Vežbe Za Mršavljenje 2. deo

4
(28)

Nakon najbolje vežbe za mršavljanje otišli smo u kupatilo, ušli smo pod tuš i pustio sam blago toplu vodu da prska po našim telima.

 

vezbe za mrsavljenjeLjubio sam je i sisao joj mesnate usne dok smo sapunjali jedno drugo. Više smo se tako reći mazili. Voda je isprala sapunicu sa nas a ja sam se spustio na kolena da je liznem, rekla je „piški mi se“. A ja sam joj predložio da se ispiški u tušu.

Zažmurila je i pustila mlaz, ja sam joj raširio usmine i gledao kako topao mlaz pljušti po mojim grudima. Ponovo sam bio napaljen i podigao mi se. Ustao sam i stao ispred nje sa blago savijenim kolenima a mlaz iz njene ribice je prskao po mome kurcu dok sam joj trljao pičku.

Nakon što je prestala da piški uzela je tuš i isprala ribicu a potom i moj kurac. Izašli smo a ja sam uzeo peškir i lepo je obrisao, pa zatim i sebe i otišli smo u sobu. Legla je na leđa i raširila noge a ja sam zario glavu među njene butine i počeo lagano da je ližem. Bila je to tako meka pičkica, bez i jedne dlačice.

Lizao sam je slasno, moj jezik je klizio po njenim usminama i milovao joj klitoris i rupicu na pičkici. Mešala je kukovima i podizala ih, bila je opet napaljena i vlažila se po mom jeziku.

Potom sam ja legao na leđa a ona se namestila preko mene u pozu 69.

 

Uzela ga je lagano u usta, uvlačila ga je celog, osetio sam neviđenu slast dok je kroz njena mala mesnata usta prodirao do grla.

Opušteno smo uživali bez ikakve žurbe, imali smo svo vreme pred nama. U njenim ustima je čas bio moj kurac a čas moja jaja. Lizala mi je glavić i sisala ga dok me je držala za jaja i igrala se njima. Ja sam joj nabijao jezik u pičkicu i mazio kitoris a onda bih joj lizao klitoris i nabijao dva prsta u ribicu.

Kako smo dahtali uzbuđeno, njena koža se ježila od uzbuđenja. Razmakao sam joj guzove i smestio jezik na njen čmar, dok sam palcem ulazio u njenu pičkicu. Ptiskao sam jezikom ne bih li ga gurnuo u nutra ali nisam mogao. Već smo bili dovoljno napaljeni pa smo prešli na tvar.

Legla je na leđa a jasam se prosuo preko nje, raširio sam joj noge koje je savila u kolenima i sterao sam ga do kraja. U početku sam išao sporije pa sam ubrzavao. Jebao sam je snažno dok mi je glava bila među njenim sisama.

Dahtala je i jecala, pogled joj se mutio dok je glavu bacakala na sve strane.

 

Uspravio sam se na kolena i stavio njene noge na moja ramena, mešala je vatreno dok sam joj ulazio svaki put do kraja. Jebala se vatreno kakva je i sama bila.

Legao sam na leđa a ona se popela na mene i navukla se polako na kurac. Mešala je i nabadala se tako vatreno i sa takvim žarom, da sam uživao više nego sa bilo kojom ranije. Uzbuđivale su me njene obline i veličina u čijoj sam lepoti uživao.

Okrenula se i spustila mi ruke na butine dok se i dalje nabadala na mene. Ja sam joj ubacivao prstić u guzu i širio joj guzove. Uživala je sa mojim prstom i kurcem. Jahala me dugo i vatreno pa joj je trebao odmor.

Legla je na bok a ja sam joj ga ubacio sa strane. Bio je to predivan osećaj, moj kurac se probijao kroz njene butine i tesno ulazio u vrelu mačkicu. Stenjala je i mumlala a ja sam joj stezao guzu. Okrenuo sam je na stomak i olizao joj guzove dok sam ih čvrsto mazio i stiskao.

Širio sam joj guzove i lizao čmar i ribicu. A onda sam joj ubacio moj nabrekli kurac u macu. Jebao sam je laganim tempom i postepeno ubrzavao. Gledao sam kako joj se guza talasa pri mojim naletima.

Ubrzao sam ritam i opet joj gurnuo prst u guzu.

 

Jebao sam je istovremeno u pičkicu i dupence. Guza se talasala a naši glasovi su se mešali dok smo duboko dahtali.

Počela je da drhti i svršava, sva se tresla a iz njene ribice je cureo sok preko mog kurca, a njen jecajući glas me je dovodio do ludila. Izvadio sam ga i ubacio u dupe, ulazio sam sasvim sporo a ona je ispuštala tiho „aaah“. Na kraju sam ga celog gurnuo, jebao sam je u početku sporo, pa sve brže i brže.

Bol je nestao i opustila se, gurao sam ga žešće i brže. Dahtala je i nabijala se i sama tako što je uzdizala guzu. To me je još više napalilo pa sam počeo da svršavam, čvrsto sam je stegao za guzu i režao kroz zube dok sam joj punio guzu spermom.

A onda sam se bacio pored nje. Ležali smo tako neko vreme pa smo opet otišli pod tuš da speremo znoj sa sebe. Napravili smo pauzu uz hladan vitaminski šejk i ponovili sve još jednom.

A ona i dalje dolazi kod mene na vežbe za mršavljenje, a vežbe deluju. Dobro je preznojavam i trošim da se napredak već vidi. Ponosan sam na sebe što besplatno pomažem devojci da zdravo smrša.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 28

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top