra, a ja sam otišao da spavam pre nego što se sve završilo. Mala lutkica i ja smo se povremeno viđali na slavama i veseljima kod ujaka i ujne. Sve dok nije došla u goste na nekoliko dana.

A onda bi je moja sestra dovodila kod mene. Ostavila bi nas i otišla u grad na neko vreme dok smo mi oživljavali stare uspomene.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 67

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top