Moj dečko i ja smo zajedno dva meseca, lepo nam je i slažemo se. Nije ljubomoran kao svi moji bivši.

 

Jedina mu je mana što voli da popije malo više, a kada popije nije mu stalo do nikoga, sem do alkohola. On je od onih što ne staju dok ne vide dno. Dogovorili smo se da u subotu veče dođem kod njega kući da se zezamo. I došla sam, kod kuće je bila njegova sestra koja je inače volela devojke i uvek me gledala sa interesovanjem.

Pozdravile smo se na vratima i poljubile u obraz. Ušla sam a ona mi je odmah sa vrata rekla da je njen brat sa društvom u kafani, a roditelji u vikendici. To što je ovaj moj bio u kafani me je odmah iznerviralo.

Počela sam da psujem i da ga nazivam ružnim imenima, kako nije mogao da me ispoštuje, znao je da dolazim, imali smo dogovor, jebao ga alkohol i kafana. Cimala sam se po ovoj zimi i kijametu a on u kafani…

Nervozno sam se bacila na trosed uz „uhh“, a ona me je smirivala i rekla „sedi kuvam vino, da popijemo po šoljicu i smirićeš se“. Pijuckale smo vino i stvarno me je opuštalo, već sam zaboravila da sam bila nervozna.

Posle druge šolje smo se smejale a da nisam ni znala zašto.

 

Ali sam primetila da me merka, i da je i to veče bila zainteresovana za mene.

Klatila sam se od alkohola i u jednom trenutku mi je pala glava na njeno rame, okrenula je glavu ka meni a ja sam svoju podigla sa njenog ramena, bile smo lice u lice. Okrenula sam glavu od nje i pitala se da li je trebalo da dođe do poljupca. Munula me je blago laktom i nasmejala se, okrenula sam se ka njoj a ona je rekla gledaj me u oči da vidim dali si pijana.

Unela mi se u facu, nosevi su nam se dodirivali, a ona je rekla „ako ti vidim brodove u očima to znači da si pijana“. Smejala sam se njenoj šali a ona je nastavila da zuri u moje oči. Kada sam se konačno uozbiljila, priljubila je svoje usne uz moje i poljubila me. Iznenadila sam se što mi je prijalo.

Uzvratila sam joj poljubac, a ona me je oborila na trosed. Legla je preko mene i ljubila me nežno i osećajno. Neki lepi žmarci su prolazili kroz moje telo i obuzela me je strast. Gurala sam joj jezik i ona meni, jezici su nam se stranso preplitali a ona je prelazila rukama po mom telu.

Skinula mi je džemper i majicu i lagano otkopčala brus.

 

Ljubila mi je grudi i ramena, spuštala se lagano i poljubila mi pupak. Lagano mi je otkopčala farmerke i svukla ih, poljubila mi je ribicu preko gaćica a ja sam se raznežila. Gaćice mi je svukla kao mađioničar liznula mi klitoris, naježila sam se i rastopila. Njen jezik je klizio po mojoj ribici i nežno je milovao.

Podigla je glavu ka meni i rekla „hajdemo u moju sobu“. Išla sam za njom kao hipnotasana a ona me je držala za ruku. Ušle smo u sobu a ona je počela da se skida a sve vreme je gledala u mene. Legla sam na krevet a ona preko mene, opet smo se stras

sestra mog decka

no ljubile, okrenula sam je na leđa i legla preko nje, radila sam joj isto što bih želela da ona radi meni.

Milovala sam je usnama po celom telu, od vrata i ramena moje su se usne spuštale preko pupka i stomaka do njene ribice. Prvo sam joj lizala butine i prepone a moji prstići su mazili njenu mačkicu. Nežno sam spustila usne na nju i omirisala je, mirisala je tako divno i opojno.

Izvadila sam jezik i polizala je celom dužinom, mali klitoris je virio i zvao me da ga obradujem jezikom.

 

Zaista sam uživala, i ako nikada ranije nisam pomislila da to uradim sa drugom devojkom. Lizala sam je strasno a ona je mešala i stenjala. Gurnula sam joj prste i mazila njenu unutrašnjost a ona se nabadala na moje prste. Legla sam preko nje i spustila ribicu na njene usne. Osetila sam kako mi ugurava jezik u rupicu i topila sam se od miline.

Uzvratila sam joj istom merom. Lomile smo se po krevetu u raznim pozama. A onda me je okrenula na stomak i raširila mi guzove, osetila sam njen topao jezik na mom čmaru a prsti su ponovo bili u mojoj pici.

Bilo je tako dobro, raširile smo noge i ukrstile ih, trljale smo naše pice jednu o dugu i dahtale od strasti i uzbuđenja. Nakon toga me je oborila na leđa i legla preko mene, gurala mi je prste u ribicu i trljala svoje telo o moje. Grudi su nam se dodirivale i pritiskale jedne druge, a jezici su nam se preplitali uzbudljivo i stravstveno.

Svršavala sam i nabadala se na njene prste, njene usne su sve vreme dok sam svršavala bile pripijene uz moje, a jezik joj je bio u mojim ustima. Želela sam da i ona svrši pa sam joj pomogla jezikom i prstima, kada je počela da se trese i da svršava po mojim prstima i jeziku, osećala sam se moćno i fenomenalno.

A onda smo legle jedna pored druge i tako zaspale. A ja sam prevarila dečka sa njegovom sestrom i nije mi krivo. U neko doba je stigao kući pijan i nije imao pojma šta se desilo. Tako mu i treba alkos jedan.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *