Volim vežbe i trening, ali nisam hteo da plaćam teretanu, pa sam napravio sopstvenu u sobi koja mi je zvrjala prazna.

 

seksi vežbeSvakodnevno sam radio razne vežbe i bio sam ispunjen, i zadovoljan svojim izgledom. U Kući do moje je živela sa roditeljima mlada studentkinja, bila je punačka ali sexi. Imala je prelepe plave oči i tamniju kožu što je prava retkost.

Kosu je šišala na kratko i farbala u plavo, sve se to prelepo uklapalo sa punim mesnatim usnama. Voleo sam da je sretnem i bacim pogled na dobre sise zbog kojih su dugmići na košulji bili zategnuti do pucanja. A guza prava bomba, pogotovo kada je u kratkoj suknji, a najčešće je takve i nosila.

Sreli smo se na ulici i pozdravili, a ona me je zadžala da me nešto pita. Razgovor je tekao ovako:

-Želim da smršam, ali ne mogu da gladujem, a teretana i fitnes ne dolaze u obzir jer me je sramota, debela sam.

Mogu li kod tebe da vežbam a ti da mi pokazuješ vežbe, platiću ti.

-Kakvo plaćanje – rekao sam oduševljeno – biće mi drago da ti pomognem i da vežbamo zajedno.

Dogovorili smo se da dolazi kada god može posle 7h uveče.

Sutra veče je pozvonila na vrata, otvorio sam a ona je stajala u tesnoj roze majici, ispod koje nije imala brus pa su joj se videle bradavice kroz majicu.

 

Dole je imala skoro providne crne helanke ispod kojih su se nazirale rozikaste gaćice. U ruci je držala peškir i nervozno ga stiskala. Uveo sam je u teretanu i rekao da se malo opusti dok nam napravim vitaminski šejk i stavim u frižider da se ohladi. Vratio sam se a ona je radoznalo razgledala sprave za vežbanje.

Počeli smo sa laganim vežbama za opuštanje, pokazivao sam joj vežbe a ona ih je ponavljala, ako nije znala da ponovi pokret, ja bih je uhvatio za ruke i pomerao ih kako bi shvatila. Bila je pomalo stidljiva pa sam rešio da je opustim.

Pustio sam brzu muziku koja podiže adrenalin dok se vežba. Brzo je shvatala pokrete, a ja sam se ložio na njeno telo, nije ni bila svesna da je mnogim muškarcima privlačna baš takva kakva jeste. Ležala je na leđima a ja sam joj savijao noge u kolenima i ispravljao ih, gledao sam u njeno međunožje i nabubrelu pičkicu koja se ocrtavala ispod helanka.

Posle smo radili trbušnjake, sedeo sam na njenim nogama, i raširio moje, podizala se i svaki put bi joj pogled pao na moje međunožje.

 

A ja sam uživao u pogledu na njeno telo. Vežbali smo lagano a ona se znojila, majica joj je bila mokra pa su se sise lepo ocrtavale.

Predložio sam pauzu i otišao po šejk, vratio sam se a ona se hladila tako što je podizala i spuštala majicu.

Nakon kraće pauze, rekao sam joj da klekne četvoronoške, stao sam iza nje i povlačio joj i ispravljao nogu po nogu, a onda sam je pustio da to radi sama. Stajao sam iza nje i gledao kako joj se zateže guza. Bio sam napaljen i hteo sam da je jebem.

Spustio sam šorc i gaće na pod i skinuo majicu, rekao sam joj da ostane tako jer prelazimo na druge vežbe. Rekao sam joj da u tom kučećem položaju raširi noge, što je i uradila, a ja sam se spustio na kolena iza nje. Uhvatio sam je za kukove i rekao da ih pomera levo desno sasvim lagano, dok je to radila ja sam prislonio kurac na njeno mesnato dupe i uživao u njenim pokretima guze koja je trljala moj kurac.

Digao mi se i postao je tvrd, hteo je da probije helanke.

 

Nije stajala, ali me je pitala kakve su ti ovo vežbe. Rekao sam da su to vežbe za mršavljenje, najbolje od svih. A onda sam joj svukao helanke i nabio kurac u vlažnu pičkicu. Oduševljeno je ispustila „Aaahhh“. Nabijao sam ga slatko a ona je mešala i ubrzavala ritam. Držao sam je za guzove i šamarao ih a ona je vikala „to, to, komšija aahh“

A onda sam je okrenuo na leđa i stavio ga, gledao sam sa uživanjem kako nestaje u njenoj mesnatoj pici i vraća se. Legao sam preko nje i ljubio joj znojave sise, a ona je stenjala.

Podigao sam joj noge na ramena i prodirao žestoko u nju, prsti su mi bili na njenoj ribici i mazili je veselo.

Temperatura je rasla, njeno dahtanje me je dovodilo do ludila, počela je da trese kukovima i da svršava uz vrisak, ispuštala je takve zvuke, da bi se i mrtvacu digao. A onda sam joj spustio noge i izvukao ga, svršio sam po njoj, kapi sperme su padale po njenoj pici i stomaku. Nakon toga smo se zajedno istuširali. I ponovili sve to u mojoj spavaćoj sobi, kako je bilo pročitajte u nastavku ove erotske priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *