Sestra Mog Dečka

4.3
(83)

Moj dečko i ja smo zajedno dva meseca, lepo nam je i slažemo se. Nije ljubomoran kao svi moji bivši.

 

Jedina mu je mana što voli da popije malo više, a kada popije nije mu stalo do nikoga, sem do alkohola. On je od onih što ne staju dok ne vide dno. Dogovorili smo se da u subotu veče dođem kod njega kući da se zezamo. I došla sam, kod kuće je bila njegova sestra koja je inače volela devojke i uvek me gledala sa interesovanjem.

Pozdravile smo se na vratima i poljubile u obraz. Ušla sam a ona mi je odmah sa vrata rekla da je njen brat sa društvom u kafani, a roditelji u vikendici. To što je ovaj moj bio u kafani me je odmah iznerviralo.

Počela sam da psujem i da ga nazivam ružnim imenima, kako nije mogao da me ispoštuje, znao je da dolazim, imali smo dogovor, jebao ga alkohol i kafana. Cimala sam se po ovoj zimi i kijametu a on u kafani…

Nervozno sam se bacila na trosed uz „uhh“, a ona me je smirivala i rekla „sedi kuvam vino, da popijemo po šoljicu i smirićeš se“. Pijuckale smo vino i stvarno me je opuštalo, već sam zaboravila da sam bila nervozna.

Posle druge šolje smo se smejale a da nisam ni znala zašto.

 

Ali sam primetila da me merka, i da je i to veče bila zainteresovana za mene.

Klatila sam se od alkohola i u jednom trenutku mi je pala glava na njeno rame, okrenula je glavu ka meni a ja sam svoju podigla sa njenog ramena, bile smo lice u lice. Okrenula sam glavu od nje i pitala se da li je trebalo da dođe do poljupca. Munula me je blago laktom i nasmejala se, okrenula sam se ka njoj a ona je rekla gledaj me u oči da vidim dali si pijana.

Unela mi se u facu, nosevi su nam se dodirivali, a ona je rekla „ako ti vidim brodove u očima to znači da si pijana“. Smejala sam se njenoj šali a ona je nastavila da zuri u moje oči. Kada sam se konačno uozbiljila, priljubila je svoje usne uz moje i poljubila me. Iznenadila sam se što mi je prijalo.

Uzvratila sam joj poljubac, a ona me je oborila na trosed. Legla je preko mene i ljubila me nežno i osećajno. Neki lepi žmarci su prolazili kroz moje telo i obuzela me je strast. Gurala sam joj jezik i ona meni, jezici su nam se stranso preplitali a ona je prelazila rukama po mom telu.

Skinula mi je džemper i majicu i lagano otkopčala brus.

 

Ljubila mi je grudi i ramena, spuštala se lagano i poljubila mi pupak. Lagano mi je otkopčala farmerke i svukla ih, poljubila mi je ribicu preko gaćica a ja sam se raznežila. Gaćice mi je svukla kao mađioničar liznula mi klitoris, naježila sam se i rastopila. Njen jezik je klizio po mojoj ribici i nežno je milovao.

Podigla je glavu ka meni i rekla „hajdemo u moju sobu“. Išla sam za njom kao hipnotasana a ona me je držala za ruku. Ušle smo u sobu a ona je počela da se skida a sve vreme je gledala u mene. Legla sam na krevet a ona preko mene, opet smo se stras

sestra mog decka

no ljubile, okrenula sam je na leđa i legla preko nje, radila sam joj isto što bih želela da ona radi meni.

Milovala sam je usnama po celom telu, od vrata i ramena moje su se usne spuštale preko pupka i stomaka do njene ribice. Prvo sam joj lizala butine i prepone a moji prstići su mazili njenu mačkicu. Nežno sam spustila usne na nju i omirisala je, mirisala je tako divno i opojno.

Izvadila sam jezik i polizala je celom dužinom, mali klitoris je virio i zvao me da ga obradujem jezikom.

 

Zaista sam uživala, i ako nikada ranije nisam pomislila da to uradim sa drugom devojkom. Lizala sam je strasno a ona je mešala i stenjala. Gurnula sam joj prste i mazila njenu unutrašnjost a ona se nabadala na moje prste. Legla sam preko nje i spustila ribicu na njene usne. Osetila sam kako mi ugurava jezik u rupicu i topila sam se od miline.

Uzvratila sam joj istom merom. Lomile smo se po krevetu u raznim pozama. A onda me je okrenula na stomak i raširila mi guzove, osetila sam njen topao jezik na mom čmaru a prsti su ponovo bili u mojoj pici.

Bilo je tako dobro, raširile smo noge i ukrstile ih, trljale smo naše pice jednu o dugu i dahtale od strasti i uzbuđenja. Nakon toga me je oborila na leđa i legla preko mene, gurala mi je prste u ribicu i trljala svoje telo o moje. Grudi su nam se dodirivale i pritiskale jedne druge, a jezici su nam se preplitali uzbudljivo i stravstveno.

Svršavala sam i nabadala se na njene prste, njene usne su sve vreme dok sam svršavala bile pripijene uz moje, a jezik joj je bio u mojim ustima. Želela sam da i ona svrši pa sam joj pomogla jezikom i prstima, kada je počela da se trese i da svršava po mojim prstima i jeziku, osećala sam se moćno i fenomenalno.

A onda smo legle jedna pored druge i tako zaspale. A ja sam prevarila dečka sa njegovom sestrom i nije mi krivo. U neko doba je stigao kući pijan i nije imao pojma šta se desilo. Tako mu i treba alkos jedan.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 83

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top