Godišnjica Mature

4.3
(22)

Prošlo je 30 godina od kako sam završio osnovnu školu, a kao da je juče bilo.

 

 

drugarica iz osnovneTe su godine proletele, mnoge stvari su se promenile a i mi sa njima. Neki na bolje a neki na gore, ipak godine na neke nisu uticale.

Sandra sada izgleda još bolje, zrela i lepo razvijena žena u najboljim godinama.

Nije imala ni jednu boru na licu, koža prirodno zategnuta, prirodna lepota bez hirurgije i tamo nekih nadogradnja i umetaka. Još u školi mi se sviđala, ali ničeg nije bilo između nas.

Kada sam je video u tom motelu gde smo proslavljali 30 godina mature, nisam mogao da sakrijem oduševljenje. Imala je dugu crnu haljinu sa izrezom sa strane koji je išao od butine pa skroz do kraja. Imala je duge rukave sa rezovima po dužini i V izrezom koji je diskretno skrivao njene idealne grudi.

Duga plava, blago talasasta kosa je krasila prelepo lice sa najlepšim zelenim očima i prirodno napućenim usnama.

 

Stajala je na kraju sale, ja sam išao redom i sa svima se pozdravljao, progovorio po neku reč a sve vreme sam gledao u nju i samo čekao trenutak kada ću joj prići.

Konačno sam stigao do nje, zagrlili smo se i poljubili u obraz, a ja sam se rastopio od miline. Mirisala je na jasmin, a taj miris me opijao i delovao je na mene kao afrodizijak. Seli smo za sto i počeli da pričamo, o prošlosti o sadašnjosti, porodicama, poslu...

Razgovor sa njom je bio doživljaj, a ja sam uživao u njenom glasu i gutao je očima, a trudio sam se da se ne primeti. Vreme je prolazilo, većina se dovoljno opustila uz alkohol pa i mi. Pozvala me je na terasu, da udahnemo svež vazduh i da se malo udaljimo od galame.

Izašli smo i stali uz ogradu terase, pričali smo o školskim danima, kada je rekla da joj je hladnjikavo. Nisam imao sako da joj pozajmim, bio sam samo u košulji pa sam je prigrlio od pozadi i stegao.

Dok sam je držao tako i grejao, rekla mi je „znam da si bio zaljubljen u mene, to se videlo, a i ti si se meni dopadao“

 

I pitala me „zašto mi nisi prišao“? Rekao sam joj „bio sam stidljivi dečak, ali sada više nisam“. Osmehnula se i rekla „ali sada smo oboje u braku“.

Stegao sam je malo jače i rekao „sem nas niko ne mora da zna, treba samo da se izgubimo odavde, i da učinimo to što smo davno trebali“. Zastao sam na trenutak a ona se okrenula ka meni i pogledala me u oči. Pitala je „misliš da bi to sada bilo u redu“? Rekao sam kratko „da“ i poljubio je. Poljubac je trajao dugo a ona je prihvatila i prepustila se uživanju ljubeći se sa mnom.

Odmakla je usne i rekla „želim da to uradimo, ali gde“? Rekao sam da me sačeka i da ću se vratiti za par minuta. Otišao sam do recepcije i iznajmio sobu. Vratio sam se do nje i pokazao joj ključeve, nasmešila se i krenula ka meni. Sišli smo sa terase, pa na glavni ulaz, nismo želeli da idemo kroz salu gde su bili svi.

Popeli smo se na sprat i ušli u sobu.

 

Stala je pored kreveta i čekala da joj priđem. Zagrlio sam je i naše su se usne opet spojile, jezici su nam se dodirivali nežno i sa žarom. Svlačili smo se lagano i ubrzo smo bili goli. Uzeo sam je u ruke i spustio na krevet.

Legao sam pored nje i stavio joj ruku na bok i nežno je milovao dok sam joj ljubio vrat. Počela je da joj se ježi koža, a ja sam spustio usne do njenih grudi i ljubio ih. Spuštao sam se ka stomaku a ona je blago raširila noge i čekala da stignem dole. Stavio sam usne na njenu ribicu i poljubio je nežno.

Ispustila je blago „mmm“ a onda sam joj raširio usmine i prešao jezikom preko nje, a koža na butinama joj se naježila. Poljubio sam joj obe butine pa prepone i nastavio sam da je ližem. Provlačila je prste kroz moju kosu i uvijala se pohotno uz duboke uzdisaje.

Legao sam preko nje i spustio usne na njene dok sam joj ulazio ceo u ribicu.

 

Stavila mi je jezik u usta i počela da se nabada podižući kukove. Kao da smo bili omađijani i izgubljeni negde u prostoru, vodili smo ljubav strasno, a ona je bila tako senzualna i zanosna, da je bilo više nego čast voditi ljubav sa njom.

Okrenuo sam je na stomak i legao preko nje, raširila je malo noge i ja sam ponovo ušao u slatku i toplu božanstvenu školjku. Dopao mi se osećaj njene guze na stomaku i još više sam se palio. Ona je prislonila obraz na čaršaf i podizala guzu dok je dahtala i osmehivala se.

A onda je poželela da bude gore, seo sam na ivicu kreveta, a ona me je zajahala licem prema meni. Uzela ga je u ruku i spustila se na njega, uz duboko „ahhh“.

Radila je to više nego uzbudljivo, išla je gore-dole žestokim tempom.

 

Bila je vatrena a zavodljiva kao magija. Dok se nabadala na mene nisam krio oduševljenje, dahtao sam, stezao joj guzu i ljubio divne čvrste grudi. Trajalo je tako neko vreme, navlačila se do kraja i stezala mi ramena.

U jednom trenutku se zatresla i ispustila glasno „božee“. Svršavala je na meni i zarivala mi nokte u ramena, a taj bol koji se mešao sa osećajem uživanja me je palio. Jedva sam se suzdržao da ne svršim i ja. Čekao sam da ona svrši do kraja a onda sam se digao sa njom zajedno i spustio je na krevet.

Izvadio sam ga i počeo da ga drkam. Dok sam ga drkao nisam ni primetio da ona kleči ispred mene sa otvorenim ustima. Stavio sam joj ga u usta a ona mi je pomogla da svršim.

Nisam to očekivao ali je bilo prelepo. Njena slatka ustašca su sve primila do zadnje kapi. Bacili smo se na krevet i ostali tako neko vreme uz tihi razgovor o ovome što se upravo desilo. Nakon toga smo se sredili i izašli iz motela.

Pozvao sam joj taksi i ona je otišla svojoj kući, a potom sam i sebi pozvao taksi. Razmišljao sam o ovome što se desilo. I setio sam se da joj nisam tražio broj telefona, a možda je tako i bolje.

Iako sam u tom trenutku bila u vezi, nevinost mi nije skinuo dečko nego najbolji drug.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.3 / 5. Broj glasova: 22

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top