Sobarica Voajer

4
(41)

Bio sam na moru i uživao u odmoru, hotel je bio fin i uredan, soba mala ali sa ukusom.

 

sobarica voajerProveo sam dan na plaži, plivao sam skoro ceo dan i bio sam umoran. Uveče sam otišao u bar na par pića a posle toga sam se vratio u sobu skinuo se i zabio u krevet. Svanulo je, sunčevi zraci su me probudili pa sam ustao, nisam ni gledao na sat, samo sam se oteturao do kupatila i uleteo pod tuš.

Vrata kupatila su bila otvorena, nisam nikoga očekivao. Dok sam se tuširao primetio sam da neko viri, bila je to sobarica, ona mi je redovno menjala peškire i sređivala sobu, a sobarica je inače bila sasvim dobra riba. Pravio sam se da ništa ne vidim i pustio je da uživa.

Rešio sam da joj priredim malu predstavu, okačio sam tuš i ostavio vodu da prska po meni. Uzeo sam kurac u ruku i počeo lagano da ga drkam. Nisam gledao u nju, samo sam se zadovoljavao, i samo za njene oči. Sobarica se naginjala da bolje vidi i u tom trenutku su joj ispali peškiri, sagla se da ih dohvati a ja sam iskočio iz tuša i poleteo ka njoj.

Uhvatio sam je za ruku a ona se prepala i pala na kolena. Pitao sam je da li je dobro, a ona se izvinjavala dok je onako klečala. Moj kurac joj je stajao pred očima i trudila se da ne gleda u njega, ali nije mogla da odoli. Pitao sam je dali joj se sviđa, i uzeo sam ga u ruku kao da joj ga nudim.

Jebozovna sobarica je samo nešto promucala a ja sam joj rekao da ga slobodno uzme u ruku, videlo se da je to htela.

 

Neodlučno ga je uzela i počela da mi šeta kožicu, rekao sam joj da ga slobodno stavi u usta ako želi. I stavila ga je, opustila se brzo i pušila ga je profesionalno. Njene usne su ga stezale a on je klizio kroz njih preko njenog jezika. Uspravio sam je i počeo sam da je svlačim, imala je prelepo telo, kao boginja.

Otišli smo do kreveta i namestili se u pozu 69. Lizao sam je slatko i nežno dok je ona gutala moj kurac, prsti su joj bili na mojoj međici, a moji u njenoj ribici. Oboje smo radili kukovima i pratili ritam jedno drugog.

Sa ribice sam jezik premestio na njenu guzu a prste sam ostavio da rovare po njenoj pičkici. Slatko sam joj lizao guzu, uživao sam u tome kao i u ribici. A onda se pomerila u napred i ostala da kleči na krevetu, kleknuo sam iza nje i prešao glavićem po njenoj pici a onda sam ga ubacio lagano.

Išao sam u početku lagano pa sve brže i brže, gledao sam talase na njenom dupencetu koje su stvarali moji naleti. Sobarica je bila tesna i vrela, a moj se kurac davio u vlažnosti njene pičke.

Namestio sam se na leđa a sobarica je čučnula iznad mene, namestila ga na ulaz i navukla se na njega.

 

Brzim pokretima se spuštala i odizala dok su joj ruke bile na mom stomaku. Sise su joj skakutale a ja sam ih smirivao nežnim dodirima. A onda se spustila i legla na mene a guza je i dalje veselo skakutala gore dole.

Dok se tako nabadala osetio sam njen topao dah na mom vratu, a dahtanje meni u uvo je samo povećavalo moju napaljenost. Stegao sam je za dupe i masirao joj guzove koji su bili čvrsti i zategnuti.

Ustala je i okrenula mi leđa i ponovo se navukla na moj kurac.

Ispružila se preko mojih nogu a ja sam gledao kako njena ribica guta moj kurac. Držao sam je za guzu i razmačinjao joj guzove i gledao u lepi mali čmar. Njeno dahtanje me je dovodilo do ludila i gurnuo sam joj prst u guzu.

To što sam je jebao prstom u guzu je povećalo uzbuđenje kod nje pa je krenula da svršava uz jake trzaje i duboko dahtanje. Kada se konačno smirila, izvukla ga je iz ribice i namestila na otvor guze, obradovao sam se i gurnuo sam joj ga. Bilo je tako odlično, tesno i toplo da sam je jebao i svršio kao u transu.

Ustali smo da se obučemo a ja sam joj rekao da dođe kada god može, ja sam uvek za. Pošto je radila samo prepodnevne smene, ja nisam izlazio iz sobe dok sobarica nije došla na jutarnji seks. A posle bih išao na kafu doručak i sve ostalo.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 41

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top