Radim kao raznosač pica, ali ih ne „raznosim“, nego isporučujem.

 

Ima svakakvih mušterija, i normalnih i nenormalnih. Onih koji daju bakšiš i onih koji ne daju. To veče sam imao više nego dobru isporuku. Vozio sam se i imao sam mali problem da nađem adresu i malo sam lutao, ali sam se nekako snašao.

Peo sam se stepenicama na 1. Sprat i čuo galamu. Muški i ženski glas su se svađali, koliko sam razumeo ona ga je provalila da je vara. Popeo sam se na vrh i video da iz tog stana gde nosim picu, izlazi mladić onako nadrkan a za njim devojka treska vratima i zatvara ih. Prošao je pored mene ne primećujući me a ja sam pozvonio na ta vrata.

Otvorila je uplakana devojka i rekla uđi držeći se za nos. Ušao sam i stajao nemo u dnevnoj sobi, a ona je otišla po pare. Vratila se uplakana i besna, sela je na stolicu držeći pare u rukama, i počela da se žali… „Eto kad si dobar, nisam nikada ni pogledala drugoga, a on jebe koju dohvati, mislila sam da imamo nešto posebno, a on svinja jedna.. a ja sam mu verovala.

I jebem ti picu za koga sam je naručila“…

 

raznosac picaJadala se kao kod terapeuta, hteo sam da kažem nešto, da naplatim i da odem, ali ona nije zatvarala usta. „Ma trebala sam i ja njega da varam, sada mi ne bi bili krivo, ma neeeee, ja sam poštena… ćurka“.

Taman je napravila kratku pauzu i htedoh da kažem iznos za plaćanje, kad je opet počela.. „ma ima da se kresnem sa prvim koga sretnem, baš me briga neću da patim zbog budale“. A onda je opet zastala i zagledala se u mene. Iskoristio sam priliku i pružio joj račun, a ona ga je zgužvala i bacila na sto.

Ustala je i rekla mi „slušaj, sada ćeš ti da me jebeš, ti si prvi naleteo, skidaj se“. Bio sam zatečen i nije mi bilo sve jedno, situacija nije čista, ličila mi je na lujku“. Hteo sam da izađem pa makar i ja platio tu picu, ali ona mi je hitro svukla trenerku i gaće, i gurnula me u fotelju.

Nisam stigao ni da reagujem a ona je već bila na kolenima sa mojim kurcem u ustima.

 

Kada sam osetio tu slast odmah sam se predomislio i rešio da ostanem još malo. U početku ga je pušila besno, ali se postepeno smirivala i bilo je sve bolje i bolje. Bila je iskusna u pušenju, obe ruke su joj bile zauzete, mojim jajima i kurcem koji je jednim delom bio u ustima a drugim u rukama.

Postao je tvrd kao kamen a ona je sela na njega i uvukla ga u picu do kraja. Divljački je skakala kao da će da ga polomi a ja sam je blago uhvatio oko struka. Uživao sam ipak, bila je jako zgodna i lepa, a i iskusna.

Ustala je i rekla „hoću da me jebeš otpozadi“ a potom se namestila četvoronoške na trosed. Stao sam iza nje i stavio joj ga, ušao je ceo u malu tesnu picu vulkano… bila je vrela kao vulkan pred erupciju.

Mešala je sve vreme dok sam je navlačio otpozadi, i nabadala se guzom. Upalila me je i goreo sam. Promenili smo još par poza na tom trosedu a onda mi je rekla da hoće da svrši na leđima. Odmakao sam se da može da se namesti, legla je i ja sam ušao među njene noge a ona me je stegla nogama oko struka.

Ušao sam ponovo u tu vatrenu jebačicu, a ona me je stezala nogama i glasno govorila „ hajde raznosaču pica, raznesi je“.

 

Jebao sam je žustro i brzo taman sam pomislio kako ću uskoro da svršim, kada je ona počela. Tresla se ispod mene i dahtala kao da se guši, i sve jače me stezala, a onda sam osetio da ću i ja da svršim. Izvadio sam ga i istresao po njoj… sagnuo sam se da je poljubim, a on je odmakla glavu i rekla „ajde bre nismo u vezi“ a ja sam se nasmejao.

Ustao sam i oblačio se kada je ona donela one pare i ubacila mi u džep i šljepnula me po guzi. Rekla je „mali bio si ok, ajde pali hoću da budem sama“. Ja sam samo rekao „ćao i izašao na vrata. Izvadio sam i prebrojao pare, bilo je tačno koliko je koštala pica, nije bilo bakšiša…

Cicija jednaaaa..

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *