Bio sam na moru i uživao u odmoru, hotel je bio fin i uredan, soba mala ali sa ukusom.

 

sobarica voajerProveo sam dan na plaži, plivao sam skoro ceo dan i bio sam umoran. Uveče sam otišao u bar na par pića a posle toga sam se vratio u sobu skinuo se i zabio u krevet. Svanulo je, sunčevi zraci su me probudili pa sam ustao, nisam ni gledao na sat, samo sam se oteturao do kupatila i uleteo pod tuš.

Vrata kupatila su bila otvorena, nisam nikoga očekivao. Dok sam se tuširao primetio sam da neko viri, bila je to sobarica, ona mi je redovno menjala peškire i sređivala sobu, a sobarica je inače bila sasvim dobra riba. Pravio sam se da ništa ne vidim i pustio je da uživa.

Rešio sam da joj priredim malu predstavu, okačio sam tuš i ostavio vodu da prska po meni. Uzeo sam kurac u ruku i počeo lagano da ga drkam. Nisam gledao u nju, samo sam se zadovoljavao, i samo za njene oči. Sobarica se naginjala da bolje vidi i u tom trenutku su joj ispali peškiri, sagla se da ih dohvati a ja sam iskočio iz tuša i poleteo ka njoj.

Uhvatio sam je za ruku a ona se prepala i pala na kolena. Pitao sam je da li je dobro, a ona se izvinjavala dok je onako klečala. Moj kurac joj je stajao pred očima i trudila se da ne gleda u njega, ali nije mogla da odoli. Pitao sam je dali joj se sviđa, i uzeo sam ga u ruku kao da joj ga nudim.

Jebozovna sobarica je samo nešto promucala a ja sam joj rekao da ga slobodno uzme u ruku, videlo se da je to htela.

 

Neodlučno ga je uzela i počela da mi šeta kožicu, rekao sam joj da ga slobodno stavi u usta ako želi. I stavila ga je, opustila se brzo i pušila ga je profesionalno. Njene usne su ga stezale a on je klizio kroz njih preko njenog jezika. Uspravio sam je i počeo sam da je svlačim, imala je prelepo telo, kao boginja.

Otišli smo do kreveta i namestili se u pozu 69. Lizao sam je slatko i nežno dok je ona gutala moj kurac, prsti su joj bili na mojoj međici, a moji u njenoj ribici. Oboje smo radili kukovima i pratili ritam jedno drugog.

Sa ribice sam jezik premestio na njenu guzu a prste sam ostavio da rovare po njenoj pičkici. Slatko sam joj lizao guzu, uživao sam u tome kao i u ribici. A onda se pomerila u napred i ostala da kleči na krevetu, kleknuo sam iza nje i prešao glavićem po njenoj pici a onda sam ga ubacio lagano.

Išao sam u početku lagano pa sve brže i brže, gledao sam talase na njenom dupencetu koje su stvarali moji naleti. Sobarica je bila tesna i vrela, a moj se kurac davio u vlažnosti njene pičke.

Namestio sam se na leđa a sobarica je čučnula iznad mene, namestila ga na ulaz i navukla se na njega.

 

Brzim pokretima se spuštala i odizala dok su joj ruke bile na mom stomaku. Sise su joj skakutale a ja sam ih smirivao nežnim dodirima. A onda se spustila i legla na mene a guza je i dalje veselo skakutala gore dole.

Dok se tako nabadala osetio sam njen topao dah na mom vratu, a dahtanje meni u uvo je samo povećavalo moju napaljenost. Stegao sam je za dupe i masirao joj guzove koji su bili čvrsti i zategnuti.

Ustala je i okrenula mi leđa i ponovo se navukla na moj kurac.

Ispružila se preko mojih nogu a ja sam gledao kako njena ribica guta moj kurac. Držao sam je za guzu i razmačinjao joj guzove i gledao u lepi mali čmar. Njeno dahtanje me je dovodilo do ludila i gurnuo sam joj prst u guzu.

To što sam je jebao prstom u guzu je povećalo uzbuđenje kod nje pa je krenula da svršava uz jake trzaje i duboko dahtanje. Kada se konačno smirila, izvukla ga je iz ribice i namestila na otvor guze, obradovao sam se i gurnuo sam joj ga. Bilo je tako odlično, tesno i toplo da sam je jebao i svršio kao u transu.

Ustali smo da se obučemo a ja sam joj rekao da dođe kada god može, ja sam uvek za. Pošto je radila samo prepodnevne smene, ja nisam izlazio iz sobe dok sobarica nije došla na jutarnji seks. A posle bih išao na kafu doručak i sve ostalo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *