Prvi Put Na Nudističkoj Plaži

4.4
(106)

Dobio sam posao u maloj privatnoj firmi, pa sam bio pun sreće i pozitivne energije.

 

Doterao sam se za prvi dan i krenuo u kancelariju. Pokucao sam na vrata i koleginica je otvorila, kakvo prijatno iznenađenje. Na vratima je stajala jako lepa i zgodna mlada devojka sa prelepim i srdačnim osmehom od koga sam se topio. Odmah me je ponudila kafom i započela prijatan i ljubazan razgovor.

Brzo smo se skapirali, narednih dana smo shvatili da smo jako slični i da se u svemu poklapamo. Pričali smo o svemu pa i o seksu, o avanturama koje smo imali, ozbiljnim vezama, šta volimo u seksu, koje poze itd.

Svidelo mi se što je savremena i otvorena, a naše teme o seksu su me palile, plus to što je jako zgodna i zrači seksipilom. A inače je tiha, ponašanje pravo damsko, svaki pokret senzualan i gladak, i svaki je pozivao na seks.

Često smo flertovali jedno sa drugim, ali onako kao u zezanju, i složili smo se da je to samo zezanje.

Ali ja sam drkao na nju, još kad mi je rekla da je nudista, tek to mi je razbuktalo maštu. Najbolje od svega je što me je pozvala da odemo zajedno na nudističku plažu. Dvoumio sam se, nisam u tom fazonu, ali pomisao da ćemo biti goli zajedno, i blizu jedno drugom, e zbog toga sam odlučio da pristanem.

Bila je subota, nismo radili i našli smo se blizu našeg poznatog jezera, i odšetali do plaže.

 

Nije mi bilo bas sve jedno da se skinem na plaži, i ako nemam čega da se stidim, ali kada sam video da se ona skida kao da je sama, to mi je dalo snagu i svukao sam se.

Sedeli smo goli na peškirima, plaža je bila puna ljudi, ali ja sam samo u nju gledao. Njena smeđa kosa koja se spuštala niz gola ramena i leđa se presijavala na suncu, predivne smeđe uske oči je krila ispod naočara za sunce, prelepa usta su se smešila i pokazivala dva reda bisera a ja sam zamišljao kako ih ljubim.

Ispod predivnog belog vrata veselo su me gledale njene špicaste male i slatke grudi, kako sam želeo da ih dodirnem. Imala je ravan stomak, i uzak struk koji se nastavljao u prelepe glatke kukove. Butine su bile čvrste i zategnute, bez celulita.

Sedela je sa spojenim kolenima, ali raširenih butina, a dole je kao ukras stajala najdivnija, sveže obrijana pica na svetu, malecka sa divnim usminama ispod kojih je maleni otvor vapio za mojim jezikom. Moj pogled je lutao izgubljen po njenom telu a ona je to primetila.

Okrenula se na bok da izvadi kremu za sunčanje iz tašne i tako mi je okrenula guzu, zadržala se neko vreme čeprkajući po tašni, da bih dobro osmotrio njenu predivnu čvrstu guzu u obliku srca.

A onda je izvukla kremu i zamolila je da je namažem.

 

Legla je na stomak a ja sam je opkoračio, sedeo sam na njenim butinama. Mazao sam je od ramena preko leđa, ka guzi, a kurac mi se dizao, osetila je da joj dodiruje guzu. Bio sam već nadomak guze sa rukama i ludeo sam, a ona mi je rekla da joj namažem i guzu. Opasnica mala, zavodila me je i htela je da me dovede do ludila. Dok sam joj mazao guzu nežnim pokretima nisam više znao gde se nalazim.

Okrenula se na leđa da bih joj namazao i prednji deo, opet sam je opkoračio a moj kurac je skoro jedva doririvao njenu picu. Bacila je pogled na njega pa me je pogledala u oči i sa blagim zavodničkim osmehom rekla „kolega, vidi, vidi, ko se probudio“.

Mazao sam joj grudi, a želeo sam da joj ga odmah uteram tu na licu mesta. A ona je tada rekla, „hajde da nađemo neko usamljeno mesto na plaži gde ćemo biti sami“. Ustali smo, pokupili stvari i krenuli. Ja sam išao sa peškirom ispred sebe da ljudi ne bi videli moju erekciju. Našli smo odlično mesto pod drvetom u debelom hladu, sa načičkanim žbunovima daleko od ostalih kupača.

Spustila je peškir i klekla na njega da ga lepo namesti, a ja nisam više mogao da izdržim.

 

seks na nudistickojBacio sam se iza nje na kolena i uhvatio je za kukove, ona se malo uspravila a ja sam joj poljubio vrat i ramena, a potom je spustila dlanove na peškir. Uzeo sam ga jednom rukom i glavićem sam protrljao otvor njene preslatke pičkice, mala je već bila vlažna, i samo sam ga gurnuo unutra.

Radosno je udahnula duboko, i nastavila da dahće istim tempom. Bio sam uspaljen kao tinejdžer i navaljivao sam žustro. Zamolila me da usporim a ja sam je poslušao i ulazio mnogo sporije u nju. Mešala je guzom i išla njome napred, nazad kako bi se i sama nabadala, a ja nisam znao gde se nalazim od sreće.

I moj kurac i ja smo uživali u mekoći i toplini njene vlažne pice, koja je bila tesna kao da prvi put prima kurac. Njeno dahtanje i mumlanje me je dovodilo do ludila, bio sam opijen od sreće i miline. Lagano se odmakla i spustila na leđa, ja sam joj raširio noge i spustio usne na ribicu.

Mali klitoris je štrčao i molimo me da ga liznem, lagano sam spustio jezik na njega i lizao ga pažljivo i nežno kao da je lomljiv. Ona se uvijala na peškiru i podizala guzu dok sam joj stavljao prste u pičkicu, ipuštala je neke zvuke kao da tiho plače, a mene je prodilazila jeza od uzbuđenja. Stavio sam joj jezik u ribicu i osetio slast njenih sokova lizao sam je sa velikim uzbuđenjem i gutao te sokove.

A onda sam ušao među njene butine i podigao joj noge na ramena, ulazio sam malo brže nego pre.

Govorila je moje ime i tiho tražila da je jebem jače.

 

Ubrzavao sam ritam a ona se pohotno nabijala podižući kukove na gore. Uhvatio sam i milovao njene lepe sisiće, a moji prsti su se igralji sa njenim bradavicama, dok su moja jaja mazila njenu guzu pri svakom naletu moga kurca. Uživali smo dugo u toj pozi a onda je poželela da svrši kako ona voli.

Legao sam na leđa a ona mi se namestila iznad kurca i uzela ga u ruku. Lagano se navukla na njega skroz do kraja, a onda je samo sedela i mešala guzom u krug bez da se odigne, osećaj je bio fantastičan. Stavila je dlanove na moje grudi i krenula krvnički da se nabada.

Izabrala je taj brzi tempo i nije ga menjala do kraja. Kukovi su počeli da joj se trzaju, zabacila je glavu unazad i dahtala uzbuđenije nego do sada. Svršavala je po mom kurcu koji je molio za još. Lagano se skinula sa mene i prislonila usne na moje, ubacila mi je jezik a ja sam sisao tu jagodu od jezika.

A onda je kleknula pored mene i uzela ga u usta. Pušila ga je vatreno njenim malim slatkim usnama. Dok je ulazio u njena usta, ona ga je gurala jezikom i lizala. Bio je to neviđeni dar za pušenje.

U jednom trenutku je u njenim ustima bio sam glavič na koga je priljubila jezik, a ostatak kurca je masirala i drkala. Počeo je da pulsira a ona ga je samo jače stegla usnama i ručicom. Svršio sam i ja, napaljeno kuče, popila je svaku kap koju je iscedila.

Nisam mogao da dođem sebi neko vreme, ležali smo nepomično i u tišini par minuta. A onda smo ušli u vodu da se osvežimo i dođemo svesti. Ostatak dana je bio predivan, proveli smo ga na plaži i uživali jedno u drugom, još jednom malo kasnije.

Tako sam ja postao nudista, još uvek sam zahvalan poslodavcu koji mi je dao posao, i kolegnici što je savremena i otvorena.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 106

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

Ako vam se sviđaju naše erotske priče...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top