Raznosač Pica

3.6
(35)

Radim kao raznosač pica, ali ih ne „raznosim“, nego isporučujem.

 

Ima svakakvih mušterija, i normalnih i nenormalnih. Onih koji daju bakšiš i onih koji ne daju. To veče sam imao više nego dobru isporuku. Vozio sam se i imao sam mali problem da nađem adresu i malo sam lutao, ali sam se nekako snašao.

Peo sam se stepenicama na 1. Sprat i čuo galamu. Muški i ženski glas su se svađali, koliko sam razumeo ona ga je provalila da je vara. Popeo sam se na vrh i video da iz tog stana gde nosim picu, izlazi mladić onako nadrkan a za njim devojka treska vratima i zatvara ih. Prošao je pored mene ne primećujući me a ja sam pozvonio na ta vrata.

Otvorila je uplakana devojka i rekla uđi držeći se za nos. Ušao sam i stajao nemo u dnevnoj sobi, a ona je otišla po pare. Vratila se uplakana i besna, sela je na stolicu držeći pare u rukama, i počela da se žali… „Eto kad si dobar, nisam nikada ni pogledala drugoga, a on jebe koju dohvati, mislila sam da imamo nešto posebno, a on svinja jedna.. a ja sam mu verovala.

I jebem ti picu za koga sam je naručila“…

 

raznosac picaJadala se kao kod terapeuta, hteo sam da kažem nešto, da naplatim i da odem, ali ona nije zatvarala usta. „Ma trebala sam i ja njega da varam, sada mi ne bi bili krivo, ma neeeee, ja sam poštena… ćurka“.

Taman je napravila kratku pauzu i htedoh da kažem iznos za plaćanje, kad je opet počela.. „ma ima da se kresnem sa prvim koga sretnem, baš me briga neću da patim zbog budale“. A onda je opet zastala i zagledala se u mene. Iskoristio sam priliku i pružio joj račun, a ona ga je zgužvala i bacila na sto.

Ustala je i rekla mi „slušaj, sada ćeš ti da me jebeš, ti si prvi naleteo, skidaj se“. Bio sam zatečen i nije mi bilo sve jedno, situacija nije čista, ličila mi je na lujku“. Hteo sam da izađem pa makar i ja platio tu picu, ali ona mi je hitro svukla trenerku i gaće, i gurnula me u fotelju.

Nisam stigao ni da reagujem a ona je već bila na kolenima sa mojim kurcem u ustima.

 

Kada sam osetio tu slast odmah sam se predomislio i rešio da ostanem još malo. U početku ga je pušila besno, ali se postepeno smirivala i bilo je sve bolje i bolje. Bila je iskusna u pušenju, obe ruke su joj bile zauzete, mojim jajima i kurcem koji je jednim delom bio u ustima a drugim u rukama.

Postao je tvrd kao kamen a ona je sela na njega i uvukla ga u picu do kraja. Divljački je skakala kao da će da ga polomi a ja sam je blago uhvatio oko struka. Uživao sam ipak, bila je jako zgodna i lepa, a i iskusna.

Ustala je i rekla „hoću da me jebeš otpozadi“ a potom se namestila četvoronoške na trosed. Stao sam iza nje i stavio joj ga, ušao je ceo u malu tesnu picu vulkano… bila je vrela kao vulkan pred erupciju.

Mešala je sve vreme dok sam je navlačio otpozadi, i nabadala se guzom. Upalila me je i goreo sam. Promenili smo još par poza na tom trosedu a onda mi je rekla da hoće da svrši na leđima. Odmakao sam se da može da se namesti, legla je i ja sam ušao među njene noge a ona me je stegla nogama oko struka.

Ušao sam ponovo u tu vatrenu jebačicu, a ona me je stezala nogama i glasno govorila „ hajde raznosaču pica, raznesi je“.

 

Jebao sam je žustro i brzo taman sam pomislio kako ću uskoro da svršim, kada je ona počela. Tresla se ispod mene i dahtala kao da se guši, i sve jače me stezala, a onda sam osetio da ću i ja da svršim. Izvadio sam ga i istresao po njoj… sagnuo sam se da je poljubim, a on je odmakla glavu i rekla „ajde bre nismo u vezi“ a ja sam se nasmejao.

Ustao sam i oblačio se kada je ona donela one pare i ubacila mi u džep i šljepnula me po guzi. Rekla je „mali bio si ok, ajde pali hoću da budem sama“. Ja sam samo rekao „ćao i izašao na vrata. Izvadio sam i prebrojao pare, bilo je tačno koliko je koštala pica, nije bilo bakšiša…

Cicija jednaaaa..

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.6 / 5. Broj glasova: 35

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top