Vežbe Za Mršavljenje 1.deo

4.6
(20)

Volim vežbe i trening, ali nisam hteo da plaćam teretanu, pa sam napravio sopstvenu u sobi koja mi je zvrjala prazna.

 

seksi vežbeSvakodnevno sam radio razne vežbe i bio sam ispunjen, i zadovoljan svojim izgledom. U Kući do moje je živela sa roditeljima mlada studentkinja, bila je punačka ali sexi. Imala je prelepe plave oči i tamniju kožu što je prava retkost.

Kosu je šišala na kratko i farbala u plavo, sve se to prelepo uklapalo sa punim mesnatim usnama. Voleo sam da je sretnem i bacim pogled na dobre sise zbog kojih su dugmići na košulji bili zategnuti do pucanja. A guza prava bomba, pogotovo kada je u kratkoj suknji, a najčešće je takve i nosila.

Sreli smo se na ulici i pozdravili, a ona me je zadžala da me nešto pita. Razgovor je tekao ovako:

-Želim da smršam, ali ne mogu da gladujem, a teretana i fitnes ne dolaze u obzir jer me je sramota, debela sam.

Mogu li kod tebe da vežbam a ti da mi pokazuješ vežbe, platiću ti.

-Kakvo plaćanje – rekao sam oduševljeno – biće mi drago da ti pomognem i da vežbamo zajedno.

Dogovorili smo se da dolazi kada god može posle 7h uveče.

Sutra veče je pozvonila na vrata, otvorio sam a ona je stajala u tesnoj roze majici, ispod koje nije imala brus pa su joj se videle bradavice kroz majicu.

 

Dole je imala skoro providne crne helanke ispod kojih su se nazirale rozikaste gaćice. U ruci je držala peškir i nervozno ga stiskala. Uveo sam je u teretanu i rekao da se malo opusti dok nam napravim vitaminski šejk i stavim u frižider da se ohladi. Vratio sam se a ona je radoznalo razgledala sprave za vežbanje.

Počeli smo sa laganim vežbama za opuštanje, pokazivao sam joj vežbe a ona ih je ponavljala, ako nije znala da ponovi pokret, ja bih je uhvatio za ruke i pomerao ih kako bi shvatila. Bila je pomalo stidljiva pa sam rešio da je opustim.

Pustio sam brzu muziku koja podiže adrenalin dok se vežba. Brzo je shvatala pokrete, a ja sam se ložio na njeno telo, nije ni bila svesna da je mnogim muškarcima privlačna baš takva kakva jeste. Ležala je na leđima a ja sam joj savijao noge u kolenima i ispravljao ih, gledao sam u njeno međunožje i nabubrelu pičkicu koja se ocrtavala ispod helanka.

Posle smo radili trbušnjake, sedeo sam na njenim nogama, i raširio moje, podizala se i svaki put bi joj pogled pao na moje međunožje.

 

A ja sam uživao u pogledu na njeno telo. Vežbali smo lagano a ona se znojila, majica joj je bila mokra pa su se sise lepo ocrtavale.

Predložio sam pauzu i otišao po šejk, vratio sam se a ona se hladila tako što je podizala i spuštala majicu.

Nakon kraće pauze, rekao sam joj da klekne četvoronoške, stao sam iza nje i povlačio joj i ispravljao nogu po nogu, a onda sam je pustio da to radi sama. Stajao sam iza nje i gledao kako joj se zateže guza. Bio sam napaljen i hteo sam da je jebem.

Spustio sam šorc i gaće na pod i skinuo majicu, rekao sam joj da ostane tako jer prelazimo na druge vežbe. Rekao sam joj da u tom kučećem položaju raširi noge, što je i uradila, a ja sam se spustio na kolena iza nje. Uhvatio sam je za kukove i rekao da ih pomera levo desno sasvim lagano, dok je to radila ja sam prislonio kurac na njeno mesnato dupe i uživao u njenim pokretima guze koja je trljala moj kurac.

Digao mi se i postao je tvrd, hteo je da probije helanke.

 

Nije stajala, ali me je pitala kakve su ti ovo vežbe. Rekao sam da su to vežbe za mršavljenje, najbolje od svih. A onda sam joj svukao helanke i nabio kurac u vlažnu pičkicu. Oduševljeno je ispustila „Aaahhh“. Nabijao sam ga slatko a ona je mešala i ubrzavala ritam. Držao sam je za guzove i šamarao ih a ona je vikala „to, to, komšija aahh“

A onda sam je okrenuo na leđa i stavio ga, gledao sam sa uživanjem kako nestaje u njenoj mesnatoj pici i vraća se. Legao sam preko nje i ljubio joj znojave sise, a ona je stenjala.

Podigao sam joj noge na ramena i prodirao žestoko u nju, prsti su mi bili na njenoj ribici i mazili je veselo.

Temperatura je rasla, njeno dahtanje me je dovodilo do ludila, počela je da trese kukovima i da svršava uz vrisak, ispuštala je takve zvuke, da bi se i mrtvacu digao. A onda sam joj spustio noge i izvukao ga, svršio sam po njoj, kapi sperme su padale po njenoj pici i stomaku. Nakon toga smo se zajedno istuširali. I ponovili sve to u mojoj spavaćoj sobi, kako je bilo pročitajte u nastavku ove erotske priče.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.6 / 5. Broj glasova: 20

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top